Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Javna pohvala!

Nakon toliko negativnih tema, da otvorimo jednu pozitivnu. U poslednjih par meseci sam imala nekoliko fenomenalnih saradnji, I par njih koje su me ostavile bez teksta. Poslednja je saradnja sa clanicom Grejsi, koja mi je izasla u susret u petak I poslala bluzu koja mi je trebala hitno za subotu za poklon za rodjendan za najbolju drugaricu. Ne samo da je odmah poslala, vec mi nije dala da platim da me ne bi postarina iskostala skuplje nego bluza. Komentar je bio da ce poslati ovako, a da ja uplatim kad stignem u toku ove nedelje. Devojka je toliko cistog srca da nemam reci. To bi retko ko uradio na ovom sajtu, jer svi polaze od toga da ce neko da ih zezne. Nisam je izneverila, uzvratila sam postovanjem dogovora, ali eto, u moru prevaranata I sebicnjaka, ova devojka je pravo osvezenje. Mislim da nam treba vise ovakvih tema I vise pohvala, iako imamo belu listu. Imamo I crnu, pa svakodnevno otvaramo teme o clanicama koje su nas zeznule. Ovo je tema o nekome ko vraca nadu u ljudskost.
2016 11 02
Bravo! Svaka čast! o:) <3
2016 11 02
Toliko divnih clanica na Krpicama :")
2016 11 02
Bravo!
2016 11 02
Moja Jeftinoca...Oci su mi se napunile suzama, veruj mi... Ulepsala si mi ovaj dan, a sigurno i barem nekoliko sledecih! Osecam neku toplu atmosferu u komunikaciji sa tobom, i malo je reci da mi je bilo zadovoljstvo da saradjujemo! Naravno, iako nisam trazila da clanica kaze kada ce tacno da uplati, ona jeste rekla i tako i jeste bilo. Sve je bilo uzajamno. Znam da postoje problematicni clanovi...Ali, evo, tu smo mi i brojne druge clanice, da pokazemo da moze na lepsi nacin. A lepsi nacin je uvek bolji. Hvala Ti!!! <3 I ostalim clanicama, veliki pozdrav svima!
2016 11 02
Svaka cast stvarno.
2016 11 02
> Grejsi: > Moja Jeftinoca...Oci su mi se napunile suzama, veruj mi... > Ulepsala si mi ovaj dan, a sigurno i barem nekoliko sledecih! > Osecam neku toplu atmosferu u komunikaciji sa tobom, i malo je reci da mi je bilo zadovoljstvo da saradjujemo! > Naravno, iako nisam trazila da clanica kaze kada ce tacno da uplati, ona jeste rekla i tako i jeste bilo. > Sve je bilo uzajamno. Znam da postoje problematicni clanovi...Ali, evo, tu smo mi i brojne druge clanice, da pokazemo da moze na lepsi nacin. A lepsi nacin je uvek bolji. > Hvala Ti!!! <3 > I ostalim clanicama, veliki pozdrav svima! Drugi put za dva dana ti se oci pune suzama zbog mene 😂 Dobro je dok su te suze pozitivne! :D Nema na cemu zaista, ja sam ta koja treba tebi da se zahvaljuje. Izvini sto sam javno iznela ovo, inace to ne radim, ali eto, toliko negacije na ovom sajtu pa sam smatrala da smo svi zasluzili malo pozitive. :)
2016 11 02
Bravo ,svaka cast za obe !
2016 11 02
Predivno, zaista prelepo <3 <3 <3
2016 11 02
> MojaJeftinoca: > > Grejsi: > > Moja Jeftinoca...Oci su mi se napunile suzama, veruj mi... > > Ulepsala si mi ovaj dan, a sigurno i barem nekoliko sledecih! > > Osecam neku toplu atmosferu u komunikaciji sa tobom, i malo je reci da mi je bilo zadovoljstvo da saradjujemo! > > Naravno, iako nisam trazila da clanica kaze kada ce tacno da uplati, ona jeste rekla i tako i jeste bilo. > > Sve je bilo uzajamno. Znam da postoje problematicni clanovi...Ali, evo, tu smo mi i brojne druge clanice, da pokazemo da moze na lepsi nacin. A lepsi nacin je uvek bolji. > > Hvala Ti!!! <3 > > I ostalim clanicama, veliki pozdrav svima! > Drugi put za dva dana ti se oci pune suzama zbog mene > 😂 Dobro je dok su te suze pozitivne! :D > Nema na cemu zaista, ja sam ta koja treba tebi da se zahvaljuje. Izvini sto sam javno iznela ovo, inace to ne radim, ali eto, toliko negacije na ovom sajtu pa sam smatrala da smo svi zasluzili malo pozitive. :) Ni jednom nisu krenule napolje, nadam se da nece biti treceg puta :D :D Pozitiva je svima potrebna i dobrodosla, na bilo koji nacin :) Obozavam ovaj sajt.
2016 11 02
Divno💞
2016 11 02
Hvala, drage clanice, na lepim recima 😊 Ima puno dobrih ljudi ovde.
2016 11 02
<3 <3 <3 :") :") :")
2016 11 02
SUPER! SVE pohvale za chlanicu! :D
2016 11 03
I ja se obradujem kad pročitam nešto ovako lepo :) Svaka čast!
2016 11 04
1 2