Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezanje sa sajta. Zasto?

Skoro mi se desila cudna situacija sa jednom clanicom. Pitala sam je da mi snizi cenu predmeta koji me interesu kod nje na profilu, iskulirala je tu poruku (vidim da je ulazila u medjuvremenu). Ja reko ajde ok, mozda ne zeli da snizi ali sto ne kaze? No, nema veze to. Posle par dana joj napisem poruku da sam zainteresovana za kupovinu po toj ceni, ostavim joj podatke i kazem da mi posalje sutra, preksutra (kad stigne, nista hitno :) ). Ona mi na to napise kako ona nikad nije slala robu post expressom i da nezna kako se to radi. Ja joj do detalja sve lepo objasnim. Prolazi jos par dana ja joj saljem poruku: Da li ste mi poslali paket? A njen odgovor je: Bila sam neplanski zauzeta ako ti nije kasno da se dogovorimo u toku sledece nedelje? Ja reko "ok moze" . To je bio petak, ja joj kazem "posaljite mi u ponedeljak ili kad god". I posle toga TISINA! Nema je, ne ulazi na sajt pa i ne odgovara na poruku (logicno). Ali opet ima moj broj, moze da napise u cemu je problem. I sta ja sad da mislim? :D Devojka bezi od para? :D Ovo jos nisam cula al okeej. :)
2016 04 20
Pa jel ima utisaka kao prodavac? Možda se stvarno nešto plaši... :D
2016 04 20
Mozda je nova pa se ne snalazi najbolje na sajtu,ili ulazi preko fona pa ne vidi poruke.. :D
2016 04 20
Nema utiske uopste. To i jeste najvise sumnjivo. :D Cega se plasi? Jos joj ja prvo predlozila da joj uplatim novac unapred. :D
2016 04 20
Možda je neka klinka pa se plaši da šalje ili odkud znam manijak neki pa ima profil eto tako.
2016 04 20
Svega ima. :) Cudila sam se ostalim devojkama kako nalete na prevarante, cudake itd a u poslednje vreme sve vise ih imam u inboxu. :D
2016 04 20
radim dugo ovde ali ova situacija mi se nikada nije desila,devojka mi uplati pare na racun,ja odmah posaljem stvar preporuceno jer je tako htela,cak mi je i za ptt poslala...paket se vraca posle 5 dana,platila sve i nije uzela paket
2016 04 20
Evo ja prva ne odgovaram na poruke o manjoj ceni ili razmeni, jer ako mene neko ne ispostuje da procita da je cena fixna i bez razmene, necu ni ja da se udostojim odgovora. A desava mi se da hocu da kupim predmet i to skup, i devojke se loguju i ne odgovaraju. To mi vec nije jasno.
2016 04 21
Ali na njenom predmetu ne pise da jw cena fiksna niti da nije za razmenu.
2016 04 23
Izgleda da se uplase prodaje iz nekog razoga kad vec dodje do toga, ili svesno zele da zakinu, pa se uplase da bi iza ekrana narucilac mogao biti neko iz inspekcije, sto je dobro. Bolje i odustati, nego prevariti kupca.
2016 04 27