Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koje brendove preskačete?

Terranovu, New Yorker, Tally weijl, Bershku- sto se pantalona tice.
2016 09 02
Mango, mango, mango. I uvek mango. Kupila majicu astronomska cifra. Posle samo jednog pranja se bukvalno raspala-pojavile se spontane rupice na prednjem delu majice. Materijal od kojeg je sivena Bog zna koliko je star. Imam terranovine farmerice vec dugo-tamnije i ok su-uopste se nije isprala boja. Amisu-dvoje mi se raspalo posle par nosenja. Novopazarski teksas je neprevazidjen-premda su i oni dosta nabili cene. Bros teksas gornjak na snizenju 3200- ali je peri deri.
2016 09 03
> branimira: > Mango, mango, mango. I uvek mango. Kupila majicu astronomska cifra. Posle samo jednog pranja se bukvalno raspala-pojavile se spontane rupice na prednjem delu majice. Materijal od kojeg je sivena Bog zna koliko je star. > Imam terranovine farmerice vec dugo-tamnije i ok su-uopste se nije isprala boja. Amisu-dvoje mi se raspalo posle par nosenja. > Novopazarski teksas je neprevazidjen-premda su i oni dosta nabili cene. Bros teksas gornjak na snizenju 3200- ali je peri deri. U pravu si-Nesal farmerice udobne kao trenerka! :)
2016 09 03
Mona. Osim uzasnog kvaliteta i dizajna, imaju i ogromne cene. Brend nikakav.
2023 11 20
1 2