Skoro mi se desila cudna situacija sa jednom clanicom.
Pitala sam je da mi snizi cenu predmeta koji me interesu kod nje na profilu, iskulirala je tu poruku (vidim da je ulazila u medjuvremenu).
Ja reko ajde ok, mozda ne zeli da snizi ali sto ne kaze?
No, nema veze to. Posle par dana joj napisem poruku da sam zainteresovana za kupovinu po toj ceni, ostavim joj podatke i kazem da mi posalje sutra, preksutra (kad stigne, nista hitno :) ).
Ona mi na to napise kako ona nikad nije slala robu post expressom i da nezna kako se to radi. Ja joj do detalja sve lepo objasnim.
Prolazi jos par dana ja joj saljem poruku: Da li ste mi poslali paket?
A njen odgovor je: Bila sam neplanski zauzeta ako ti nije kasno da se dogovorimo u toku sledece nedelje?
Ja reko "ok moze" . To je bio petak, ja joj kazem "posaljite mi u ponedeljak ili kad god".
I posle toga TISINA!
Nema je, ne ulazi na sajt pa i ne odgovara na poruku (logicno).
Ali opet ima moj broj, moze da napise u cemu je problem.
I sta ja sad da mislim? :D
Devojka bezi od para? :D
Ovo jos nisam cula al okeej. :)
Skoro mi se desila cudna situacija sa jednom clanicom.
Pitala sam je da mi snizi cenu predmeta koji me interesu kod nje na profilu, iskulirala je tu poruku (vidim da je ulazila u medjuvremenu).
Ja reko ajde ok, mozda ne zeli da snizi ali sto ne kaze?
No, nema veze to. Posle par dana joj napisem poruku da sam zainteresovana za kupovinu po toj ceni, ostavim joj podatke i kazem da mi posalje sutra, preksutra (kad stigne, nista hitno :) ).
Ona mi na to napise kako ona nikad nije slala robu post expressom i da nezna kako se to radi. Ja joj do detalja sve lepo objasnim.
Prolazi jos par dana ja joj saljem poruku: Da li ste mi poslali paket?
A njen odgovor je: Bila sam neplanski zauzeta ako ti nije kasno da se dogovorimo u toku sledece nedelje?
Ja reko "ok moze" . To je bio petak, ja joj kazem "posaljite mi u ponedeljak ili kad god".
I posle toga TISINA!
Nema je, ne ulazi na sajt pa i ne odgovara na poruku (logicno).
Ali opet ima moj broj, moze da napise u cemu je problem.
I sta ja sad da mislim? :D
Devojka bezi od para? :D
Ovo jos nisam cula al okeej. :)