Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Postoje li ovakve clanice sajta??!

Ovako, imala sam problem sa jednom clanicom, naime poslala sam joj dzemper, malo nosen, ali bez ikakvih ostecenja, fleka itd koji je kostao 250 dinara, inace dat je tacan opis, imate i na mom profilu, bela rolka. Clanica je rekla da joj posaljem dzemper i da ce platiti pouzecem. Meni je u startu bilo cudno sto neko hoce da kupi dzemper od 250 dinara i to jos pouzecem, gde je skuplja postarina nego sam dzemper realno ali 'ajde da joj posaljem. Danas mi salje kako dzemper ima ogromnu svetlo plavu fleku sa strane. Kada pakujem stvari i ja i majka vise puta proveravamo pre nego sto posaljemo i nemoguce da ima fleku. Poslala mi je sliku na kojoj se zaista vidi svetlo plava fleka. Nisam htela da se raspravljam za 250 dinara i rekla sam da cu da joj vratim novac. Sad ono sto me zanima da li je isla na ovu foru "kupicu ovu stvar 250 dinara, nije skupa, i kad stigne recicu da ima fleku, tj sipacu malo omeksivaca da se vidi, pa cu da joj kazem da mi vrati pare a posto je dzemper dzabe relativno, nece da trazi da joj vratim nazad"... jer realno ko ce da kupi dzemper od 250 dinara i jos da plati postarinu 280 za polovan dzemper, jeste kao nov ali opet malo nosen... :/
2016 10 04
Znacio bi mi svaki savet i iskustvo :)
2016 10 04
Ovde nista nemoj da te cudi. :(
2016 10 04
Iskreno ja do sad nisam imala takva iskustva :) Moj savet ti je da s obzirom ti imas dosta utisaka trazis da ti posalje nazad dzemper bez otkupa a ti joj uplati novac na racun, a kada ti stigne dzemper nazad , vidi da li zaista ima fleke, operi ga , ako nema postavi temu, prijavi je adminu :)
2016 10 04
Ona tebi nek vrati dzemper a ti njoj pare.
2016 10 04
Devojka je u pravu. Ona bi sad trebala da vrati i kupcu 250din i da plati postarinu da bi joj vratila dzemper?! Nije realno da bi gubila vreme i to za stvar koja joj verovatno nista ne znaci cim je ta cena...znaci vec ga je otpisala. Mene bi mrzelo da se cimam opet oko poste ali potpuno razumem situaciju... Bas bzvz
2016 10 04
Evo ja sam nova ovde, imala sam situaciju da mi je clanica STUDIOL od tri poslate stvari poslala kardigan sa rupicom, tuniku sa flekama, tek kada sam oprala sam primetila, trazila je da joj vratim , vratila sam joj, vidim da sada prodaje tu istu tuniku opet koja je bila flekava, naravno vratila mi je novac za stvari a ja sam na gubitku za postarinu 240 , nisam dala negativnu zato sto sam kriva sto nisam pre pranja pregledala ali od nje necu kupiti vise nikada, po meni cene nisu merilo kvaliteta mi nove moramo tako zbog toga sto se svi boje saradnje sa nama, drugo velika je konkurencija a i ne treba mi to sto prodajem, sve je licno moje.
2016 10 05
Ако већ знаш да није имао флеку онда нема шта да враћа, такође можеш рећи да повраћаја нема. Срећно
2016 10 05
Ukoliko sumnjas u njene reci, i mislis da zeli da na prevaru zadrzi rolku , neka ti je vrati a ti njoj vrati novac . Tako ste , istina , obe u minusu za postarinu ali bar niko nece biti prevaren - ni ti ukoliko je fleka iscenirana, ni ona ukoliko si slucajno previdela fleku .
2016 10 05