Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Konjski šampon?

Da li neka od vas koristila i kakvi su utisci?
2016 05 25
Mislis na Krojterhof (ne znam kako se pise tacno, pa da ne lupam)?
2016 05 25
Ne, ne, mislim baš na konjski :D
2016 05 25
:/ Izvini, ne znam za taj...A ovaj i nije nesto....
2016 05 25
Ako mislis na ruski konjski sampon, koristile su ga moja prijateljica i njena cerka i odusevljene su. Devojcici je kosa bila unistena od cestog feniranja, bukvalno je licila na slamu, a sada je, posle mesec dana koriscenja, jos malo pa potpuno oporavljena.Ima vrlo dugu kosu. :)
2016 05 26
> tixtix: > :/ Izvini, ne znam za taj...A ovaj i nije nesto.... Ko ti kriv sto nemas stalu, a nikako da svratis do moje :')
2016 05 26
Daaaa, mislim na taj Olga! :") E baš mi je drago da čujem lepa iskustva, čačkala sam malo po drugim forumima i mišljenja su podeljena, a inače ne poznajem nikoga da ga je koristio, većina čak nije ni čula za to pa me gledaju u fazonu kakvi bre konji ti si prsla... Hmmm e pa definitivno ću da ga kupim, koliko sam skpairala ima da se pazari u Liliju, ali sam danas imala neke obaveze pa nisam stigla da pogledam. Probaću pa šta bude <3
2016 05 26
Pa, da...ono sto nekom odgovara, drugom ne mora. Ima ga u Liliju, videla sam. Javi utiske <3 P.S. Cena je malo jaca, ali prijateljica mi kaze da bas traje...u prvom samponiranju ne peni uopste, u drugom pravi neverovatno mnogo pene. Po njoj se za jedno pranje potrosi kolicina kao 2 zrna graska.
2016 05 26
Ja sam ga koristila i zadovoljna sam, mada posle duzeg korsicenja izaziva malo perut, jer je jaci. E sad zavisi jel se farbas i ostalo, ima vise vrsta, ja sam dve vrste probala. Valja posle prvog potrosenog malo da se napravi pauza.. Inace moje pohvale za sampon. I da u Liliju imas, i cesto su na akciji ;)
2016 05 27
Hvala za info Majo, kupujem ga svakako :)
2016 05 27