Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dokle vise ovaj bezobrazluk?

Jako sam besna. Danas su me dve devojke izbacile iz takta. Naime, devojka me pita za razmenu i ja joj lepo odgovorim da mi Se svidja njena bluzica I da Sam videla da pise samo prodaja. I da li zeli jos nesto od mene da se uklopimo sa cenama? Ona mi odg da joj nista vise ne odgovara, te da ja doplatim odredjeni iznos. Ja joj kazem koliko imam para. Ona mi drsko odgovara da ne daje stvari za dzabe ili tek tako. Njena majica je nova. Inace, majica je precenjena! Kazem da je prva htela razmenu i samo sam rekla koliko imam. Ona mi rece moze majicu da Ti prodam za taj neki iznos Ali bez tvoje bluze. Tj, bez razmene. Samo da ona meni proda. A ona pitala za razmenu. Ja Sam ovo morala da napisem jer potcenila je moju stvar. To sto Sam ja stavila nisku cenu me znaci da ne vredi nista
2016 08 08
A druga devojka mi napise zeli razzmenu I ja odgovorim da nisam pronasla nista. I ona kaze pa I nisu ti neke stvari. Imas I za par za bacanje! Katastrofa
2016 08 08
Svakakvih ljudi ima, zele mnogo, a ne daju nista. Nista nije vredno nerviranja. Sa nekim ljudima jednostavno nema dogovora. Nasmej se na ovakve ljude i nastavi dalje. (:
2016 08 08
Zato se ja nikad ne oslanjam na cenu kada radim razmenu, vec probam da procenim i uklopim stvar u stvar. I mene pre par dana pita jedna za razmenu, pronadjem ja haljinu kod nje, pitam je.... ona ne odgovara dva dana. Pitam ponovo, kaze ipak je odustala od razmene. Mislim se sta je maco, ne daje ti se haljina, a? :D Uvek odgovorim na poruku, pa cak i kada mi ne odgovara to sto mi neko trazi, lepo se izvinim i kazem ne mogu to i to da dam za to i to... Zasto bezobrazluk, majku mu? Daj da budemo fine i kulturne i REALNE.
2016 08 08
MoliLoli, bas sam se iznervirala. A nije vredno. Ovo je sajt, za lepu kupovinu, dogovor. Ali nismo svi isti. Vise se necu nervirati. Necu odgovarati tAkvim clanicama. NatySD bilo bi lepo kad bi svi tako. Ja Sam sigurna da majica vredi kao pola njene. Ajde njena je nova. A I moja je skoro nova. Kupljena u butiku . Samo sto moja ima rupicu neprimetnu. Da nema vredela bi kao njena. Mrzim kad neko nekog potcenjuje! Ili stvar neku! Nema gore od toga!
2016 08 08
Zdravo, imam pitanje pa mi mozda mozete pomoci. Naime ne znam kako da stupim u kontak sa administratorima pa rekoh mozda vi znate, imala sam oko 30 predmeta do danas popodne i sada udjem i svi predmeti sem jednog su prosto nestali, pri tom nisam reklamirala druge sajtove niti kupovinu na limundu, kupindu, bla bla... Da napomenem da niko nema sifru mog naloga te da je nemoguce da je neko ili ja slucajno izbrisala. Ostavljen samo jedan predmet. Ako mi ikako mozete pomoci bila bih zahvalna :)
2016 08 09
> NakitDunja: > Zdravo, imam pitanje pa mi mozda mozete pomoci. Naime ne znam kako da stupim u kontak sa administratorima pa rekoh mozda vi znate, imala sam oko 30 predmeta do danas popodne i sada udjem i svi predmeti sem jednog su prosto nestali, pri tom nisam reklamirala druge sajtove niti kupovinu na limundu, kupindu, bla bla... Da napomenem da niko nema sifru mog naloga te da je nemoguce da je neko ili ja slucajno izbrisala. Ostavljen samo jedan predmet. Ako mi ikako mozete pomoci bila bih zahvalna :) zabranjena je komercijalna prodaja zato ti je adminka izbrisala sve predmete
2016 08 09
> BALMAIN: > Jako sam besna. Danas su me dve devojke izbacile iz takta. Naime, devojka me pita za razmenu i ja joj lepo odgovorim da mi Se svidja njena bluzica I da Sam videla da pise samo prodaja. I da li zeli jos nesto od mene da se uklopimo sa cenama? Ona mi odg da joj nista vise ne odgovara, te da ja doplatim odredjeni iznos. Ja joj kazem koliko imam para. Ona mi drsko odgovara da ne daje stvari za dzabe ili tek tako. Njena majica je nova. Inace, majica je precenjena! Kazem da je prva htela razmenu i samo sam rekla koliko imam. Ona mi rece moze majicu da Ti prodam za taj neki iznos Ali bez tvoje bluze. Tj, bez razmene. Samo da ona meni proda. A ona pitala za razmenu. Ja Sam ovo morala da napisem jer potcenila je moju stvar. To sto Sam ja stavila nisku cenu me znaci da ne vredi nista Ne piju ljudi terapiju.
2016 08 09
Ja ne bih volela da saradjujem sa takvim clanicama. Niko ovde ne daje svoje za dz, ako nekome ne odgovara novo za polovno, postoji lep nacin da se to kaze. Bez omalovazavanja. Normalni ljudi se oko svega dogovore.
2016 08 09
Rafaelo AMIN. Istina:) ProdajemSminku imala sam prelepe saradnje na sajtu i onda naletis na tako nekog I iznerviras. Ali nisu vredni! Tacno tako. Normalni ljudi se oko svega dogovore
2016 08 09