Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Hitno mi treba pomoc.

Slušaj svoje srce, ako ono kaže da ne treba alkohol - nemoj. :") Prvi jul, super, baš se radujem ako bude candy! :") <3
2016 05 13
Bice, bice... 90% ufff... takvu treeemu imam! xD
2016 05 14
:) :) :)
2016 05 14
Tata mi je tako ubio nadu. :( Iz dobre namere... plasi se da to ne bi islo i da pravim obdaniste kaze! :( On kaze da je bolji obican kafic sa poslasticama nekim, a obicnih kafica ima na svakom cosku. Ne znam... bas sam se smorila. :(
2016 05 14
Po mom mišljenju, ne bi baš dobro išlo da je običan kafić. Upravo to što kažeš, ima ih na svakom koraku. Potreban je neki kafić koji će imati nešto specifično, a tvoja zamisao jeste posebna. :") Potpuno se izdvaja. ;)
2016 05 14
Pre svega, sam enterijer će privući ljude. Zatim, ako poslastice budu ukusne, a verujem da hoće, mušterije će se vraćati, ali i preporučivati ostalima. Takav lokal nije nešto što se često viđa tako da smatram da će vam baš dobro ići. ;) Svakako uradi kako misliš da treba.
2016 05 14
Eh... sta bih ja da mi nije tebe! :D Ma... izguracu ja ovo... Celog zivota se povlacim i pustam ljude da me blate, da me povredjuju zbog ljubomore ili cega vec... a cutim i patim, niko ne zna koliko je dobrog u meni i koliko volim ljude i voooolim sve... Zato i radi sa mnom kako ko hoce, ali vise neeece! Izboricu se za ovo jer jako, jako to zelim! :) Znam da mi otac ne zeli zlo... logicno je da brine... ali sam uvek i njemu popustala jer sam uvek mislila, stariji je... zna. Sad ce biti ono... ako ne uspe... "Sama pala, sama se ubila"! xD
2016 05 15
Candy kafic je fenomenalna ideja! :D I meni se svidja sto je unikatno, a obicnih kafica ima na svakom cosku! Ja bih sigurno pre otisla tu nego u neki od ovih sakodnevnih lokala. Beogradu definitivno treba vise takvih unikatnih, drugacijih mesta za opustanje. Isto tako smatram da nije samo za decu, verujem da ce odrasli biti veoma ceste musterije. Sto se dece tice verujem da ce im to biti omiljeno mesto za proslavu rodjendana ^^ Tako da samo napred! Podrzavam ideju!
2016 05 17
Ako gledas sa finansijske strane ovo sa kucama je unosnije. :-) Citala sam skoro da ne neka zena otvorila samousluznu perionicu za pse i kaze da ne moze da postigne koliko ima posla.E sad sa druge strane ja bih rado dolazila u candy kafic pogotovo sto sam skroz u tom nekom fazonu roze boje,cupcake-ovi,slatkisi itd (a imam samo 31 godinu) ;-)
2016 05 17
Eeee bas mi je drago sto vas ima jos! :* Inace, muke sa inspekcijom, ne moze ovo, ne moze ono... ne sme da se kreci u drugu boju jer je objekat pod zastitom drzave, ne sme nadstresnica od cvrstog materjala, a to je udarno i glavno jer je fokus na basti... Medjutim... smislicemo nesto, bice to slatko... a sto je najvaznije nabavili smo recept za praaave belgijske vafle... mmm... imacu 100 kg! xD Gledacu da cene budu sto korektije... u centru postoje vec vafli... decko i ja smo bili i jedan je 560 dinara. :/ Posto je lokal skup... a i zakup baste i svi ti troskovi, gledacu zaista da se ukombinujem sa cenama. :) I u grckoj je 6 eura... onaj veliki sa puuuno voca, slaga, filova... ja bih volela da cena bude do 350 dinara najskuplji ukoliko se uklapa. Sta mislite o toj ceni? :)
2016 05 25
Mislim da je to sasvim pristojna cena. (:
2016 05 25
Ufff... bas me hvata trema. :) Videcemo jos... sve vam javljam! :*
2016 05 25
Obavezno javljaj! ;)
2016 05 26
Djolinja, šta ima, kakva je situacija oko candy-ja? :")
2016 06 26
Eee... lokal je u pripremiii... oduzilo se, jbg... mnogo stvari treba. :)
2016 07 05