Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NOVI PREVARANT NA SAJTU

DanijelaSavev Devojke ,zene ja sam dugo na ovom sajtu ali ovo sto mi se desava u zadnjih mesec dana je neverovatno.Ranije to nije bilo tako bar ne u ovoj meri.Zato i otvaram ovu temu.Budite obazrive i ne verujte nikom.Pozitivne ocene izgleda da ne znace bas mnogo.Nekoliko puta sam prevarena u zadnjih mesec dana ali na ovako podmuklu osobu a tako mladu nisam naisla.Link je u naslovu.Sa devojkom sam ugovorila razmenu uz doplatu od 800 dinara uzela sam neki novcanik pro forme jer mi je novac bio primaran i neophodan.Paket sam poslala istog dana po dogovoru.Sada nastaje agonija.Rekla je da je odmah poslala ali paket nije stigao 1,2,3 dana.Trazila sam broj paketa ona kaze da je bacila papiric i tako je lagala do besvesti.Jednog dana mi se javlja da rascistimo situaciju i kaze da majicu koju zelim ne moze da nadje na sta ja naravno pristojno kazem da se svima desava i zasto mi odmah nije rekla i bez ljutnje odaberm taj novcanik.Tog dana je kobajagi poslala i onda nastaje opet sve ono sto sam vec prosla,nema broja paketa ,paket ne stize i sl.Na kraju salje paket nekako i slika mi papir.Mislila sam to je kraj lazima medutim nije.Kad je stigao paket novca nema.Tu sam vec poludela .Zovem njenu majku koja je hladno podrzava u kradji i prevari sa obrazlozenjem da su cipele za kontejner.Uzgrd da naglasim Cipele su njom fakticki poklonjene a trebala je da doplati za novu teranova kosuljicu.Da ne duzim vise,muka mi je od ove price i od ljudi i prevaranata.Ali budite obazrive.Ponovicu link jos jednom pre 1 sati Odgovori
2016 06 03
akica45
2016 06 03
Trazite joj da vam vrati sve sto ste joj poslali, pa joj zatim vi vratite ono sto je ona vama poslala
2016 06 03
muka mi je vise od nje.Nedelju dana sam zice kidala i nemam vise snage.Neka zadrzi sve.Vise samumorna od natezanja sa sitnim dusama.Meni je novac u tom trenutku bio neophodan zato sam ipristala na razmenu ,zbog doplate.Sad mi nista vise ne treba.Temu sam objavola zbog drugih clanica da im se ne desi isto.Hvala ti puno na razumevanju.
2016 06 03