Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto se clanice ne javljaju

Da li je neko jos imao problem kada zeli nesto da kupi da mu se clanice ne javljaju danima. Vec neko vreme zelim da kupim mint suknju,, i bas tako sam naletela na clanice koje se danima,a jedna cak nedeljama ne javlja uopste ... Bas bezveze...
2016 04 06
Терај даље, оне нису ни заслужиле да ти купиш те њихове ствари, а наћи ће се неко ко је заслужио. Што рече једна кул чланица: Свако представља себе. А ја бих још додала да свако представља и оне који су га васпитавали. (:
2016 04 06
Kada bolje razmislim, bolje je i ne ostvariti saradnju sa osobama kojima je tesko odgovoriti na poruke....takvim osobama je tesko upakovati paket...otici do poste...odrzati kontinuitet u komunikaciji dok se kupo-prodaja ne zavrsi, itd....
2016 04 06
Ja recimo imam iskstvo da mi devojka ostavi podatke,adresu br tel, sve, i ja joj kazem da saljem posle uplate i ona kao ok vazi u ponedeljak cu (bio je vikend kad smo dogovarale) i prodje ponedeljak nista, vidim da je ulazila na sajt, prodje sreda nista...i ja joj se javim porukom da li je odustala a ona se nije ulogovala posle toga danima... ako ste odustale zaboga pa recite, nece svet propasti.
2016 04 06
ajde i ja da kukam danima mi stizu pitanja za razmene ja ih ne radim ali uvek se kulturno zahvalim sto su mi je ponudile ali kad udjem na njihov profil i vidim da im pise i to velikim slovima da ne rade razmene dodje mi da urlam u cemu je fora one bi da prodaju svoje stvari a njima kad se nesto svidi onda bi da se menjaju stvarno ne razumem tu logiku
2016 04 06
Zelis nesto - clanica ne moze da se udostoji da ti odgovori. Kazes vazi, saljes posle uplate - clanica nestane. E vazi hocu uzimam, daj mi telefon zovem te blabla - nestane posle svega. I vrhunac po meni, zahvalila sam se na informaciji ipak mi stvar nije odgovarala - krupim slovima sam bila "ukorena". Dakle, ili da oguglas i ne gubis zivce ili da bezis sa sajta. Desava se sve. I svasta.
2016 04 06
> Prakilica: > Терај даље, оне нису ни заслужиле да ти купиш те њихове ствари, а наћи ће се неко ко је заслужио. > Што рече једна кул чланица: Свако представља себе. > А ја бих још додала да свако представља и оне који су га васпитавали. (: Bravo!👍👏
2016 04 07
> lidija18: > ajde i ja da kukam danima mi stizu pitanja za razmene ja ih ne radim ali uvek se kulturno zahvalim sto su mi je ponudile > ali kad udjem na njihov profil i vidim da im pise i to velikim slovima da ne rade razmene dodje mi da urlam > u cemu je fora one bi da prodaju svoje stvari a njima kad se nesto svidi onda bi da se menjaju stvarno ne razumem tu logiku Ista stvar, al sta da se radi...
2016 04 18
Meni se ovo stalno dogadja. Pisala sam nedavno o onima koje 'rade, a zapravo ne rade razmene', odnosno o devojkama koje ne odgovaraju na poruke za razmenu.... ali ovo je jedan sasvim novi level. Javim se jer sam zainteresovana za kupovinu, clanica uredno ulazi na sajt, a ne odgovara na poruku. Uf, imam takvih primera koliko hocete. Stvarno ne znam zasto se cimaju oko otvaranja profila i postavljanja krpica ako im nije u interesu da prodaju.
2016 04 25