Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nisam verovala da cu ovo doziveti

E ovako pre dva meseca imala sam ugovorenu razmenu sa jednom clanicom. Ja sam svoj paket uredno poslala, ona niti je svoj poslala niti je preuzela moj, tako da mi se vratio sa duplom postarinom, koju nisam imala da platim. Ostadoh tako ja bez kombinezona. Pisala sam clanici i na MK i na mobilnom ,ali naravno od nje ni traga ni glasa. Ostavila sam joj naravno negativan utisak. Sada od te iste clanice dobijam upit za razmenu iako sam navela da ih trenutno ne radim plus je ona napisala da razmene ne radi :D :D :D
2016 07 18
Hahaha da li je moguce Ugovori ti s njom sada razmenu, ali da ona prva posalje paket... e onda je "zavrni" kao i ona tebe, ne prihvataj paket ili joj jednostavno ne posaljes svoj predmet. Auuu sta bih joj ja radila hahahaha H A O S
2016 07 18
Nisam ja takva a i nemam zivaca se bakcem sa takvim osobama, njoj na dusu sto bi rekli :D Ali jednostavno ne mogu da verujem :D I naravno kad sam joj napisala da me je zeznula, nista ne odgovara :D
2016 07 18
U pravu si, negativnu si dodelila i mirna si. Videh koja je to clanica i to joj nije jedina negativna, tako da cemo biti obazrivi.
2016 07 18
> masha91: > E ovako pre dva meseca imala sam ugovorenu razmenu sa jednom clanicom. Ja sam svoj paket uredno poslala, ona niti je svoj poslala niti je preuzela moj, tako da mi se vratio sa duplom postarinom, koju nisam imala da platim. Ostadoh tako ja bez kombinezona. Pisala sam clanici i na MK i na mobilnom ,ali naravno od nje ni traga ni glasa. Ostavila sam joj naravno negativan utisak. Sada od te iste clanice dobijam upit za razmenu iako sam navela da ih trenutno ne radim plus je ona napisala da razmene ne radi :D :D :D :'( :'( :'( Ajd' ,Maso sto si takva...uradi jos jednu razmenicu...jos samo ovaj put :D :D :D
2016 07 18
Takvima treba istom merom vratiti,nisam ni ja takva, ali sto si duze ovde , smuciti se od bezobrazluka i nevaspitanja.
2016 07 18
Auuu videla sam o kome se radi. Ja sam doticnoj poslala zimus dve poruke da zelim da kupim njen predmet i nije mi odgovorila nista. A bas kad sam joj u poslednjoj poruci ostavila podatke gle cuda sutradan predmet oznacen kao prodat :') (malo sutra) :') I skoro mi je poslala upit za razmenu..iskulirala sam je kao sto je i zasluzila. Obilazim je u sirokom luku. A to sto je tebi Maso uradila je stvarno bezobrazluk i jos ti se opet javlja.. djon obraz sto bi rekli.
2016 07 18
> masha91: > E ovako pre dva meseca imala sam ugovorenu razmenu sa jednom clanicom. Ja sam svoj paket uredno poslala, ona niti je svoj poslala niti je preuzela moj, tako da mi se vratio sa duplom postarinom, koju nisam imala da platim. Ostadoh tako ja bez kombinezona. Pisala sam clanici i na MK i na mobilnom ,ali naravno od nje ni traga ni glasa. Ostavila sam joj naravno negativan utisak. Sada od te iste clanice dobijam upit za razmenu iako sam navela da ih trenutno ne radim plus je ona napisala da razmene ne radi :D :D :D Mislim da je korektno i da se ostavi link profila te clanice kako bi se sprecile dalje prevare, jer je ocigledno da nema stida.
2016 07 19
Ljudiiii pitala me je za razmenu jutros :) videcemo, mozda se i uklopimo ali da ona salje prva pa tek onda ja svoj paket!
2016 07 19
Samo pazjivo NatySd :D :D :D
2016 07 21
Ne odgovara nista, napisala sam da se ne brine, da je necu prevariti kao ona Mashu! :') :')
2016 07 21
> NatySd: > Ne odgovara nista, napisala sam da se ne brine, da je necu prevariti kao ona Mashu! :') :') Ahahahahahahhahahahaahahahaha carica si :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 07 21