Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Kozmetika na prirodnoj bazi

Drage moje, Otvorila sam ovu temu sa namerom da na jednom mestu imamo proizvode za negu kose, lica i tela koji su isključivo na PRIRODNOJ BAZI :) Možete nuditi svoje proizvode koje prodajete ili davati savete oko preparata koje koristite a spadaju u ovu grupu. Nadam se da ovde ima članica koje su ljubitelji takve kozmetike kao ja :") <3
2016 05 27
Super ti je tema :) pored pomenutog kokosa i ricinusa za kosu spomenula bi fantasticnu masku za lice od prirodne gline koja moze da se nabavi u apotekama.Koristi se jednom nedeljno i drzi se najvise 15 min,zateze i cisti kozu.Ko ima suvu kozu krace se ostavlja na kozi i posle je obavezna neka hidrantna kremica.Odlicna varijanta :)
2016 05 27
kad vec pominjete hidratantnu kremicu, treba meni neka takva, za lice :) ima neko?
2016 05 28
Znam da je Alverde kozmetika skroz na biljnoj bazi... :D
2016 05 29
Jel neko probao Biomelem Organic 4s šampone i koja im je cena?
2016 05 29
Ja volim organsku kozmetiku, koristim povrmeno kokosovo ulje za kosu i ponekad ga muckam u ustima jer sam cula da je to jako dobro za izvlacenje toksicnih materija iz pljuvacnih zlezda. Pravim prirodne pilinge od maslinovog ulja i kafe i itd. Takodje korisitm prirodni melem sa medom i lekovitim biljem od Freshke gore i njihov puder/talk sa mentom protiv znojenja. Ne korisitm u potpunosti prirodnu kozmetinku ali volim da ubacim ponesto prirodno jer mi se ne dopada cinjenica da mi sva kozmetika bude od hemije. Volela bih da probam Dr Haushka kozmetiku, ali nazalost jako je skupa pa to ostaje da probam.
2016 05 29
Ja radim u oriflame-u ovo su proizvodi koji su na prirodnoj bazi sa prirodnim ekstraktima meda i mleka plus imaju ulje od cajnog drveta koje je odlicno za tretiranje problematicne koze sklone pojavi akni. Ovo nije nikakav marketing vec preporuka onima koji zele kozmetiku na prirodnoj bazi. Proizvode sam testirala licno pored toga probala ih je i jedna moja prijateljica koja nesme da koristi kozmetiku jakok hemijskog sastava vec samo na prirodnoj bazi i jako je zadovoljna tako da je svima preporucujem.
2016 05 30
Koristim kokosovo, maslinovo, susamovo i jojobino ulje... Nuxe carobno ulje, koje vredi svaki dinar. Dr.Pasha kozmetiku... Sofi sapune... Alverde kozmetiku Freska gora dezodoranse i paste za zube
2016 05 30
Kozmetika Francuske kuce Algologie. Nazalast ne mogu reci da su cene povoljne, ali mislim da za kozmetiku vazi ono pravilo, koliko para toliko muzike. Za mene najbolja koju sam koristila, bolja recimo od Babor-a koji je inace skuplji. Ukoliko je neko izanteresovan moze me kontaktirati.
2016 05 31
> Marijanaaaa: > Super ti je tema :) pored pomenutog kokosa i ricinusa za kosu spomenula bi fantasticnu masku za lice od prirodne gline koja moze da se nabavi u apotekama.Koristi se jednom nedeljno i drzi se najvise 15 min,zateze i cisti kozu.Ko ima suvu kozu krace se ostavlja na kozi i posle je obavezna neka hidrantna kremica.Odlicna varijanta :) Koja je to maska od gline, tj. sta da trazim u apoteci? Koja je cena? :-) Koristite morsku so za pilinge lica i cela u kombinaciji sa limunovim sokom i medom :-)
2016 09 15
Da li ste posetile Organic Shop u Bulevaru? Ja sam bukvalno fascinirana šta sve imaju :") Prvi put sam sam bila u toj radnji u junu kad sam kupovala neku kozmetiku dečku za rođendan, a usput kupila i sebi neke proizvode i tada su im cene bile bukvalno SMEŠNE, maltene džabe. E onda sam ponovo bila pre 2 nedelje i naravno cene su skočile skoro 50%, ali nekako kapiram da im se može jer mislim da su stvarno kvalitetni ili bar ja tako verujem... Ali usput da pitam, da li mislite da može i tu da se "mulja" u smislu da ipak to sve nije tako prirodno i organsko kao što se nama predstavlja? :/
2016 09 15
> MajaSchatz: > Da li ste posetile Organic Shop u Bulevaru? Ja sam bukvalno fascinirana šta sve imaju :") Prvi put sam sam bila u toj radnji u junu kad sam kupovala neku kozmetiku dečku za rođendan, a usput kupila i sebi neke proizvode i tada su im cene bile bukvalno SMEŠNE, maltene džabe. E onda sam ponovo bila pre 2 nedelje i naravno cene su skočile skoro 50%, ali nekako kapiram da im se može jer mislim da su stvarno kvalitetni ili bar ja tako verujem... > Ali usput da pitam, da li mislite da može i tu da se "mulja" u smislu da ipak to sve nije tako prirodno i organsko kao što se nama predstavlja? :/ Ja mislim da da, jedino proizvodi sa sastojcima na koje su neki alergični ne smeju da imaju to u sebi ukoliko piše na pakovanju da ne sadrže jer može biti fatalno. :-)
2016 09 19
Možete da pogledate na mom profilu raznu organsku prirodnu kozmetiku,kupovala sam kao luda i ne mogu da postignem sve da potrošim :)
2016 09 30
Drage, vec vise od godinu dana koristim proizvode Farmasi kozmetike, koja se bazira na prirodnim sastojcima, prezadovoljna sam :-) Cene su im i vise nego povoljne, pa vam toplo preporucujem da ih testirate :-) 10 pravila kojih se pridrzava laboratorija Farmasi: *bez parabena *bez triklosana *bez etil alkohola *bez vestačkih boja *bez sastojaka zivotinjskog porekla *bez nikla *bez fosfata,formaldehida,sulfata i filtrata *ne testira proizvode na zivotinjama *dermatoloski ispitano *antialergeno
2016 10 03
Olga, hvala za info, prijavila sam se i ja! :")
2016 10 04
1 2