Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Banjica (bolnica ) -iskustva

Uskoro operisem koleno na Banjici .Mnogo bi mi znacilo ako je neka od vas nazalost bila tamo da podeli iskustva vezana za prijem,boravak,samu operaciju.. Hvata me velika panika ,nikad u zivotu nisam bila u bolnici. :(
2016 09 26
Cao. Moj tata je hitno, maltene mrtav primljen na Banjicu zbog teskog preloma kicme. Operisao ga je primarijus Ješić, davali su mu 1% sanse da prezivi. Ali, ovaj covek ga je vratio u zivot! Tako da veruj mi, imaju neverovatne strucnjake. Osoblje je super. Bar to koje je njemu bilo. Hrana kao hrana, u svakoj bolnici isto. Imaces terasu veliku i verovatno sobu za 6 pacijenata. Najbitnije je da ti urade operaciju kako treba, zelim ti puno srece! 💗
2016 09 27
Zdravoo,hvala ti punoooo!!! <3 <3 <3 Hvala Bogu sto je sve proslo kako treba,neverovatna prica . I hvala ti sto si je podelila sa mnom.
2016 09 27
moja svekrva je operisala kuk na banjici mi smo prezadovoljni doktori su svi super bolnica je ok sto se tice samih sestara tu sam tek odusevljena ja zivim u malom gradu i u nasoj bolnici su sestre arogantnije i od samih doktora na banjici su svi super ponasaju se kao i da su oni sami pacijenti a ne sestre
2016 09 28
Hvala puno na podeljenom iskustvu. Da ,sestre su svuda bog i batina.. Malo mi je sad lakse posle ovih ohrabrujucih komenatara :")
2016 09 28
> lidija18: > moja svekrva je operisala kuk na banjici mi smo prezadovoljni doktori su svi super bolnica je ok sto se tice samih sestara tu sam tek odusevljena ja zivim u malom gradu i u nasoj bolnici su sestre arogantnije i od samih doktora na banjici su svi super ponasaju se kao i da su oni sami pacijenti a ne sestre Hvala puno na podeljenom iskustvu. Da ,sestre su svuda bog i batina.. Malo mi je sad lakse posle ovih ohrabrujucih komenatara :")
2016 09 28
Mene je doktorks Vesna Jovanovic operisala 2007god.i mogu reci sve najbolje o njoj.Osoblje je isto ok.
2016 09 28
> SanjaJoka: > Mene je doktorks Vesna Jovanovic operisala 2007god.i mogu reci sve najbolje o njoj.Osoblje je isto ok. Hvalaaa! <3 Ako je u pitanju isto koleno ,koliko je trajao oporavak otprilike?
2016 09 28
> Katarina38: > > SanjaJoka: > > Mene je doktorks Vesna Jovanovic operisala 2007god.i mogu reci sve najbolje o njoj.Osoblje je isto ok. > Hvalaaa! <3 Ako je u pitanju isto koleno ,koliko je trajao oporavak otprilike? Nisam koleno, skočni zglob sam operisala.Ako se ne varam bilo je dece koja su operisala koleno i oporavak traje malo duže.
2016 10 01
Moja sestra je operisala tetivu na malom prstu desne ruke, zatim pre dve godine nešto na palcu leve ruke.Tada je ležala u bolnici, bila sam u poseti. Stvarno je osoblje ljubazno, sve je renovirano i čisto ,čak je i hrana bila dobra. Obe operacije uradjene perfektno. Sad ima zakazanu operaciju za novembar. Osim što su stručnjaci, vrlo su brižni. Pitali su je kolika joj je plata, zbog bolovanja jer postoperativni period je 4 meseca. I dali joj vremena da do novembra uštedi nešto od plate, jer dok stigne novac preko socijalnog naceka se poštenih 2-3 meseca. Sve to je u maju rečeno, rekli su joj da najkasnije na jesen mora da se operiše. Napraviji su joj od gipsa zaštitu da uveče stavlja na ruku i zastiti taj deo koji je za operaciju,jer neki ortopedski štitnik košta 5000 din, sto ona to ne može da kupi od te bedne plate. Koji doktor još brine kako će neko da živi i od čega, dok je na postoperativnom oporavku? Svaka im čast na stručnosti i ljudskosti.
2016 10 03
> Natasa969: > Moja sestra je operisala tetivu na malom prstu desne ruke, zatim pre dve godine nešto na palcu leve ruke.Tada je ležala u bolnici, bila sam u poseti. Stvarno je osoblje ljubazno, sve je renovirano i čisto ,čak je i hrana bila dobra. Obe operacije uradjene perfektno. Sad ima zakazanu operaciju za novembar. Osim što su stručnjaci, vrlo su brižni. Pitali su je kolika joj je plata, zbog bolovanja jer postoperativni period je 4 meseca. I dali joj vremena da do novembra uštedi nešto od plate, jer dok stigne novac preko socijalnog naceka se poštenih 2-3 meseca. Sve to je u maju rečeno, rekli su joj da najkasnije na jesen mora da se operiše. Napraviji su joj od gipsa zaštitu da uveče stavlja na ruku i zastiti taj deo koji je za operaciju,jer neki ortopedski štitnik košta 5000 din, sto ona to ne može da kupi od te bedne plate. Koji doktor još brine kako će neko da živi i od čega, dok je na postoperativnom oporavku? Svaka im čast na stručnosti i ljudskosti. Hvala puno na podeljenom iskustvu. Ja nisam ulazila preko kopa ,pa tek sad vidim ,izvinjavam se. Stvarno neverovatno,nadam se da ce joj i sada biti dobro . :") <3
2016 10 13