Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ne razumem pojedine clanice

Svaka cast izuzecima ali tako kod nekih procitam sta pisu o sebi.Te ne radim razmene,nemojte da me pitate,te ne oblacim stvari,ne slikam na sebi,saljem posle uplate i to post netom itd...prosto imam utisak da takvu osobu ne smem ni slucajno nesto da pitam.Ja licno na sva pitanja odgovaram,oblacim se,slikam,merim,nije mi nista tesko.A ovakvi opisi o sebi bas nisu ok.
2016 06 26
Slazem se da to dosta odbija kupce,bar mene a vidim da nisam jedina :D
2016 06 26
Ponasanje kao ove nadrndane u butiku. Kao da im nije bitno da prodaju nesto.
2016 06 26
Potpuno razumem sve,ali ja lično ne volim da slikam stvari na sebi i to mi u opisu i stoji,iz razloga što sam imala iskustva da kad članicama stigne stvar bude kako nam ne stoji isto :) Svi smo različiti i ne volim da se vodim time kako nekome stoji niti da na taj način stvaram drugačiju sliku i predstavu o tome kakva je stvar :) Imam slike nekih stvari kako stoje jer mi je teško da ih slikam,tipa jako dugačke haljine i slično :) Ali i pored toga u opisu mislim da svakome korektno i ljubazno odgovorim na poruku,između ostalog i Vama malena035 :) Što se tiče uplate post netom to važi za članice bez utisaka jer se dešavalo da se paket vrati,a sve ostale članice koje su sarađivale sa mnom znaju da šaljem pouzećem,kod uplate unapred čak ja plaćam ptt zbog ukazanog poverenja,zato ne treba suditi o nekom na osnovu onoga što mu piše u opisu jer smo svakako ograničeni koliko možemo staviti u opis,pa ne možemo za svaku stavku pisati objašnjenje ;) Zato i imate mogućnost da sve pitate :) Bez uvrede bilo kome,ovo je samo moje mišljenje :)
2016 06 26
Zaobidjem to odmah,pa i u buticima ne kupujem,idem tamo gde ima radnica ali kao da ih nema,tipa terranova i sl.
2016 06 26
AmorDelAlma,nisam mislila na vas konkretno,cak vas opis nisam ni citala,ovde ima milion takvih opisa.Da sam procitala vas sigurno vas ne bih pitala nista.Mislim uopsteno,te nemojte ovo te ono,pa najbolje da ne pitam nista.
2016 06 26
A za vas licno nemam sta da kazem,ljubazno ste mi odgovorili na pitanje i hvala jos jednom na tome.
2016 06 26
Da,razumem da niste mislili na mene i nisam se našla prozvanom,samo kažem da ima dosta članica kojima tako piše a u stvari su sasvim ok :) Ne kažem da nema i ovih drugačijih,ali ne treba se nervirati,ovde smo da se lepo družimo :)
2016 06 26
:")
2016 06 26
Ja šaljem slike po želji, ali potpuno razumem ovo: ,,Ne slikam stvari na sebi.'' Prosto jer sam prodavala jedne pantalone koje su meni bile prevelike i predugačke, ja sam baš, baš sitna, a one su još bile baggy model. Javi se jedna članica da ih kupi, sve dogovorimo i njoj padne na pamet da me pita da ih obučem, da vidi kako stoje. Kažem joj ja da ne bih to da radim, užasno mi stoje i kažem joj i zašto. Kaže ona nema veze i da joj pošaljem ipak sliku kako stoje na meni. Ja budala pristanem i pošaljem joj, da bi mi ona napisala: ,,Joooj, pa one užasno stoje!'' I odustane od kupovine! Ja sam htela da umrem od smeha, rekla sam joj u startu da meni užasno stoje, da mi dobro stoje ne bih ih ni prodavala. Ja sam metar i zgažena šumska jagoda, pantalone duže nego cela ja, a baggy model, logično je da mi stoje kao Hulkove pantalone da sam obukla. Zato sledeći put kada me je druga članica pitala da ih uslikam na sebi, ja lepo zamolila dečka da ih obuče, on je 195cm, a mršav, pa da vidiš kako pantalone lepo stoje. :D
2016 06 26
:') :') :') :') :')
2016 06 26
Ja sam u pocetku pisala da ne radim razmene, kada mi neko posalje poruku u inbox, jer sam tada pocinjala i nisam znala sta to podrazumeva, a zatrpavale su me poruke "razmena?". Sada kada sam malo pretrazila forum i usudila sam da uradim par razmena, shvatam da je to ok i sada radim i razmene. U opisu mi ne pise nista odredjeno, ali eto, u pocetku nisam znala sta je to razmena i pisala sam da samo prodajem. Htela sam samo da napisem svoj primer, da vidite da nije sve crno belo, kao sto vi vidite i da ne treba osudjivati ljude, jer svako ima neki svoj razlog zasto i kako je uradio nesto. Veliki pozdrav za sve clanice. :*
2016 06 26
Ne razumem sto bi se neko pravdao... Svako ima svoj stav i svoje uslove za kupoprodaju, pa kome odgovara kupice, kome ne odustace. Da, naravno da cemo traziti uplatu unapred!! Neko nece slikati stvari na sebi - logicno je, da mu te stvari odgovaraju, ne bi ih prodavao. A sto se tice devojaka bez utisaka, takve bi pre ispostovale nego ove sa milion utisaka, u poslednje vreme varaju clanice koje su u tom poslu jako dugo i koje imaju mnogo saradnji. Procitajte malo po forumu sta se sve desava. Mozda delujem arogantno i baksuzasto :"D
2016 06 26
Takav opis deluje odbojno.Kad to citam vec vidim sliku ljute zene koju ne treba nista da pitam a kamoli da saradjujem sa njom.
2016 06 26
Pa dobro, Vi nemojte kupovati od takvih clanica. Ovde ima mnogo slatkorecivih i prijatnih, a prevaraju narod. Vi birate ;)
2016 06 26
1 2