Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

VASPITANJE 0

I dalje ne razumem devojke/zene koje se reklamiraju i pisu da su za razmenu, a onda su toliko drske i bezobrazne! Ili ne odgovaraju na poruke(a na svakih 5min pisu po forumima) ili pisu sa hiljadu uzvicnika. Ako se krijete iza nik nejma, ne znaci da ste druga osoba i da kucno vaspitanje treba zanemariti!!!
2016 09 06
ili kada postave temu o rasprodaji na svom profilu u podforumu "Tražim".. ili kad te mole da im spustiš cenu, pa ti to učiniš, pa te mole da im rezevišeš na 7 dana jer sigurno kupuju ali nemaju trenutno novac, pa ti to učiniš..Pa kad se ne jave u dogovoreno vreme, ti im pošalješ par poruka da vidiš šta se desilo i ne udostoje te odgovora a loguju se.. I onda zaborave na sve to pa te posle nekog vremena opet pitaju za neku drugu stvar sa profila i traže sniženje.. svašta se dešava ;)
2016 09 06
Nesto najgore mi je kada se svesno reklamiraju u "Trazim" ! To kad vidim poludim.. "Trazim razmenu i snizavam cene", "Hajde rasprodaja zbog selidbe moze i po koja razmena"... i tako dalje. Navodno traze razmenu, kao ne znaju gde su pogresile, a dovoljno su informisane o svemu. Uzas!!!
2016 09 06
Potpuno se slazem sa vama :D Nikad mi nije problem da se dogovorimo oko cene, pa svima nama treba novac :D ALI kada mi traze po nekoj nerealno ceni...ili kada za majicu od 300din, traze razmenu haljinu koja kosta 3000din jer MENJAJU STVAR ZA STVAR. Mozda sam isfrustrirana ili trenutno nervozna ali budimo realni :D
2016 09 06
Damjanana00, da budemo iskrene i vi ste imali te pojave da se reklamirate i snizavate cene u "Trazim" :)
2016 09 06
Damjanana00 ,kada vec pominjete vaspitanje i upadaju vam u oci mane drugih clanica , cisto da vam dam savet da uvek prvo podjete od sebe , i da vas podsetim da ste pre izvesnog vremena kliknuli na "zelim" za moju suknju i pitali da li je moguce licno preuzimanje i od kog je materijala.Lepo sam vam odgovorila na pitanja koja ste postavili (iako su vec bili ispisani svi podaci koje ste trazili u okviru oglasa i profila ) ali se vise niste javili... cak ni da kazete da ste se predomislili .
2016 09 06
NatySd, a gde da oglasim da sam spremna da snizim cene, ako ne ovde??? :) UnicornArt, o kojoj suknji vi govorite? Ja se javno izvinjavam ako nisam odgovorila na poruku, mora da sam previdela. Izvinjavam se jos jednom!
2016 09 06
Pa postoji podforum "Rasprodaje", na samom kraju foruma, listajte dole :)
2016 09 06
Hvala Naty.
2016 09 06
onda pretpostavljam da si i moje previdela? ;)
2016 09 06
Violetrose ?
2016 09 06
> violetrose: > ili kad te mole da im spustiš cenu, pa ti to učiniš, pa te mole da im rezevišeš na 7 dana jer sigurno kupuju ali nemaju trenutno novac, pa ti to učiniš..Pa kad se ne jave u dogovoreno vreme, ti im pošalješ par poruka da vidiš šta se desilo i ne udostoje te odgovora a loguju se.. I onda zaborave na sve to pa te posle nekog vremena opet pitaju za neku drugu stvar sa profila i traže sniženje.. > svašta se dešava ;) evo citirala sam se, ovo je moje iskustvo sa tobom kao članicom.. dakle na tebe sam mislila :) i opet ću reći, nije ništa lično, ali ako već kritikuješ nekog pođi od sebe
2016 09 07