Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nepoštovanje uslova prodaje

Drage moje, članica sam ovde već neki fin period i uspešno prodajem, a i kupujem robu. Danas sam imala situaciju da mi nova, tek registrovana članica postavlja uslove, jer ne pristaje na moje, plus na kraju me uvredi (izmedju ostalog)rečima "po čemu si ti proverena ,pa moja baba moze da ocenu ,svašta" . Ja još fina i ljubazna, kažem joj da sam tu ako je bilo kakva pomoć potrebna i ona tako, ni hvala pre nego što smo završile. Ovo pišem jer nije prvi put da nove članice postavljaju uslove, a da se pre toga ni malo ne informišu o sajtu. Uslovi svakog prodavca ne samo ovde već i na ostalim sajtovima za koupoprodaju su isti, ipak roba je moja i samim tim moji uslovi. Izuzetak napravim ukoliko je neko fin (ne mora da ima ni jednu ocenu) i u startu me ubedi da će kupoprodaja proteći u najboljem redu, ali da mi neko bez ijedne ocene kaže "ili tako ili nikako" mislim da nema smisla. Jako sam iziritirana ovim bezobrazlukom i zanima me da li postoji mogućnost da se odredjen član blokira, ali samo ka meni? Znači, da ne može da mi pošalje poruku, samim tim da mu onemogućim kupovinu u mom dućanu.Hvala
2016 10 27
Bez nervoze, ima raznih clanova bez obzira da li su novi ili stari :) Ja uvek kazem kako vrsim saradnje sa novim clanovima ili sa clanovima sa malim brojem utisaka ili sa clanovima sa negativnim ocenama, kome se svidi super kome ne nikom nista :) Ti ostani svoja, nema potrebe biti neljubazan prema nekom samo zato sto je on takav :) o:) I mislim da se clanovi ne mogu zbog toga blokirati..
2016 10 28
Prosto ne znam da li je bolje citati ili ne citati forum.Sa jedne strane,dobro je informisati se,a sa druge,broj prevara,i to sablonskih,po istom kalupu,prosto je neverovatan.Nije cudo sto vlada opste nepoverenje sa obe strane.Ja sam,nasuprot Vama,samo kupac i mislim da sam prosto,u par trgovina,imala srece.Ipak,oprez je jedna,a kultura ophodjenja i vaspitanje,sasvim druga stvar.Cesto je bas to pokazatelj da saradnja nece uspeti.Mislim da ne mozete,kao clan,blokirati drugog clana.Prosto zaobidjite.Pametnije je.
2016 10 28
> LoolaA: > Bez nervoze, ima raznih clanova bez obzira da li su novi ili stari :) > Ja uvek kazem kako vrsim saradnje sa novim clanovima ili sa clanovima sa malim brojem utisaka ili sa clanovima sa negativnim ocenama, kome se svidi super kome ne nikom nista :) > Ti ostani svoja, nema potrebe biti neljubazan prema nekom samo zato sto je on takav :) > o:) > I mislim da se clanovi ne mogu zbog toga blokirati.. Radi se o tome da sam bila (kao što i jesam:-) ) izuzetno ljubazna i strpljiva i još joj ponudila pomoć jer je rekla da je nova. Žao mi je što nema opcija blokiranja ka oredjenom članu, iz razloga što je pomenuta nastavila da mi šalje poruke svadjalačkog tona. Nisam ovo još doživela..
2016 10 28
U tom slucaju joj se zahvalis na interesovanju za tvoj profil, jos jednom lepo objasnis svoja pravila poslovanja i da pozitivni utisci govore o tebi kao prodavcu i kupcu, a da je na njoj da odluci da li ce da prihvati da na nacin na koji poslujes, saradjuje ili ne. Ukoliko je i dalje neprijatna, opet joj se lepo zahvalis na interesovanju i napises da nazalost nece doci do saradnje zbog iskazanog nepoverenja i otezane komunikacije. Ja sam u par navrata odbila potencijalnog kupca upravo zbog nemogucnosti da se dodje do dogovora. Ali, naravno, na lep i kulturan nacin. Nema mesta svadjalackom tonu, niti diktiranju uslova koji lice na ucenu. Ako mozemo da se dogovorimo-mozemo, ako ne-pa ima toliko drugih kupaca i prodavaca.
2016 10 28
> KaTjaP: > U tom slucaju joj se zahvalis na interesovanju za tvoj profil, jos jednom lepo objasnis svoja pravila poslovanja i da pozitivni utisci govore o tebi kao prodavcu i kupcu, a da je na njoj da odluci da li ce da prihvati da na nacin na koji poslujes, saradjuje ili ne. > Ukoliko je i dalje neprijatna, opet joj se lepo zahvalis na interesovanju i napises da nazalost nece doci do saradnje zbog iskazanog nepoverenja i otezane komunikacije. > Ja sam u par navrata odbila potencijalnog kupca upravo zbog nemogucnosti da se dodje do dogovora. Ali, naravno, na lep i kulturan nacin. > Nema mesta svadjalackom tonu, niti diktiranju uslova koji lice na ucenu. Ako mozemo da se dogovorimo-mozemo, ako ne-pa ima toliko drugih kupaca i prodavaca. Naravno o tome i pričam, zato i pokrenuh temu. Do kraja sam bila maksimalno ljubazna i korektna, ali sa nekim osobama jednostavno ne vredi. Lično sam bila prevarena od strane članica koje nisu preuzele paket ( i to tri puta!) , pa su me i koštale. Sad dodjem u situaciju da mi neko ko se juče registrovao postavlja uslove i to sarečima "ili ćemo tako ili nikako!" plus vredja. Shvatila bih da sam neproveren član, ali ovako stvarno nema smisla. Opcija kao što je na Limundu da se odredjen član blokira i da ne može da ti šalje poruke ili vrši kupovinu od tebe je sjajna. Neke članice to zaslušuju.
2016 10 28
Treba ispoštovati svaki dogovor ako je u granicama realnosti,nažalost ovaj sajt remete raznorazne nepravilnosti na koje često ukazujem ali uzalud.
2016 10 28
Meni se desilo da članica smatra da je ona ta koja postavlja uslove , samo zato što je prodavac, a ja kupac. Njenih 4-5 utisaka je trebalo da bude jače od mojih pedesetak. Ponudila sam joj da ja platim troškove dostave u oba pravca (150+150 din), pa da nakon provere ispravnosti parfema platim sve, ili da joj vratim (naravno o mom trošku) . Odgovorila je da ona tako ne posluje. OK, ako ti ne veruješ meni, onda ja imam još manje razloga da verujem tebi. A kada samo pomislim koliko sam puta ja izašla u susret i koliko puta mi se desilo da mi robu pošalju bukvalno na moju reč... Sve u svemu, od iste mi ne treba na poklon.
2016 10 28
I ja sam imala kontakt sa puno članica koje su pokušale da mi nametnu svoje uslove prodaje, takođe bez ocena. Jedna me je još i zvala, na drugom sajtu, i mrcvarila 20 min nekim svojim uslovima, a ja sam joj 20 minuta objašnjavala zašto ne mogu da pristanem na iste. Kada je već prešla na 21 minut, zahvalila sam joj se na pozivu i spustila sam joj slušalicu. Ovde mi pošalju poruku recimo " Hoću da mi pošalješ pouzećem na tu i tu adresu" . A na profilu velikim slovima piše da pouzećem ne šaljem. O tonu da ne govorim. Moj odgovor uglavnom bude - "Poštovana, pouzećem ne šaljem, a za predmet možete uplatiti na moj račun ili Post netom. Ako vam to odgovara, javite se" . I kraj priče :)
2016 10 28
Imala sam I ja letos bas slican slucaj, clanica je zelela predmet, trazila milion slika, ja sve uslikala, na sve odgovorila, kaze uzimam, ja kazem super, I mislim to je to. Medjutim,trazila je slanje pouzecem, sto ja ne radim. Uz to je imala 0 utisaka, tek dosla na sajt. Ja joj kazem da ide prvo uplata Post Netom, da joj isti taj dan saljem robu (a bilo je bednih 300din u pitanju), na sta mi je ona rekla hvala ali ne smem ja to, bicu prevarena. Ja ostala u soku, kazem, pa cekajte, ja sa ovoliko poz utisaka, vi bez ijednog, ko koga treba da se plasi ovde? Kaze, ne smem ja pa da vi mene prevarite. Rekoh, dovidjenja. Ima svega, samo bez nervoze, nije vredno :)
2016 11 01