Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

razmena dobri utisci ili losi utisci?

iskreno sta mislite o razmeni, ja sam nova imam profil par dana i dobila sam 3 poruke i sve 3 zele razmenu ja sam malo skepticna po tom pitanju nit kontam kako se to radi dal moze neko da mi objasni ? 😊 znam za prodaju saljem preko post ekspresa i to mi je sigurica al za razmenu ono bas nisam upucena
2016 09 03
Ja imam lepe utiske i sto se tice razmena, uvek sam raspolozena za svaki dogovor tako da mi je okej. Draze mi je da prodam nestom, pogotovo nove stvari ali cini mi se da prodaja bas slabo ide. Mozda ti je i bolje da iskoristis neku priliku, naravno ako nadjes nesto odgovarajuce. Po meni nema smisla da uzimas nesto sto ce ti stajati i biti nefunkcionalno. Samo se lepo raspitaj o predmetu, trazi vise slika i to je to. Super su i razmene :) Mozes isto da saljes PE, a mozes i preporucenim pismom jer je dosta manja postarina, sve je stvar dogovora. :D
2016 09 03
hvala ti na savetim i na izdvojenom vremenu ☺😊
2016 09 03
Meni je razmena u redu. Das nesto sto ne nosi za nesto sto ces nositi. Mozda ti nesto hitno treba, a nisi u mogucnosti da kupis. Pa lepo razmenis ovde. 😀😀
2016 09 03
hvala na savetu 😊
2016 09 04