Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

I sta raditi u ovakvoj situaciji?

Saljem prepisku, pa mi dajte neki savet, ja stvarno ne znam, koliko god covek bude korektan, dese se ovakve stvari, a clanica i ja smo imale 2-3 lepe saradnje pre ovoga. Rezervisala sam joj stvari na 3 nedelje pre ove poruke: Clanica: Milana, postovanje! Kazite mi da li nije problem da me za haljinu jos samo malo sacekate, primila sam platu...no nisam ocekivala nepredvidjene troskove a ticu se za tatin grob (gotov spomenik, pa moramo dati neke vece pare). Pa bih ja sada platila majicu i neka stoji kod Vas dok ne platim i haljinu pa cete mi lako poslati zajedno. Ja se stvarno izvinjavam, ovakve stvari mi se ne desavaju...ali ne mogu sve. Mnogo mi je krivo, em mi cuvate, em sada ispade ovakva situacija. 2016 06 20 NeverOddOrEven: Ma zaboga nikakav problem. Stvarno mi je zao sto to cujem, ali u svakom slucaju sta god da je u pitanju, mi smo lepo saradjivale vise puta, tako da nema potrebe da objasnjavate. Sacekala bih svakako, i zaista nema potrebe da uplacujete za majicu, stoji sve to tu, pa kad budete mogli samo javite i ja saljem, nije nikakav problem zaista 2016 06 20 Clanica: Hvala puno, zaista... Ocekivala sam ja trosak, ali ne sada. Ne volim kad nesto obecam, a ne ispunim! Ja se javim u toku narednih dana, tako da svakako ocekujte moju uplatu! Hvala jos jednom na razumevanju 😃 2016 06 20 NeverOddOrEven Ma stvarno bez brige 😃 meni je bitno samo da se javi, i to je to 😃 2016 06 20 NeverOddOrEven Majda, uz svo duzno postovanje, poslednji put smo razgovarale pre mesec dana. Ja idem na odmor 31og i necu se vracati do septembra i stvarno bih volela da sve vude regulisano do tada. Ja sam odbila vise musterija i za haljinu i za bluzu, pa bih volela da sve bude korektno. pre 1 dana, 15:37
2016 07 20
Clanica: Postovanje Milana, Ja nisam stigla da Vam se javim jer nisam ni ulazila na krpice, vec sestra zbog svojih nekih potreba. Nisam i dalje u mogucnosti izdvojiti novac, ovo mi se nije nikad desilo i prosto nisam neozbiljan kupac vec odgovoran...ali kad nesto ne mogu, ne vredi! Ja se stvarno izvinjavam, niti sta namerno, niti bilo sta slicno tome...prosto napisano nemam. Mnogo mi je zao sto sam vam sada napravila kurslus, ali opet napominjem nista namerno, ali bas nista. Javila bih se ja vama i mnogo ranije, ali mi i posao pored svega nije dozvoljavao! pre 4 sata NeverOddOrEven Ja mogu da razumem da neko ne moze da odvoji novac I da stvari jednostavno iskrsnu, ali mesec dana da niste nasli za shodno da javite, to stvarno ne mogu. Ako nista drugo, mogla je to obaviti Vasa sestra. Lepo smo saradjivale par puta I prosto sam od Vas ocekivala da cete imati toliko postovanja da mi javite obzirom da sam ja bila I vise nego korektna. pre 3 sata Clanica: Meni posao nekad ne dozvoljava nista sem kad dodjem kuci, legnem i zaspim i tako nekad po vise od mesec dana. Vikende da ne spominjem...ja Vam kazem da nisam u tom fazonu uopste, ja nemam nista od toga...znaci nista sa namerom prema Vama. Prosto mi bas sada zadesilo da jednostavno ne mogu priustiti nista, vec sa spomenula za tatin grob, pa onda se nakacilo jos hiljadu stvari...jednostavno mi se nakacilo. Meni je tek krivo sto je ovako ispalo...iskreno u nekom momentu sam zaboravila na sve svoje obaveze koje sam prema nekom pustila. Mnogo mi je krivo ako sam Vas naljutila, opet pisem..nista namerno svega mi na svetu!!!
2016 07 20
Ja razumem da nije nesto namerno, ali zaista mesec dana da se nista ne napise, pri cemu ja nisam slala poruke, smarala ili ne znam ni ja sta, jer opet, situacija je takva kakva je, i imam rezona, ali malo mi se cini da je previse. A pritom, stvarno jesam odbila vise musterija i za jedno i za drugo, jer, bozemoj, cekam korektnu devojku kojoj ni na kraj pameti nije da ispadne nekorektna i s kojom sam saradjivala vise puta.
2016 07 20
Nista, draga. Sta mozes uraditi? Za ovakve situacije se negativna ne ostavlja (iako bi ponekad trebalo). Koliko vidim iz vase prepiske, ona se izvinjava i lepu komunikaciju ste imale (s obe strane). Ako vec kazes da ste imale pre ovog dve lepe saradnje, vrlo je moguce da je ona zaista imala obaveze.... Jer ne deluje mi kao da laze. Zao mi je sto si cuvala predmete, prodaces ih vec nekom drugom. :")
2016 07 20
Ma nije zaista problem sto nije na kraju kupila stvari, vec sto mesec dana zna da joj ih cuvam a ne javlja da ih otkazuje. Ne zelim svakako da dam negativnu ocenu, ali mi nije jasno kako ljudi ne postuju tudje vreme aman nist bas
2016 07 20
Članica je bila i previse "kulturna u razgovorima" , ali totalno nekorektna, mogla je poruku 300 puta da napise u 30 dana,nego se folira,da je nisi opomenula čekala bi ti i sledeću njenu platu. Obaveze i dugovanja, odgovorne osobe pisu u podsetnik i precrtavaju kad zavrse,ako imaju dosta posla i stalno su u frci. Ne verujem za sestru,sigurna sam da je ona sve vreme na sajtu bila. Pošalji ti u inboxu poruke zainteresovanim devojkama,da je rezervacija odkazana i srećna prodaja.
2016 07 20
Ne znam, meni devojka bar iz te vaše komunikacije deluje ok, moguće je da je u žešćim problemima i da joj MK uopšte nije ni na pameti, nismo svi isti, odgovorni i ažurni... dešava se, šta da se radi :-/ prodaćeš ti te predmete sigurno, žao mi je što si izgubila to vreme, mogla si već nekom prodati ali opet ljudski je opraštati, ko zna u kakvim je problemima... sve najbolje, pozz :)
2016 07 20
Milana Vi ste jedno divno,strpljivo,posveceno i tolerantno bice.Nismo do sada saradjivale ,ali sam kroz komunikaciju sa Vama stekla odredjeno misljenje o Vama. Moram da naglasim da ste jednom prilikom hteli da mi izadjete u susret i u Norveskoj kupite jaknu koju ste vec prodali na profilu.NEMAM DOVOLJNO RECI DA VAS NAHVALIM i kazem koliko ste fini i profesionalni. Moje postovanje Vama i Vasim manirima! Stoga, takvo bice kao sto ste Vi ,ni ne moze da razume : KAKO NEKO NE MOZE DA JAVI MESEC DANA DA JE ODUSTAO ,A PRITOM ZNA KOLIKO JE DRUGA STRANA KOREKTNA . Ja sve razumem...i probleme i besparicu, ali ne i to da dobro ne vratite dobrim.U ovom slucaju poruka 'Odustala sam' bi bila dovoljna. Nema veze ako odustajete,samo javite ,jer neko Vas ceka!!!
2016 07 20
Sve mogu da razumem, i obaveze i uzurban tempo zivota, i teret manjka vremena, ali nikako ne mogu da razumem da neko nema tih par minuta da napise poruku da se predomislio u vezi kupovine, posebno kada se radi o periodu od mesec dana. Zaboga, mogla je da ispise tu jednu poruku dok ceka' da kafa bude gotova,npr. Naravno da ovakve situacije nikako ne prijaju, ali moramo da shvatimo da nemamo svi istu percepciju odgovornosti. Mozda je najbolje da kada su rezervacije u pitanju, da se uspostavi neki rok, a ako se taj rok probije, da se kupac samo obavesti da se predmet vraca u prodaju.
2016 07 20
> NatySd: > Nista, draga. Sta mozes uraditi? Za ovakve situacije se negativna ne ostavlja (iako bi ponekad trebalo). Čini mi se da je to regulisano time da se može ostaviti neutralna u ovakvim slučajevima, uz naravno objašnjenje, mada možda grešim...
2016 07 20
Ako je pre bila korektna, ne vidim zasto bi iz nekog cefa sada eto resila da ispaljuje. Verujem da ima dokonih koji bi to radili, ali ona mi prosto ne deluje tako, barem iz ove prepiske. Ko zna sta se zeni desilo. Ko zna kako je to podnela. Sto je napisala jedna clanica, moguce da joj nije bilo ni do krpica ni do zivota. Nisu sve super-organizovane-celicne-sve-u-minut-pod-konac zene. Steta jeste sto si ti na materijalnom gubitku, da tako kazem. Ali meni ne deluje prosto kao neko ko je namerno uzeo i eto zezao te.
2016 07 20
Meni je ovo ipak neozbiljno, ja ne kažem da su krpice sve u životu, naravno da ima važnijih stvari, ali vaditi se na to kako je sestra ulazila i koristiti *argumentum ad misericordiam* nije u redu. Situacija jeste stresna i žao mi je što je članica u situaciji kakvoj jeste, ali spomenik nije nepredviđen trošak, jer se ne naručuje iznebuha, to se organizuje i zna se kada se i koliko plaća. Nažalost znam, jer smo i sami nedavno dizali spomenik. Ako je u čitavoj toj situaciji mogla da se seti da naruči stvar, onda može da se seti i da je otkaže. Treba ispoštovati svakoga, a pogotovu nekoga sa kime si imao dobre saradnje prethodno i ko je tebe ispoštovao.
2016 07 21
11Ivana11 Draga ukoliko si se odlucila za halj. i komb. moze i one farmerke kao poklon uz to pre 3 dana, 15:35 daliborsanja da al nemam tolko pare pre 2 dana, 16:58 11Ivana11 koliko imas? Jel imas 1300? pre 2 dana, 17:07 daliborsanja samo 1000 veruj mi pre 2 dana, 17:08 11Ivana11 nemogu ispod 1300 stvarno 😒 taman toliko sa i samo haljinicu ja platila , pa ako moze za toliko oboje onda pre 2 dana, 17:08 daliborsanja da al treba da platim i postarinu necu imam stv ako mozes za 1000 samo ovaj put pre 2 dana, 17:11 11Ivana11 zao mi je draga nemogu, pa samo haljina je sad 950... nemogu izvini pre 2 dana, 17:15 daliborsanja verujem ti al mng mi se svidja pre 2 dana, 17:18 daliborsanja jer ja moram da platim i postarinu i plus sto cu da ti posaljem pare pre 2 dana, 17:23 daliborsanja a za 1200 pre 2 dana, 17:29 11Ivana11 moze tako onda ajde da izadjem u susret imas viber? pre 2 dana, 17:30 daliborsanja ne nemam to al moze posta exspres pre 2 dana, 17:56 11Ivana11 ma moze nego sam mislila da se cujemo, ti mozes uplatiti post netom pare sutra oko 12 i ja saljem sutra, imaces da platis samo postarinu onda jer je jeftinije tako samo mi ostavi sve podatke, evo tebi za post net Ivana Vrdoljak 064 072 92 40 pre 2 dana, 18:03 daliborsanja e vazi jel moze u cetvrtak da ti uplatim i tad da mi posaljes pre 2 dana, 18:07 11Ivana11 Moze i tako , ja cu naznaciti da je rezervisano pre 2 dana, 18:08 daliborsanja e moze zasigurno cu uzeti znaci uplatim ti samo 1200. din samo haljinicu i kombinezon saljes jel tako pre 2 dana, 18:10 11Ivana11 da... ja sam ti rezervisala i u cetvrtak kad posaljem odma naznacujem da je prodato, imas moj broj pa ako me slucajno ovde ne bude pusti mi poruku na fon pre 2 dana, 18:11 daliborsanja vazii pre 2 dana, 18:16 daliborsanja e cao ja mora odem u postu net da bi ti uplatila a to je daleko posto sam ja iz sela nemam novac pre 2 dana, 09:39 11Ivana11 ok, necemo saradjivati
2016 07 21
I sta rec na ovo? Ko je ovde lud, ja ocigledno !!!!!!!!!!
2016 07 21
Sta raditi? Nista...bas nista... U ovakvim situacijama je iritantno sto je prodavac fer i predusretljiv a na kraju time sebe dovodi u glupu situaciju, u kojoj se pita sta se desava, trosi vreme i namece sebi bespotrebna pitanja.....pa jos "preti" opasnost da dodje do apsurda da je prodavac grub i nerazuman a kupac koji se ne javlja danima, je ok. Imala sam situaciju, dok sam bila na moru, da me clanica moli da joj rezervisem H&M haljinu jer joj se mnogo svidja...rekla sam, nema problema...dodjem sa mora, trazi da je obucem i slikam, ok...zatim trazi da produzim rezervaciju do plate, ok....zatim....zatim...vise se ne javlja.....eto....haljina je posle prodata drugoj clanici. Razvlacenje sa rezervacijom od mesec dana je gubljenje vremena.... U prilog teme reci cu jos, ne zelim da verujem da je clanica bila toliko smusena i rasejana da nije mogla odvojiti 5 minuta i poslati poruku "Odustajem od kupovine."
2016 07 21
1 2