Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nova vrsta bezobrazluka...

Javlja mi se pre neki dan clanica, i zeli da proba neku moju stvar. Ja joj napisem gde zivim, i kazem tu je licno preuzimanje. Napisem joj i da trenutno spremam ispite, da ne mogu da stignem da idem do grada (posto svim clanicama izadjem u susret da se nadjemo negde na "pola puta" :D) Ona mi odgovara: "super sto mogu da je probam, ali ja zivim u Zemunu (skroz drugi kraj grada od mog, treba mi mininum sat dotle), i radim u Zemunu, tako da mi tu odgovara licno preuzimanje. Kad ti odgovara da dodjes?" I nije prvi put da clanice zahtevaju da im se odnese predmet. Ne znam da li svi prodavci nose svoje stvari kupcima na noge, ali ja svaki put kad sam na ovom sajtu kupila nesto, otisla sam tamo gde mi prodavac kaze, ili smo se nasle negde na pola.
2016 09 29
Sve je stvar dogovora.Nikada nisam imala problem sa tim a prospartala sam ceo grad. Nema tu pravila.Jednostavno,ne nerviraj se,odbij njen predlog,ne odgovara ti i niceg loseg tu nema. Cuvaj samo zivce.
2016 09 29
I da proba i da joj se donese u Zemun....hmmm malo preterano....što bi rekla jedna meni draga članica: "Saradnja nemoguća zbog otežane komunikacije" :') :') :') 8-) 8-) 8-) 8-)
2016 09 29
> lokibg: > I da proba i da joj se donese u Zemun....hmmm malo preterano....što bi rekla jedna meni draga članica: "Saradnja nemoguća zbog otežane komunikacije" :') :') :') 8-) 8-) 8-) 8-) E bas to hahah :D
2016 09 29
> lokibg: > I da proba i da joj se donese u Zemun....hmmm malo preterano....što bi rekla jedna meni draga članica: "Saradnja nemoguća zbog otežane komunikacije" :') :') :') 8-) 8-) 8-) 8-) Svidja mi se definicija onemogucene saradnje :') :') :')
2016 09 29
I jos da je poceskas po ledjima, ako moze. Ne nosi ni jedan prodavac sigurno-osim izuzetno, kada je usput ili tako nesto, to je opstepoznato tako da je ovo, uz predlog za probu (osim ako se ne radi o skupocenom.komadu), samo jos jedan u moru neozbiljnih kupaca kome je dosadno i malo bi da procaska samo. Ne nerviraj se puno. Neke devojke ne shvataju izgleda sta znaci rec preuzimanje, i da ona nije sinonim za rec 'dostava', o sveprisutnoj lenjosti, razmazenosti i egoizmu ne bih trosila reci. I ja kada kupujem samo pitam gde da dodjem i kada odgovara prodavcu, ne pominjem privatne probleme i obaveze, porodicnu i zdravstvenu situaciju(ko zna kakve muke muce i tu osobu, samo joj falim jos ja sa mojim), gledam da dodjem na vreme i da sve dogovorimo putem poruka na sajtu, pa da i troskove oko zvanja svedemo na minimum, i uopste pojednostavimo stvari. Ako mi ne odgovara, platim postarinu. A pre svega procitam sta je ta osoba navela na profilu i postujem. Naravno, na ljubaznost i obzir, kao i razum uvek se odgovori na isti nacin. Ali da kod preuzimanja cesto ima problema-ima, vec kod samog dogovora. Nije cudo sto u svetu i on-line trgovini, pa makar i ovako amaterskoj, taj koncept ne postoji...
2016 09 29
Nije to ništa, meni je jedna članica tražila da joj donesem predmet koji sam prodavala za 500 din, u njen grad- koji je od mog udaljen 250 km :P Nasmejao me je taj zahtev, a članicu sam stavila na moju ličnu Crnu listu članica sa kojima neću sarađivati :)
2016 09 29
> AleksandraKraus: > Nije to ništa, meni je jedna članica tražila da joj donesem predmet koji sam prodavala za 500 din, u njen grad- koji je od mog udaljen 250 km :P > Nasmejao me je taj zahtev, a članicu sam stavila na moju ličnu Crnu listu članica sa kojima neću sarađivati :) Ahahahahaha ne mogu da se odlučim da li je to optimizam ili bezobrazluk! :') :') :') :')
2016 09 29
AleksadraKraus: pa jesi li odnela? Ulepsala si mi vece,hvala ti. :'( :'( :'(
2016 09 29
Najb0lje je- st0 je velika m0gucn0st da je nece kupiti, neg0 sam0 pr0bati. Jedn0m sam 0dnela gde clanici 0dg0vara i bez pr0be je pr0cenila da j0j ipak ne prekriva cel0 k0len0 haljina, neg0 d0dje d0 p0la ist0g. 8-) M0gla je da je pr0ba u nek0j radnji, ali nije. Naravn0, mere je d0bila pre m0g d0laska detaljne.
2016 09 30
> DragoslavaCiric: > AleksadraKraus: pa jesi li odnela? > Ulepsala si mi vece,hvala ti. :'( :'( :'( Nisam, zahvalila se članici na interesovanju i rekla joj da neću dolaziti u njen grad :)
2016 09 30
> jacaikaja: > Najb0lje je- st0 je velika m0gucn0st da je nece kupiti, neg0 sam0 pr0bati. Jedn0m sam 0dnela gde clanici 0dg0vara i bez pr0be je pr0cenila da j0j ipak ne prekriva cel0 k0len0 haljina, neg0 d0dje d0 p0la ist0g. 8-) > M0gla je da je pr0ba u nek0j radnji, ali nije. Naravn0, mere je d0bila pre m0g d0laska detaljne. Ne znam da li za to moze da se da negativna? Ipak je to nepostovanje dogovora, ako nije prethodno naglasila da zeli samo da proba.
2016 09 30
Pravila sajta su takva da m0ze da trazi ukidanje negativne, jer nije d0sl0 d0 saradnje- npr. da sam p0slala paket i da nije preuzela, 0nda bih m0gla da dam neg. Svejedn0 se izvinila i pitala da li sam ljuta :D ..i t0 je nest0 da ne 0stavis neg. Naravn0, bila je ug0v0rena kup0vina (uz date mere i detaljan 0pis) tj licn0 preuzimanje; nisam isla da bi pr0bala sam0. Kad traze pr0bu- neka d0dju blizu tebe i u redu je da ne kupe, ak0 ne 0dg0vara i ak0 je realan razl0g. I meni je sk0r0 clanica d0sla na pr0bu i nije j0j 0dg0varal0, a ja sam juce isla da pr0bam 0bucu i 0dg0varal0 mi je- naravn0 da sam isla gde je nj0j blizu, necu nik0d da cimam, pa ak0 mi ne 0dg0vara, da se 0secam neprijatn0..Pr0blem je st0 vecini nije neprijatn0 ,:(
2016 09 30