Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Hej drage,moze jedan savet?

Naime,retko kad nosim cipele na stiklu, alli u nekim prilikama kada moram sta cu, ali imaam problem...Nemam ravno stopalo vec obrnuto bas je zaobljen luk po sredini i zbog toga mi noga nikada ne leze skroz u stikli pa mi se gore kao malo krivi. D a li postoji neko resenje za to? Hvala ❤
2016 10 17
isti slucaj isto stopalo,ja stikle i ne nosim..pogotovo salonke ...u njima mi noga ispadne na gore strasno,mislim da su za na ove gleznjace sa stiklicom..sad su moderne...mislim da resenja nema samo odabir obuce...i gleznjave mogu biti svecane...zavisi sve od modela...i kako se kombinuju.. :") :") :") :")
2016 10 17
Nije sad to nesto katastrofa..To ja primecujem retko ko ako se bas zagleda.. Salonke ne nosim..Niti bilo koje stiklice bez platforme jer sto je stopalo blize zemlji u stiklama sve gore..Nosim npr da imaju kaisic ili neke sto zatvaraju taj deo..Ali sada mi bas trebaju stike..Kupila obicne sa platformom 3 cm..I onom debelkm stiklom cetvrtastom 10cm..udobne jesu..Ali mozda bas zbog toga sto retko nosim me boli malo.. Ali opet i sve bi to bolje izgledalo da nisam mrsava i mrsavo stopalo pa vizuelno daje jos gori eefekat.. :(
2016 10 17
ja sam krupna i visoka stopalo deblje....to ti se cini samo sto si mrsava...da cini gori efekat...nismo za salonke ali platforme mogu da posluze....sve u svemu samo odabir obuce.. :") :") :")
2016 10 17
Hvala draga na izdvojenom vremenu :-) ❤
2016 10 17