Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc..nesto protiv opadanja kose

Od ricinusovog ulja raste kosa. evo jos jednog recepta, za rast kose, koji ja nisam mogla da koristim jer sam farbana, pa mi isusuje kosu dodatno... Šampon od koprive (običan litarski) Pantenol 100 ml (vodeni rastvor) Kapi od koprive 30 ml (jedna bočica) AD kapi, vodeni rastvor (jedna bočica) Ricinus ulje 50ml U 750 ml šampona od koprive, umešati celu bočicu pantenola 100 ml, celu bočicu koprivinih kapi 30ml, celu bočicu AD kapi i ricinusovo ulje (ko ima prirodnu, netretiranu kosu neka stavi pola bočice ricinusa, a ko ima farbanu suvu kosu, neka stavi celu bočicu).
2016 10 20
Ja sam i blansirala kosu i farbam se pa mi je sad kosa ko metla jos najgore je to sto mi se teme toliko brzo masti pa moram svaki drugi dan da perem probala sam svakakve skupe preparate sa suvu kosu al mi nista ne pomaze pa sam zato htela da vas pitam dali neko zna ili je probao sa prirodnim preparatima i dali im je pomoglo 😞☺
2016 10 20
> ZeljanaZelja: > Ja sam i blansirala kosu i farbam se pa mi je sad kosa ko metla jos najgore je to sto mi se teme toliko brzo masti pa moram svaki drugi dan da perem probala sam svakakve skupe preparate sa suvu kosu al mi nista ne pomaze pa sam zato htela da vas pitam dali neko zna ili je probao sa prirodnim preparatima i dali im je pomoglo 😞☺ Pa kosa i treba da se pere svakodnevno, eventualno na dva dana :) Pokusaj da istrljas teme deterdzentom za sudove (fairy limun) OZBILJNA SAM, to mu dodje kao dubinsko pranje... e onda na krajeve stavi sredstvo koje ne isusuje kosu i videces rezultat. Fairy je dovoljno jak da skine masnocu, ali ne toliko da ti se pogorsa stanje koze.
2016 10 20
> Pa kosa i treba da se pere svakodnevno, eventualno na dva dana :) > Pokusaj da istrljas teme deterdzentom za sudove (fairy limun) OZBILJNA SAM, to mu dodje kao dubinsko pranje... e onda na krajeve stavi sredstvo koje ne isusuje kosu i videces rezultat. Fairy je dovoljno jak da skine masnocu, ali ne toliko da ti se pogorsa stanje koze. Nije problem na dva dana nego što već drugog dana gubi volumen. Svidja mi se samo prvog dana kako je. 😂 Najbolje je leti tad svakog dana perem kosu pošto stavljam razna ulja, maske itd. BabyPink jel stvarno tvoj friz? 😍 extra je...
2016 10 20
hvala ti na odgovoru probacu to sa detardzentom prvi put cujem za to pa cu videti rezultate pozz
2016 10 20
> BabyPink jel stvarno tvoj friz? 😍 extra je... Da moja 😊😊😊 hvala
2016 10 20
> ZeljanaZelja: > Cao dame dali mozda znate sta da koristim za kosu jako mi se brzo masti i suva mi je mnogo pozz pola vode i pola sirceta od jabuke, sa time isperi kosu , neka odstoji 20 min pa operi
2016 10 20
Ne postoji pravilo na koliko se pere kosa, nego zavisi od korena glave i mascenja..moje cerke su krenule sa pranjem na dan i dva od ulaska u pubertet, a ja nemam taj problem, mada nam je i kosa sasvim razlicita. BabyPink, friz je bas lud, svidja mi se sto imas paz koji moze da ga sakrije, jer nije za svaku priliku, pa fakticki imas dve frizure u jednoj ;) Prakticno
2016 10 20
> BabyPink, friz je bas lud, svidja mi se sto imas paz koji moze da ga sakrije, jer nije za svaku priliku, pa fakticki imas dve frizure u jednoj ;) Prakticno Da vrlo je praktično, pogotovu što imam pregustu kosu, koju je bilo teško isušiti, ovo nije bila moja ideja, morala sam zbog takmičenja nekog, i ne kajem se :)
2016 10 21
Meni trenutno mnogo opada kosa ali to je tako svakog proleća i jeseni,ispiram kosu čajem od koprive,krv procirkuliše i krene da raste mlada kosa,provereno.
2016 10 24
Eto sta su vam zene uveek neke muke 😃 i ja sam se farbala 5 godina u crno i samo sam unistila kosu a imala sam prelepu e evo sad se patim i sa opadanjem kose i to sto mi je slaba bezivotna..😒
2016 10 25
Zdravo lepotice :) po struci sam profesor praktične nastave sa tehnologijom rada u srednjoj skoli,predajem frizerima prakticnu praksu,radim kao frizer već godinama pa se usudjujem da odgovorim na ovu temu :) Što se tiče opadanja kose,bitno je da proverite hormone stitne žlezde i kompletnu krvnu sliku,ukoliko je sve u redu moja preporuka je ALPECIN protiv opadanja kose (naglasavam jer ima vise vrsta)-Nemačka proizvodnja,ima ga u apotekama i relativno je skup,oko 1000rsd ali iz licnog (imala sam nadogradnju 4 god i kada sam je skinula nisam imala kosu nego rupe) i iskustava mojih klijenata znam da odlicno deluje(i kosa se slabije masti ).Postoji i losion koji se koristi uz ALPECIN ali meni je sampon bio dovoljan. Što se tiče masne kose (koju takodje posedujem :) ) najefikasniji su mi bili citrusni samponi,tj samponi koji u svom sastavu imaju limun ili narandzu(npr. Stil sampon za masnu kosu). Farbam se crnom kanom,ali istina je da farbanje isusuje kozu glave.Posle raznoraznih preparata pre par meseci pronašla sam REVLON FLEX za masnu kosu koji je ispao najbolje otkriće do sada.Perem kosu dva puta nedeljno (oni koji imaju masnu kosu znaju šta to znači :) jer bi je mogli prati svaki drugi dan) I još nešto,izbegavajte pakovanja sa uljima (argan,maslina,kokos itd) nego koristite lagane balzame koje ćete stavljati samo na krajeve i dobro isprati. Nadam se da sam pomogla :)
2016 10 25
Intragen cosmetic trichology proizvode ANTI HAIR LOSS. Ja ga koristim posle svega sto sam probala konacno mi pomaze. Cak mi raste i nova kosa. Ako si zaintetesovana javi mi se u inbox, uslikacu ti bocu i reci cu ti gde ima u bg da se kupi. Tretman traje 3 meseca ali vredi. Za to ti treba ta 1 boca, samo sto je skupa 3000. Ili 3500 zaboravila sam. Puno je dati odjednom ali to je to, vise nista i spasla si se. 😊
2016 10 26
1 2