Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije mi jasno...???

Ja ne znam uopste cemu tema... Ako vama odgovara i da je proban, uzecete ga. Ako ne odgovara - trazite ovde sa etiketom ili lepo odete u prodavnicu i platite 5 puta vise. Kome kako odgovara.
2016 06 24
ja se solidarisem sa lela023 ja 99% stvari kupim bez probanja u radnji kad stignem kuci skidam tiketu ubacujem na pranje e tek onda probam i razmisljam da li mi se svidja ili ne definitivno losa navika ali takva sam od uvek mene jednostavno mrzi da se guram po kabinama da isprobajem stvari ali kad pogledam moju cerku ona sve isproba po deset puta i opet kad dodje kuci desi se da joj nesto ne odgovara to se zove zenski mozak :D sto se tice teme kupaci kostim nosen ne nosen mnogo tema je bilo o tome ali ja ne vidim potrebu za time ja nikada nebi kupila kupaci preko sajta folija se moze skine pa i ponovo zalepi tako da ako ne planiras da nosis polovan kupaci ides u radnju mada i to mi je strasno higijenski 100 njih probalo ali jelte ima zastitnu foliju ta folija je stopostotna zastita pogotovo sto kupaci ne mozes da iskuvas :)
2016 06 24
> Tarantula777: > Trazila da joj ti operes ???Jel rucno ili masinski..?? :P > Pa meni je bzvz traziti od prodavca da ti opere nove stvari,tj ako su "nove"..Ko da ne zna sama oprati.. Prvi put cujem :') Meni cak i kad stigne polovno oprano i mirisljavo stavim u masinu.. Tako da sto bih trazila od nekog da mi opere kad cu ja svakako oprati, a o novim stvarima da ne pricam. Ali svakakvih ima definitivno :')
2016 06 24
Ja pre slanja obavezno operem garderobu, da li ce je kupac oprati ponovo - njegova stvar. Od mene dobija cistu. Sto se tice stvari sa etiketom, ne perem ih, ali osvezim pre nego sto upakujem paket, prvo sto ne podnosim miris novog, drugo ako stoji u ormaru netaknuto i to osvezim tako sto u pumpicu rastvorim malo omeksivaca s vodom i poprskam sa daljine :") A sto se tice kupacih kostima, svakako cemo i to oprati kad stigne, ali nije u redu da neko napise "novo sa etiketom" a ispozirala u njemu (jedino ako je kupaci bio sa folijom i ako je ona to obukla preko svojih gacica i ako je imala dnevni ulozak) :D Doduse ima raznih umova....
2016 06 24
I ja se solidarisem totalno sa Lelom kao i sa Sonjom definitivno i mislim da je glupa tema totalno, sta imas ovde da se hvalis sta ti ne odgovara i prozivas pojedine clanice, draga moja imas butik pa tamo i garanciju trazi ako hoces :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') Lelaaaa :* <3 NatySd : <3 <3
2016 06 24
Meni ne smeta kada mi kažu iskreno, pa i neka je nošeno 5 godina, ukoliko mi se sviđa i ukoliko mi odgovara kupiću. Mene nervira kada napišu da je samo probano, a slikani su u toj stvari u kafiću ili u kupaćem na plaži, to videh juče/prekjuče, pa koga lažeš? Napiši uvek kako jeste, pa kome odgovara kupiće. Ja sam poludela kada sam od članice kupila jaknu na kojoj je pisalo da je nova, i to članica sa 200+ pozitivnih ocena, a stigla je jakna sa čupkicama i rupicama na rukavu. To se sve da srediti, kupila bih je možda i da sam znala za čupkice i rupice, ali nemoj me lagati. Ista stvar je i za kupaći, ima devojaka koje se ne groze i koje bi kupile i nošen donji deo, tako da potrebe za laganjem nema. Drugo, ni u butiku tebi niko ne garantuje da kupaći niko pre tebe nije probao, ali zna se šta je novo, a šta je kao novo ili nošeno jednom. Kada je oprano to više novo nije, nemojmo se lagati. Možda neko želi da kupi nekome za poklon, u tom slučaju ne dolazi u obzir nešto što je oprano, tako da samo budite fer i lepo pišite da li je zaista novo ili je kao novo i sve je super, svi zadovoljni. :") Kakve su meni stvari stizale i ja mislim da ću početi da naglašavam da mi operu stvar pre slanja, iako je i ja sama perem kada stigne. :)
2016 06 24
Prodajem nove stvari sa etiketom. Zasto bih prala nove stvari pre slanja?! Ako bih oprala, to vise ne bi "zasluzilo" naziv novo i cena bi bila niza. Da clanica trazi da joj operem novu stvar koja ima etiketu, razumela bih samo u slucaju da joj se zuri i da je u frci sa vremenom a zeli da kupljen predmet obuce na neki vazan dogadjaj....mada u tom slucaju, samo bih skinula etiketu i obukla novu garderobu.....Da se peru NOVE stvari pre slanja kupcu.... mislim...stvarno braaaateee :D
2016 06 25
> Valerina: > Prodajem nove stvari sa etiketom. Zasto bih prala nove stvari pre slanja?! Ako bih oprala, to vise ne bi "zasluzilo" naziv novo i cena bi bila niza. Da clanica trazi da joj operem novu stvar koja ima etiketu, razumela bih samo u slucaju da joj se zuri i da je u frci sa vremenom a zeli da kupljen predmet obuce na neki vazan dogadjaj....mada u tom slucaju, samo bih skinula etiketu i obukla novu garderobu.....Da se peru NOVE stvari pre slanja kupcu.... mislim...stvarno braaaateee :D Hvala Valerina o tome ja i pricam.. ,:)
2016 06 25
> 11Ivana11: > I ja se solidarisem totalno sa Lelom kao i sa Sonjom definitivno i mislim da je glupa tema totalno, > sta imas ovde da se hvalis sta ti ne odgovara i prozivas pojedine clanice, draga moja imas butik pa tamo i garanciju trazi ako hoces :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') > Lelaaaa :* <3 > NatySd : <3 <3 A ova tvoja tema ,,provalila sam kako da se obrise temaaaa AL ZAMALO :( '' je vrlo pametna i bitna :') Bez uvrede ;)
2016 06 25
Ivana je samo htela da nam pokaze kako se brise tema (posto je sajt u haosu i ne uspevamo da obrisemo postojece teme), ali se ispostavilo da nije ipak obrisala, pa je promenila naslov i dodala ono "al zamalo" jer kao sto rekoh teme ne mogu da se obrisu, mozemo samo da ispravljamo i menjamo naslov i sadrzaj istih. Ivancice <3
2016 06 25
1 2