Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

cim trazim kes nema jee

danas me je kontaktirala osoba,nova clanica,htela da kupi jedan artikal,nista nije pitala o njemu,a nema bas neki siroki opis naveden.kad sam joj rekla da mi uplati novac pa da joj posaljem,nestala je.a msm da je pitala jos koju clanicu,jer je mesala pitanja [:smejuljiti] tako da po ko zna koji put pisemo oprez
2013 07 19
ma i neka mala kaze posalji mi pantalone hitno, sutra, ja vidim sumnjiva mi nema ni utisaka, nista. I ja kazem uplati prvo, ona kao pa pod kaznom sam, ne daju mi moji napolje itd :D i ja kazem jbg ne radim drugacije, i ona kao ok uplaticu ti, uzela podatke i nikad se nije vise javila [:smejati] dobro je sto znam da namirisem prevaranta.... A viela sam i da je nekoj devojci ostavila negativnu bzvz.
2013 07 19
ako je nema, doc ce opet sa drugim profil,dokone osobe. . [:sokiran]
2013 07 19
šta je vas dve kokoške [:jezik]
2013 07 19
oooooooooooooo Kris, pa nisam te "videla" jedno 100 godina [:sokiran]
2013 07 19
tinaa [:poljubac] kude si?
2013 07 19
beba bas tako [:besan]
2013 07 19
[:stidljiv] evo me ponovo u akciji [:smejuljiti] šta se radi? sem što se borite sa prevarantima [:besan]
2013 07 19
pčelice draga [:poljubac]
2013 07 19
borimo se sa novcanikom [:smejuljiti] kako bilo na svadbi?pantalone mi se svidjaju,nemamo isti stil oblacenja ali one su mi bas lepe [:lepota]
2013 07 19
Kiki tek iskoči od nekud i sve nas iznenadi...Ljubac Kiki [:poljubac] A to što pitaju svaki dan, nemaju šta da rade...sve izmereno i cura ladno: obim mišice molim...HALJINA BEZ RUKAVA [:besan] [:besan] [:besan]
2013 07 19
emushka [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Gledala sam slike svadbene, ali sam zaboravila sta si oblacila, a mala je bila lutkica [:lepota]
2013 07 19
[:smejati] [:smejati] meni jedna trazila 6 mera za kockastu tasnu jaoo ja sam je mazo skrozirala [:lepota]
2013 07 19
hvala pčelice [:poljubac] ispalo smešno,na moru jurnula u onaj njihov shoping centar i obukla se ,odrali me kao majmuna [:vrtoglav] nikakva haljinica mi nije legla ....ma ko zna šta sam ja i umislila [:smejati]
2013 07 19
eee emushka pratim ja vas [:isfrustriran] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] a baš te fino zabavljaju te curice [:smejuljiti]
2013 07 19
1 2