Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

STOP PREVARANTIMA!

Nova sam ovde, za toliko kratko vreme stigla sam da budem prevarena. Od strane iste devojke prevarene su još stotinu njih koje mi se javljaju svakog dana. Htela bih da nekako napravimo neku prevenciju prevarama jer nakon toga ne možemo ništa da uradimo. Njihov način rada je provaljen, to sa novim profilima svakog dana, menjanje imena, brojeva telefona itd. Ako neko ima neki predlog bio bi od pomoći jer verujem da je svima muka od toga i da ste bar jednom doživele takvo neprijatno iskustvo.
2016 05 24
Najbolje bi bilo da postavis profil sa kog si prevarena, da vodimo svi racuna
2016 05 24
Moraš detaljnije opisati- šta se dogodilo, koji profil je u pitanju.
2016 05 24
Ako je u pitanju Ljubica Erdeljan, a to sam zaključila po oceni koju si joj dala, to je stari prevarant-povratnik. Nažalost, provaljena je na tom profilu pre čak 18 dana, a nije blokirana na vreme, pa je stigla da prevari gomilu ljudi i sa ovog profila. Trebalo je više pažnje da posvetiš njenim utiscima, ali to svakako ne opravdava činjenicu da je opasan prevarant i da treba da odgovara za to što je uradila. Moj savet je da pokušaš da je pronađeš na fejsbuku, na belim stranama, da joj ne daš mira dok ne vrati novac.
2016 05 24
Osoba koja je mena prevarila mi je dala ove podatke: Slađana Hlebec Marko pericin kamenjar 7/9 Sremska Mitrovica Daje još i imena: Ljubica Erdeljan i Sanja Rajić
2016 05 24
GariKaya pa šta ti je uradila članica?
2016 05 24
Da to je ista osoba, vrsile smo razmenu. Poslala sam paket uredno platila postarinu, ali njena posiljka nikada nije ni stigla. Proslo je vec pet dana.
2016 05 24
Paket neces ni dobiti jer je prevarant. I ja sam trebala da imam razmenu sa njom ali joj nisam poslala kada sam videla da je blokirana dok je ona meni navodno poslala i isto tako trazila da platimo postarinu kada saljemo jer ona nije kuci pa da uzme neko od njenih. Koristi jos neka imena ali je adresa ista Marko Pericin Kamenjar 7/9 Sremska Mitrovica. Verovatno ce i dalje da otvara profile i da vrsi svoje prevare, zato citajte malo vise forum i teme o prevarantima da bi prepoznale ubuduce. Pogotovo gde je skoro ceo profil oznacen sa razmenama i sumnjivim utiscima kao sto je kod ove klosarke. Ali presesce joj kad tad, Bog sve vidi.
2016 05 25
Izvini, jeste strašno što si prevarena (i ja sam bila skoro po prvi put, posle nekoliko godina provedenih ovde) ali nije mi jasno zašto ljudi ne obraćaju pažnju na negativne utiske. Znači ona je imala pre tvog utiska vidim 6 negativnih već... :| Ja gledam kako od te koja je mene zeznula i dalje kupuju iako stoji moj utisak da mi je žena uzela pare, meni bi taj jedan bio dovoljan da ne sarađujem s nekim...
2016 05 26
Ja sam licno saradjivala sa devojkama koje nisu imale ni jedan utisak ili jedan i nikada nije bilo problema. Jednostavno ja nikada ne razmisljam u negativnom pravcu, vec samo pozitivno. Ova zena, devojka nadmasuje sve granice, i za ovako nesto treba biti rodjen. Ja da sam na njenom mestu posle svega sto je uradila ne bih mogla da spavam! Ona ima strategiju opasnu i trebalo bi da se kopa po sajtu sto godina da bi se stvari povezale. Toliko istih predmeta, slika, toliko laznih profila i svega. Od sad pre pocetka saradnje i slanja paketa bar tri dana provere. Mnoge clanice i dalje kace slike sa interneta, sto jos dovodi do dodatne zabune. I na kraju krajeva svaka mala sitna nemarnos nasa iskoristi se pokvareno kod ljudi kao sto je ova zena, devojka. Ali mislim da kako vreme prolazi granice strpljena mi se polako gube citajuci sve komentare devojaka. Ja cu ili otici na adresu ili cu je uz kolektivnu tuzbu za prevaru prijaviti. Pa ce fino biti obelezena za ceo zivot, zbog par hiljada i nekolicinu polovnih stvari. I stvar resena. Sve se kad tad naplati, pronadje i resi. Niko nije ostao nekaznjen pa nece ni ona. Ona izgleda nije slusala na TV-u za slucaj devojke koja je isto ovako varala na krpicama, neka potrazi na netu i vidi kako je devojka prosla posle masovne kradje postenih clanica. Toplo joj preporucujem jer ce naici na nekoga ko je ludji od nje 100 puta :)
2016 05 26
Ja sam sarađivala sa tom članicom kada je imala jednu pozitivnu (lažnu, verovatno) Naravno da ne bih sarađivala sam nekim ko ima negativne.
2016 05 28