Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mene zanima....

Vec dugo me zanima, ali nikako da pitam.. Da li je moguce da neko ima preko 200 utisaka, a da se to ne racuna kao komercijalna prodaja? U cemu je stos...? :') Naravno da postoji mozda neko ko zaista ima viska garderobe, ali ovoliko ljudi... Hmm :s
2016 07 13
Pa ako su dugo ovde... Ja slabo kupujem i slabo prodajem a opet imam preko sto, valjda jer sam od 2013. ovde. :) Da sam kupovala sve što sam htela, imala bih preko 500. :D :D
2016 07 13
Moguce je...,ja sam za kratko vreme tipa 3,4 meseca sa 15 utisaka,skocila na 60 jer sam u tom periodu radila razmene,i imala ocigledno robu koja se trazi i to po povoljnim cenama a mogu ti reci i da sam kupovala,tipa u dve ned.jednu stvarcicu...i eto nakupi se...i veruj mi prosto je moguce imati dooosta viska odece jer toliko puta kupimo nesto sto u zivotu nismo obukle ili samo jednom...ili smo dobile na poklon...A jos ako si svakodnevno aktivan na sajtu... :) :) :)
2016 07 13
Moguće je :) Ja sam tu par godina, garderobe imam da ne znam sta cu sa njom, kao i sestra, koja ponekad da i nesto njeno da prodam :)
2016 07 13
Ne mora da znači da je komercijalna prodaja, nego ja za te članove mislim da su baaaš, baš previše aktivni u kupovini preko krpica, a i u razmenama. A da je neko isključivo samo prodajom postigao toliko utisaka malo mi je neverovatno, mada ko zna... :) Naravno, ima pojedinaca koji se, ne, nikako, ne bave komercijalnom prodajom i imaju oko 1000 utisaka, ali to je glupo komentarisati ;)
2016 07 13
Kako nije moguce?😀 Ja sam ovde od 2011. godine i svaku ocenu sam zaradila tako sto sam prodavala svoju odecu, obucu, torbe,, nakit....kupovala sam takodje dosta, ali i prodavala jos vise sto se vidi.:)
2016 07 13
A da, i što se količine garderobe tiče-mama i ja imamo gooomilu stvari koje su čuvane iz nekog razloga, nikako ni da okačim sve (pokušavam da kačim u zavisnosti od godišnjeg doba :D ), hoću reći ima ljudi koji čuvaju gomilu garderobe koju nisu ili su slabo nosili. :)
2016 07 13
Što bi moja mama rekla: "Koliko sam stvari samo pobacala eeee..." Sad sam mogla da se namlatim keša ,:)
2016 07 13