Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto su mi izbrisali predmet?

Drugari , treba mi pomoc :) Kupila sam na ovom sajtu GUESS torbu ali odlucila sam da je prodam. Dve nedelje je ta torba bila aktivan oglas na profilu, jutros udjem a `torne nema`. Da li zna neko koji je razlog brisanja ? Nisa aktivna kao ostali clanovi na sajtu pa mozda postoje nova pravila `poslovanj` za koje ja ne znam. Hvala vam
2016 10 31
Uglavnom se stvari brisu ako: - imaju lazne tagove (npr. haljina je Guess, a ima tagove Zara, Mango itd.) - ako je glavna slika sa interneta - ako je glavna slika mozaik od 3 ili vise slika, ili ako je od 2 slike, a slika sa interneta je veca :")
2016 10 31
Bojanaa12 , Pre svega , hvala ti na smernicama ... Vodim racuna na iste jer sa po zavrsetku prijave na ovaj sajt procitala sva pravila. Znam da nisam imala lazni tag niti jednu jedinu stvar gore navedenu. Iz tog razloga sam `JAVNO` postavila pitanje kako bi znala koji je razlog. Svakako hvala tebi :*
2016 10 31
Nema na cemu, vecina clanica ne zna za ta pravila, pa reko' da pomognem ako mogu :") I meni je tako izbrisan Victoria's Secret mist, iako nisam imala ni lazne tagove, niti slike sa interneta.
2016 10 31
Bojanaa12 Po svemu sudeci , postoje neka nova pravila :s :") p.s.: hvala svakako
2016 11 03