Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kućno vaspitanje - 0 poena.

Verovatno je ovo 125. tema zbog istog problema, pa ću obrisati ako smeta. Ali, mene izluđuje nedostatak osnovnog, kućnog vaspitanja! Naime, non- stop se dešava da me devojke nešto pitaju prve, bile to dimenzije, razmena, šta god. Ja premerim, odgovorim, i muk. Ne bi bio problem da se desi da članica zaboravi da odgovori, dešava se svima. Ali da mi ne odgovori na dve-tri poruke?! Nikakav problem nije da mi napiše: "Hvala, ne odgovara mi, malo mi je/veliko." Ili kod zamene, pita za moj predmet, ja nađem predmet u toj vrednosti, i to se baš potrudim jer želim svima da izađem u susret, i ona me iskulira. Pa šta si htela, da još ja tebi platim što želiš nešto moje? Ne znam za vas, ali je prema mom mišljenju to jasan nedostatak kućnog vaspitanja. Najnormalnija stvar je da nekome nešto ne odgovara, ne dopada se, skupo je, ali je zato davanje bilo kakvog odgovora veoma važno za utisak kakav neko odaje. Nije teško biti fin :)
2016 04 21
Moraš to da prevaziđeš jer se džabe nerivraš, toga će biti uvek :) Ja sam se ranije oko svakog upita ponadala da će biti prodaje, a 9 od 10 puta mi se desilo da članice tako samo iskuliraju.
2016 04 21
Ma nije meni uopšte toliko do prodaje, imam 150 savršenih saradnji, ne muči me to. Nego me samo iritira ta nekultura. :@
2016 04 21
..koja je sve prisutnija i prisutnija, ali posto zivimo u svetu gde se plasira vec duze vreme par javnih sou programa sa izrazitim nedostatkom kulture, empatije i bez cenzure, logican sled stvari je opste rasulo- citaj 'nekultura' izmedju ostalog.. :/
2016 04 21
To je ono kad ne stoje njihova imena i slike pa pokazu svoje pravo ponasanje... kultura treba da postoji i kad smo anonimni i kad se ne poznajemo...
2016 04 21
Samo ostro I postavi na mesto. Drugacije ne vredi. Frustracija ostaje ako je ne ispoljis a bezobrazno se popraviti nece.
2016 04 21
Slažem se, apsolutno, i mene to nervira... a dešava mi se često... budem onda i ja bezobrazna i postavljam više puta pitanja: "Оdustala?" pa sad... neke shvate i odgovore posle poruke/а a neke nažalost ne :( Ne vidim ni ja u čemu je problem napisati: "Hvala, ne odgovara mi..." Slažem se, nije teško biti fin ;)
2016 04 21
I mene to izludjuju :@ Jedna me pre par dana pita za trenerku,pisem,posaljem sve,i sad cuti ... a ona s 0 OCENA,a ja sa 90 ... Druga danas,pita za Terranova kombinaciju,i nisam joj mogla odgovoriti odmah jer mi net nestao,i ona sad iskulirala poruke,takodje sa 0 ocena ... Pa se pitam dokle vise? Ili samo kad posalju "ja zelim" i tajac ...
2016 04 21
Na početku sam bila zatečena nekulturom i nevaspitanjem pojedinih članica, sada uopšte ne obraćam pažnju na takve " pojave ":-)
2016 04 21
Roksana, upravo tako
2016 04 22