Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dečiji rođendanski pokloni

Interesuje me šta vi poklanjate ili šta bi ste poklanjali drugarima vaše dece... Odnosno šta kupujete za rođendanske poklone najčešće, bilo da su u pitanju vrtić,niži razredi ili stariji osnovci?
2016 09 09
Ja skoro svima kupujem Lego kocke i ne boli me glava! :) To je uvek vredan i lep poklon i nebitno je da li je u pitanju dečak ili devojčica-nema greške :)
2016 09 09
Ne bacam pare na igracke, uglavnom garderobu ili pitam mamu (ako sam bliska sa njom) sta treba detetu, da ne bih kupovala gluposti... Jeste da se decica obraduju za igracku najvise, ali brzo izgustiraju. Komplet trenerkica pamucna, uvek potrebna, moze se nositi svaki deo posebno tako da meni je to sasvim ok. Ili pidzamica.. I uz to neki ramcic, parfemcic, dnevnik za devojcice... :)
2016 09 09
Ja uglavnom one igracke sto dete samo sklapa, pa boji, pa boji da dobiju potpuni izgled, ako he malo starije drustvenu igru, a ako he tinejdzer neku knjigu koja bi IH mogla zanimati u tom uzrastu :)
2016 09 10
Knjigu sa posvetom i datumom.. Cak i posle mnogo godina kada budu listali stare knjige i procitaju sta im je napisao neki drug bice im lepo i setice se tih vremena. Sve ostalo je prolazno i zavrsi u nekoj rupi.
2016 09 10