Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Uzasno mi ide na zivce!

Kad clanice pritisnu zelim, posaljem im podatke i nikad se ne jave... Cemu svrha toga?
2016 10 07
to je postalo jako iritantno ,mnoge clanice koje pritisnu zelim su nove clanice koje misle da to sluzi da se predmet stavi u omiljeno a tu su i one clanice kojima kad trazis podatke za slanje nestanu,umm pa kako da ti posaljem nesto ako neces da ostavis podatke,u zadnje vreme svaki dan tako, hocu da narucim i nestanu,ranije nije bilo ovako sad je uzas ljudi su prsli ne znaju ni sami sta hoce.
2016 10 07
E bas ta situacija ili ja recimo ne radim razmene i to sam navela i naglasila pritisnite zelim ako zelite da kupite i redovno stize zelim i napisu razmenu...pff ali i to sto ti kazes isto :)
2016 10 07
A sta radite u situaciji kada clanice zele predmet, ostave podatke a zatim nestanu? Dakle ostave podatke, dogovorimo se da izvrsimo saradnju tad i tad i posle toga nista! Niti se javljaju, niti uplacuju novac, ni traga ni glasa. I sada ne znam da li da vratim predmet u prodaju i koliko jos da cekam? Razumem da svako ima obaveze ali ipak... 😩
2016 10 07
> Minney: > A sta radite u situaciji kada clanice zele predmet, ostave podatke a zatim nestanu? Dakle ostave podatke, dogovorimo se da izvrsimo saradnju tad i tad i posle toga nista! Niti se javljaju, niti uplacuju novac, ni traga ni glasa. I sada ne znam da li da vratim predmet u prodaju i koliko jos da cekam? Razumem da svako ima obaveze ali ipak... 😩 Posaljem par poruka i ako ne odgovore, idu na neku moju zamisljenu crnu listu i vodim racuna da ne naletim ponovo na istu osobu... i postavim link njenog profila u "Kupci koji odustaju".
2016 10 07
> NatySd: > > Minney: > > A sta radite u situaciji kada clanice zele predmet, ostave podatke a zatim nestanu? Dakle ostave podatke, dogovorimo se da izvrsimo saradnju tad i tad i posle toga nista! Niti se javljaju, niti uplacuju novac, ni traga ni glasa. I sada ne znam da li da vratim predmet u prodaju i koliko jos da cekam? Razumem da svako ima obaveze ali ipak... 😩 > Posaljem par poruka i ako ne odgovore, idu na neku moju zamisljenu crnu listu i vodim racuna da ne naletim ponovo na istu osobu... i postavim link njenog profila u "Kupci koji odustaju". Hvala puno na savetu 😊 sacekacu jos malo, mada je proslo vec tri dana ali okej, sacekacu i onda cu definitivno otkazati saradnju. Ne znam sta drugo ☹
2016 10 07
Tako radim ako se clanice ne udostoje da jave bar sa "Odustajem", ne treba mi objasnjenje nikakvo.. Znaci nek napisu jednu rec da bih ja znala da vratim predmet u prodaju/razmenu.
2016 10 07
Sacekaj jos malo po meni i ako vidis da ne reaguje, vrati proizvod u prodaju :)
2016 10 07
Hvala vam puno na odgovorima 😊
2016 10 07