Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Puderi za nas blede

Nisam videla da li je ovakva tema otvorena, odmah mi je palo na pamet da otvorim i da vas pitam par stvari. Već mesecima tražim neki kvalitetan puder, nebitno koje marke, koji će odgovarati mom tenu, a još da mi ne umasti ili ne osuši lice. Od nyx-a, preko mejbilina u međuvremenu sam našla samo jedan a to je - Max factor smooth effect 45 ivory - koji, naravno, koliko sam ja uspela da potražim nije više u prodaji. Zanima me da li je neko od vas video taj puder po radnjama (oblast Novog Sada) ili je imao iskustvo sa puderima poput tog pa da preporučite nešto, ako postoji neki koji još nisam probala. Pozdravljam vas!
2016 08 20
Imam ja nov Golden Rose puder, jako bled, mislim da je najsvetlija nijansa. Postojan ali ja izgledam kao zombi. Mogu ti poslati u inbox sve.
2016 08 21
L'Oreal - ov infallible, najsvetlija nijansa 130 true beige, i postojan je jako a i prekriva dobro a lagano izgleda. Probala sam stvarno razne, a ovog se drzim od prosle godine od kada sam potrosila nasvetliji iz Amway-a, koji nazalost kod nas ne moze da se nabavi..
2016 08 21
Max factor colour adapt nijansa 45
2016 08 21
Hvala vam svima na odgovorima. Prosetacu do radnja da pregledam sve, inace patim za ovim max factorom i nikako ne mogu da razumem sto se ne prodaje. :D Valjda ce naici adekvatna zamena, hvala jos jednom!
2016 08 22