Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

BEX kurirska sluzba vracanje posilkke?

Da li neko ima iskustva sa pomenutom kurirskom sluzbom,poslala sam paket medjutim pogresnu adresu su upisali i meni se sad vraca paket naravno ne zelim da ga primim jer je njihova greska na broj za reklamacije mi se niko ne javlja,da li neko zna koliko se placa da li je kao za postexpres dupla postarina ako se vrati ili?
2016 10 14
Bex je počeo mnogo da brlja. Ranije sam sarađivala sa njima dok mi nisu izgubili novac. Na reklamacijama nisu hteli da priznaju svoju grešku. Rekli da su da je novac uručen iako ništa nisam potpisala. Kad sam se vec oprostila od koverte sa novcem, vraćen mi je. Bas sam u ponedeljak morala da šaljem paket preko njih. Zovem call centar i neka glupača mi kaze za danas smo završili a možete da odnesete paket u Bex i zalupi mi slušalicu. A ne može samo da se odnese paket mora da se prijavi telefonom pa onda da se odnese. Zovem ponovo javi se druga, prijavim paket sve ok. Ne znam koga su zaposlili tamo ali da pojedini ne znaju da rade ne znaju... A plus sto ne priznaju svoju grešku to je pa tek druga priča. Kad mene ubeđuju da sam primila kovertu a nigde potpis nemaju teško da ćeš da im dokažeš da ti nisi pogrešno izdiktirala adresu. :@
2016 10 14
Ma ja popunjavala na netu i jos me zvala da potvrdi sve ok bilo to je ta adresa i stigne mi na papiru totalno druga..strasno
2016 10 14
Pogledajte samo na netu koliko ljudi se zali na njih, kakva su sve iskustva imali i koliko njih je osteceno od strane Bexa. Cak ni od poznanika koji su saradjivali sa njima nikad nista pozitivno nisam cula, pogotovo za pojedine radnike iz te sluzbe, koliko umeju da budu drski i bahati i da ne snose apsolutno nikakvu odgovornost za svoje greske. Bas su na losem glasu. Ja licno cim cujem da neko salje samo Bex sluzbom odmah odustanem od kupovine, ne zelim bespotrebno nerviranje i glavobolje jer se nicem dobrom ne nadam od njih. Ovo mi je samo jos jedan dokaz koliko umeju da budu neodgovorni.
2016 10 14
> Bixi99: > Ma ja popunjavala na netu i jos me zvala da potvrdi sve ok bilo to je ta adresa i stigne mi na papiru totalno druga..strasno Još gore. Stvarno je bezobrazno. Ranije nije bilo tako, sad im je bolje majmuna da izdresiraju da upisuje adrese i vodi računa o potpisima i dostavama. Možda neće manje da gresi ali će bar da se izvini kad grešku napravi i pokuša da ispravi to. :)
2016 10 14
Poslednja moja anegdota sa njima.. Šaljem nekoj osobi u Beograd, ulica Nikole Pašića, ona sve lepo zapiše i zove me za 15min "Izvinite, rekli ste da šaljete Nikoli Pašiću paket" x-) Ali iz mog iskustva ubedljivo najgora kurirska služba u zemlji. Nije mi jasno kako i dalje imaju toliko posla.
2016 10 14
Meni prijatelj radi u Bex-u i mogu vam reci da je ziva istina sve sto ljudi govore. Npr, ne znam za druge gradove, ali kod nas nece da isporuce na kucnu adresu vec ako ste u zgradi, morate izlaziti napolje kako biste primili paket ili nece da vam uruce???!!! Pa gde to ima?Ja placam za urucenje ali oni nece da ga izvrse?! On bas i sam kaze "moze nam se, niko nam nista ne kaze za to"... Ja, nit bih IKADA vise slala preko njih nit bih ikada primila paket vise preko njih. Niti planiram ja gubiti zivce niti svoje kupce dovoditi u ne prijatnu situaciju! Bezobrazluk, drskost, ne ljubaznost, bahatost, ne profesionalnost...ma strasno! Moj ti je savet, salji nekom drugom sluzbom! Meni licno - postexpress je zakon..
2016 10 15
U Nisu ima i onih koji su ok i maksimalno se trude, svaka cast, za razliku od onih koji ni 5% nisu zainteresovani za posao. Ali ja ne mogu da biram da radim bas sa njima. Postexpres me je jednom pogresno informisao, lepo mi je devojka rekla jedno i bila je upravu za preporucenu posiljku, dok mi u call centru jedna rece drugacije. Ovde na sajtu mi je jedna devojka sve lepo objasnila i od tad sa njima radim uglavnom. Preko bexa je jedina prednost sto u nekim manjim mestima brze dostavljaju paket nego postexpres, koliko su mene informisali. Vise ne znam ni kome da verujem. Ali posle ovoga sto se desilo Bixi99 ozbiljno cu da razmislim o bexu i bas su male sanse da saljem preko njih. Od aksa sam odustala od kako su mi izgubili paket isporucen je mnogo kasnije, plus sam videla sta kuriri rade sa paketima, majko moja ja ni djubre onako ne bacam. :')
2016 10 15
Meni je BEX dosad bio ok, najbori su ovi iz AKS-a... Skoro sam zamolila kurira da mi donese na vrata jer nisam mogla da izadjem, nije mi bilo dobro, i cim sam otvorila vrata ubacio je posiljku na pod i sutnuo je kao fudbalsku loptu, onda pokusao da mi ukrade 200 dinara na postarini tvrdeci da ne moze da mi odstampa racun jer mu onaj uredjaj ne radi, ispraznila se baterija, a zatim se ispostavilo da mu matematika nije jaca strana... Lopovi nevidjeni! A ovi ce morati da ti uvaze reklamaciju, samo digni galamu i ne odustaj, nema razloga da placas njihovu gresku...
2016 10 15
Ja sam danas od kurirske službe POST EXPRESS dobila otvoren paket iz koga je izvađen (CHANEL-ov) broš koji je bio upakovan ,...uz čupavi đemper koji je samo smotan i prepakovan u praznu POSTEXPRESOVU ambalažu bez zaštite prodavca...... To nije prvi put da sam POKRADENA OD STRANE POST EXPRESS-a....Oni sutoliko bezobrazni da idu po već ustaljenom šablonu otimačine i lopovluka , gde optužuju NAS kupce i prodavce da LAŽIRAMO njihove krađe i otvaranje paketa..... Jedno je sigurno da morate voditi računa pri slanju i napomenuti šta šaljete...Jer pri nestanku garderobe,obuče ili predmeta iz VAŠEG PAKETA koji REDOVNO PLATITE....mora na pošiljci de piše MASA,SADRŽAJ(stavka 5) da naynačite šta je u paketu...jer u suprotnom nema dokaza ako piše samo roba ili obuča.....Ja sam oštečena ...devojka koja mi je poslala paket je oštečena....Pod tim oštečena podrazumevam PRVO I OSNOVNO MORALNO....jer nema dokaza da je ona meni (sem njene reči)poslala taj broš....A ni dokaz da ja nisam primila isti i sad tražim nadoknadu štete....(dupla korist) smešno......a plačeno.....POST EXPRESS služba naziva i nju i mene lažovima bez dokaza....Sramota a žive od nas lopine proklete......A o gubljenju paketa,ne izdavanja priznanica,pogrešnim adresama,duplom naplačivanju poštarine ooooo tome ni da ne pričam.....I ko je tu kriv...MI ILI ONI::: :@ PA POST EXPRESS kaže " NEMATE DOKAZA, IMAMO SVAKODNEVNO ŽALBI ZA INTERNET PRODAJU MAČKA U ĐAKU"..... :,'( Jadne te mačke LOPUŽE kojima treba da ih MOJ BIŽA BROŠ CHANEL KITI DOK PAKUJU NAŠE PAKETE::::NIJE MI JASNO ŠTO I OVAJ ĐEMPER NISU UZELE JER JE BIO UZ BROŠ DA IM ŠTITI BUBREGEEEEE....... S :,'( ]:) Sve u svemu drage moje koristite usluge " EXPRESSNOG POST LOPOVA" o:) koji nikad nema da vrati kusur :,'(
2016 10 15
> bellaboreli: Zvuči neverovatno. Ja nikad nisam imala problema sa njima, baš su profesionalni. Mada, možda varira od pošte do pošte.
2016 10 15
> bellaboreli: > Ja sam danas od kurirske službe POST EXPRESS dobila otvoren paket iz koga je izvađen (CHANEL-ov) broš koji je bio upakovan ,...uz čupavi đemper koji je samo smotan i prepakovan u praznu POSTEXPRESOVU ambalažu bez zaštite prodavca...... > To nije prvi put da sam POKRADENA OD STRANE POST EXPRESS-a....Oni sutoliko bezobrazni da idu po već ustaljenom šablonu otimačine i lopovluka , gde optužuju NAS kupce i prodavce da LAŽIRAMO njihove krađe i otvaranje paketa..... > Jedno je sigurno da morate voditi računa pri slanju i napomenuti šta šaljete...Jer pri nestanku garderobe,obuče ili predmeta iz VAŠEG PAKETA koji REDOVNO PLATITE....mora na pošiljci de piše MASA,SADRŽAJ(stavka 5) da naynačite šta je u paketu...jer u suprotnom nema dokaza ako piše samo roba ili obuča.....Ja sam oštečena ...devojka koja mi je poslala paket je oštečena....Pod tim oštečena podrazumevam PRVO I OSNOVNO MORALNO....jer nema dokaza da je ona meni (sem njene reči)poslala taj broš....A ni dokaz da ja nisam primila isti i sad tražim nadoknadu štete....(dupla korist) smešno......a plačeno.....POST EXPRESS služba naziva i nju i mene lažovima bez dokaza....Sramota a žive od nas lopine proklete......A o gubljenju paketa,ne izdavanja priznanica,pogrešnim adresama,duplom naplačivanju poštarine ooooo tome ni da ne pričam.....I ko je tu kriv...MI ILI ONI::: :@ PA POST EXPRESS kaže " NEMATE DOKAZA, IMAMO SVAKODNEVNO ŽALBI ZA INTERNET PRODAJU MAČKA U ĐAKU"..... :,'( Jadne te mačke LOPUŽE kojima treba da ih MOJ BIŽA BROŠ CHANEL KITI DOK PAKUJU NAŠE PAKETE::::NIJE MI JASNO ŠTO I OVAJ ĐEMPER NISU UZELE JER JE BIO UZ BROŠ DA IM ŠTITI BUBREGEEEEE....... > S :,'( ]:) > Sve u svemu drage moje koristite usluge " EXPRESSNOG POST LOPOVA" o:) koji nikad nema da vrati kusur :,'( Šokirah se sad! Prvi put cujem da otvaraju pakete! Strasno o.0 :o
2016 10 15
bellaboreli to nikako ali nikako ne bi smeli da rade.. Otvoren paket niste trebali da uzimate..
2016 10 15
Danas sam očekivala dva paketa...dobila iznos na sms-u....kuriri me znaju jer usluge PE.ne koristim samo u ove svrhe nego i za potrebe firme....uvek naruđbine stižu do 12h...sve u svemu znamo se ,čak mi je kurir pomogao da stupim u kontakt sa kontrolorom PE..za Beograd...Oni optužuju PE.iz mesta odakle stiže paket...pa članicu da nije poslala.....pa da podnesemo tužbu, čak sam im dala i tel.br.članice od koje sam pazarila gde im žena objašnjava da je sve bilo upakovano i predato kuriru koji je došao na adresu.....itd..itd... I na kraju svega zaključak kontrolorke:" Na obrascu ne piše da je u paketu spakovan đemper i broš,nego samo ROBA...i nema dokaza žta je bilo unutra" Ovo što mi se danas dogodilo...ne bi bilo toliko stašno da na žalost nije postala naša svakodnevnica, i da prisiljava sve nas da više ne da neverujemo nikome nego ni svojim vlastitim očima i instiktu da možemo biti prevareni..... Povrača mi se više od varalica i lopova.... A sve je u ovom malo papiru na kome piše ROBA....!!!! A ja ...kao mnoge od Vas ...drage moje ...ne sedim ovde i ne posečujem ovaj sajt da bi zaradila ili prošla jeftino jer nemam da kupim....NEGO VOLIM I UŽIVAM U OVOM SVETU KRPICA ...DA KUPIM I ONO ŠTO MI NE TREBA I SVIDI MI SE....volim da odmorim ovde svoju dušu i misli u malim slatkim stvarima ...da punim svoj garderober i da kukam da ne znam šta ču više sa stvarima a u stvari mi je to Fetiš.....I ovaj svet koji mi prija ne može da mi poremeti i ne dam jedna LOPINA .....sa ovim završavam ,bitno mi je da sam rekla danas šta imam jer sebe cenim -kao i Vas drage moje...kao i ovaj sajt koji je naš mali modni kutak....Ljubi Vas sve i voli Bella..SA KRPICA :") :*
2016 10 15
A da li moze ovako: da napisu tacno sta je u paketu recimo dzemper i bros? Ili samo kao sto su meni upisivali odevni predmet, obuca i sl. I ako ne napisu da kazete kuriru da necete da saljete paket ako nemaju napismeno sta je unutra, posto lepe svoje nalepnice?
2016 10 15
1 2