Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc..nesto protiv opadanja kose

Cao dame...da li neka od vas ima iskustva sa opadanjem kose?Koristim obican dzonsonov sampon ali strasno mi opada kosa kada god se cesljam ako neka od vas zna sta je dobro protiv toga neka napise 😊 hvalaa
2016 10 18
M0zes da pr0bas panten0l u spreju da bi efikasnije nanela i masiraj glavu 0bavezn0, sta g0d da stavljas. Aktivni kise0nik je 0dlican, prskaj i p0 licu sl0b0dn0, a ak0 imas pr0blem sa nekim h0rm0nima, m0ze zb0g t0ga 0padati. K0su ne vezuj nikak0, m0ze sam0 snala ili rajf, mn0gima 0pada zb0g jak0g zatezanja. Blag samp0n- bebi, nista agresivn0, ali ak0 staln0 uzimas isti, pr0meni i njega
2016 10 18
i meni strasno opada ali meni je to stalno tako,nista ne preduzimam povodom toga,smatram da je mnogo duga,pa mora tako...u pravu je jecaikaja taj pantenol je odlican za sve :)
2016 10 18
ja imam Alpecin onaj losion, pogledaj kod mene na profilu, to svi hvale, e sad sve opet zavisi od temena :)
2016 10 19
M0zda ne bi bil0 l0se da se urade i pregled glave i pregled krvi- 0d anemije h0ce 0padanje tak0dje. 0ve tecn0sti jesu d0bre i za k0zu lica, kise0nik je mal0 skuplji 0d panten0la, a panten0l je jeftin, cini mi se. Ja sam k0ristila 0ba p0sle p0r0djaja, jer sam d0bila zaliske d0 p0la glave 0d 0padanja, a vazn0 je i 0sisati se, jer se k0sa 0p0ravi 0nda. Sad mi je 0k, izrasl0 sve. M0j0j kevi su dali uput da pr0veri stitnu zlezdu zb0g 0padanja k0se, ali sam sigurna da je zb0g k0nstantn0g zatezanja vezivanjem i neshishanja. Ne gledajte k0lik0 0padne, ak0 je k0sa duga, neg0 da li vam se na temenu pr0redjuje i da li je jak0 tanak rep k0ji uhvatite, u 0dn0su na ranije. Ak0 se farbate u svetle nijanse- hidr0gen h0ce da p0jede k0su, meni se bukvaln0 razvlaci ka0 zvaka p0sle 12%-0g
2016 10 19
Pantenol, kao sto je napisala clanica Jacaikaja, provereno.
2016 10 19
Ako se odlucis za Allin sampon i losion koji ti je preporucila clanica Babypink, ja prodajem :) sampon ( zeleni, narandzasti i crveni ) je 250 a losion 500 :)
2016 10 19
Hvala vam dame...svakao cu probati taj pantenol...sve hocu a nikako da pocnem sa tim..milim da je on sasvim ok posto je prirodan..Moja sestra je u Svajcarskoj i uyimala je kao neki sampon za jacanje kose i upropastila je..kosa joj je jos gora nego sto je bila -.- HVALA VAM JOS JEDNOM :)
2016 10 19
Pantenol rastvor je odlican ja sam ga koristila nije skup a dosta je efikasan za opadanje i perut. I svakome ga preporucujem. Utrljavaj ga svake veceri svuda po temenu kad se osusi onda operes kosu. Radi to bar sedam dana i videces.
2016 10 20
stavljaj ricinusovo ulje. proveri hormone, narocito estrogen.. kao i rad stitne zlezde... jedi kelj i slicne zelene biljcice. kloni se stresa... uzimaj b vitamine najbolje iz pivskog kvasca, ima da se kupi u zravoj hrani
2016 10 20
Cao dame dali mozda znate sta da koristim za kosu jako mi se brzo masti i suva mi je mnogo pozz
2016 10 20
> ZeljanaZelja: > Cao dame dali mozda znate sta da koristim za kosu jako mi se brzo masti i suva mi je mnogo pozz Nažalost ništa. :D iz mog iskustva. Koristila sam skupe šampone, izbacila regenerator na 3 meseca, pokušala da je ne perem što duže kao što je češće pereš češće se masti, prala češalji četku svaki čas, imam sad i češalj od bambusa isto mi je, čak sam i limun pokusala... Gluposti. Takvo ti je teme odnosno koža glave i to ti je. Jedino nisam probala da mešam šampon i aspirin i da perem kosu sodom b. Digla sam ruke perem kosu svaki drugi dan i to je. :') a volela bih i ja da saznam da li ima nade za ovakvu muku.... 😂
2016 10 20
> cacaNi: > > ZeljanaZelja: > > Cao dame dali mozda znate sta da koristim za kosu jako mi se brzo masti i suva mi je mnogo pozz > Nažalost ništa. :D iz mog iskustva. Koristila sam skupe šampone, izbacila regenerator na 3 meseca, pokušala da je ne perem što duže kao što je češće pereš češće se masti, prala češalji četku svaki čas, imam sad i češalj od bambusa isto mi je, čak sam i limun pokusala... Gluposti. Takvo ti je teme odnosno koža glave i to ti je. Jedino nisam probala da mešam šampon i aspirin i da perem kosu sodom b. Digla sam ruke perem kosu svaki drugi dan i to je. :') a volela bih i ja da saznam da li ima nade za ovakvu muku.... 😂 a mozda da se ofarbate, znate kako ce vam to osusiti kosu - iz iskustva :') ili probajte onaj sampon za suvo pranje, kazu da deluje ....
2016 10 20
*Baby jedino blajhanje. :-) Šampon za suvo pranje kose nisam probala, eto mogu da probam. Ali kako se on ne ispire samo se taloži na kosu i kožu glave zar ne? Više ne znam ni sama. 😂 možda koprivine kapi pomognu. Ali njih ne bi trebalo da koriste devojke/žene sa svetlijom kosom koliko sam čula. AD kapi ne znam koliko su dobre. Jer sam pročitala negde da previše vitamina A može da dovede do opadanja kose. Inače stavljam ricinusovo ulje da ojača kosu. I neverovatna stvar da mi se kosa ne masti više nego inače ni manje nego kad ga nisam koristila. 😂 potpuno je isto. 😂
2016 10 20
*Baby jedino blajhanje. :-) Šampon za suvo pranje kose nisam probala, eto mogu da probam. Ali kako se on ne ispire samo se taloži na kosu i kožu glave zar ne? Više ne znam ni sama. 😂 možda koprivine kapi pomognu. Ali njih ne bi trebalo da koriste devojke/žene sa svetlijom kosom koliko sam čula. AD kapi ne znam koliko su dobre. Jer sam pročitala negde da previše vitamina A može da dovede do opadanja kose. Inače stavljam ricinusovo ulje da ojača kosu. I neverovatna stvar da mi se kosa ne masti više nego inače ni manje nego kad ga nisam koristila. 😂 potpuno je isto. 😂
2016 10 20
1 2