Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MOLIM VAS....

U poslednjih mesec dana bas imam problem.... Redovno se jave clanice tasterom >zelim< i onda nestanu bez traga.... MOLIM VAS KORISTITE OPCIJU ZELIM SAMO KAD STVARNO ZELITE NESTO DA KUPITE jer mi ovako samo trosite vreme....... i ako me pitate za neku stvar obavezno ostavite link iste jer mozda ne znam na koju stvar mislite pa da ne bi bilo zabune. Nije tesko a olaksava saradnju. :")
2016 08 11
Taster "Želim" potpuno nepraktično je osmišljen, deluje neobavezujuće i nonšalantno. Većina članica ga klikne i smatra da je "lajkovala" neku stvar, baš kao što to radi na facebook-u. Neobavezno. Sviđa mi se - klik. Želim - klik. Ne pada joj na pamet da razgovara sa tobom, niti da se detaljnije raspituje o predmetu. Lepo je - klik. Želim (da mi neko pokloni?)- klik. A da umesto toga stoji "Želim da kupim" ili prosto brate mili, KUPUJEM, ili "Prodaj mi" ili bilo koji glagol vezan za TRGOVINU, druga bi priča bila..... Ovako, ostaje nam samo da vodimo monologe ("Pozdrav, ako ste zainteresovani za kupovinu...blabla..." dok je druga strana već zatvorila i link i tab i sajt i otišla ko zna gde :)
2016 08 11
:D @hotspot, bravo! Ako nista drugo nasmejah se, poslednjoj recenici posebno. E da-ja odustala od monologa, uglavnom. Isto kao i kada stigne 'razmena?', bez zdravo i sl. ili daleko bilo citanja dela o meni, sto je osnovna kultura -a gde pise da iste ne radim. Ali desavalo se da stigne samo zelim, i kada uputim takvu recenicu kao sto hotspot rece, clanica zaista kaze da zeli da kupi, dogovorimo se i sve bude super. Kaze mislila da je to dugme za kupovinu. Pa sad kako biti pametan i znati kad sta, kome i kako.. :)
2016 08 11
Jao, i ja se svaki put ponadam kad ono ... :/
2016 08 12
Kod mene nije stvar toga da se ponadam nego zaista ne znam ni sta znaci, ni kako postupiti kada mi stigne samo 'zelim'... Nekada devojke stvarno misle da je to dugme dovoljno za kupovinu, a nekada je ono drugo. Pa ne zna covek sta da odgovori i da li uopste da odgovara. Ako ne odgovorite ispadate neozbiljni, ako odgovorite ispadate navalentni. Zato podrska za hotspot i problem sa definisanjem dugmeta zelim, ne zato sto su ljudi ocajni da prodaju/razmene, nego da mu se zna svrha. Mada ne razumem zasto bih stiskala zelim ako mi se nesto samo svidi, kao sto ne bih slala samo zelim bez daljeg teksta ako hocu da kupim.
2016 08 12
> hotspot: > Taster "Želim" potpuno nepraktično je osmišljen, deluje neobavezujuće i nonšalantno. Većina članica ga klikne i smatra da je "lajkovala" neku stvar, baš kao što to radi na facebook-u. Neobavezno. > Sviđa mi se - klik. Želim - klik. Ali kako je ovo moguće, meni nije jasno... xD Znači postoji dugme za lajk. Ako klikneš na "želim" pojavi ti se lepo, na srpskom obrazac za poruku, piše pošalji poruku članici, nije mi jasno kako neko može da misli da je tako što je nekome poslao poruku "Zdravo, ta i ta, želim to i to" lajkovao nešto. xD
2016 08 13
> sajberstrip: > bez zdravo i sl. ili daleko bilo citanja dela o meni, sto je osnovna kultura -a gde pise da iste ne radim. Ajde da ne čitaju taj deo profila, nego što ne čitaju opis predmeta. Velikim slovima mi pored svakog u opisu piše da ne radim razmenu, znači očigledno nisi ni pročitala opis, ne interesuje te-verovatno ćeš me i zeznuti na kraju.
2016 08 13
Meni uopšte ne smeta taj taster. Sećam se i sama kad sam tek otvorila nalog na Krpicama da sam kliktala Želim dok nisam shvatila da ima i Sviđa mi se tj. Dodajte u omiljene... Tako da je osnovna pretpostavka da to čine neiskusne članice. Članica sa makar jednom kupoprodajom već ima predstavu kako sajt funkcioniše. Lično, kad neko klikne Želim, lepo mu odgovorim da mi porukom potvrdi da li je zainteresovan za kupovinu. Neko odgovori, neko ne. I to je to. Nema ljutiš :)
2016 08 13
Koliko je samo tema otvoreno u kojima su članice govorile sve i svašta o tom famoznom "Želim" dugmencetu. Meni lično ne smeta, niti članice koje ga koriste da pitaju za razmenu iako piše da kako i kada je radim na profilu. Stizale su mi poruke samo Želim i od članica bez ocena, kao i od onih sa preko sto. Otvorim poruku, pročitam, odgovorim i idemo dalje, bez nervoze 8-)
2016 08 13
Iscitala sam vase komenare i manje vise se slazem sa svima...ali mene zaista u srce dira pogresno koriscenje tog >Zelim< x-) x-) jer pravila postoje da bi se postovala,a ja sam bas zivac po tom pitanju. x-) mislim ne bas toliko da dajem negativne za to jer to ne bi bilo korektno,ali se nerviram i mrstim pred kompom...pa me onda prodje ....pa onda opet kad se desi i tako. :D
2016 08 13