> MojaJeftinoca:
> > Grejsi:
> > Moja Jeftinoca...Oci su mi se napunile suzama, veruj mi...
> > Ulepsala si mi ovaj dan, a sigurno i barem nekoliko sledecih!
> > Osecam neku toplu atmosferu u komunikaciji sa tobom, i malo je reci da mi je bilo zadovoljstvo da saradjujemo!
> > Naravno, iako nisam trazila da clanica kaze kada ce tacno da uplati, ona jeste rekla i tako i jeste bilo.
> > Sve je bilo uzajamno. Znam da postoje problematicni clanovi...Ali, evo, tu smo mi i brojne druge clanice, da pokazemo da moze na lepsi nacin. A lepsi nacin je uvek bolji.
> > Hvala Ti!!! <3
> > I ostalim clanicama, veliki pozdrav svima!
> Drugi put za dva dana ti se oci pune suzama zbog mene
> 😂 Dobro je dok su te suze pozitivne! :D
> Nema na cemu zaista, ja sam ta koja treba tebi da se zahvaljuje. Izvini sto sam javno iznela ovo, inace to ne radim, ali eto, toliko negacije na ovom sajtu pa sam smatrala da smo svi zasluzili malo pozitive. :)
Ni jednom nisu krenule napolje, nadam se da nece biti treceg puta :D :D
Pozitiva je svima potrebna i dobrodosla, na bilo koji nacin :)
Obozavam ovaj sajt.
> MojaJeftinoca:
> > Grejsi:
> > Moja Jeftinoca...Oci su mi se napunile suzama, veruj mi...
> > Ulepsala si mi ovaj dan, a sigurno i barem nekoliko sledecih!
> > Osecam neku toplu atmosferu u komunikaciji sa tobom, i malo je reci da mi je bilo zadovoljstvo da saradjujemo!
> > Naravno, iako nisam trazila da clanica kaze kada ce tacno da uplati, ona jeste rekla i tako i jeste bilo.
> > Sve je bilo uzajamno. Znam da postoje problematicni clanovi...Ali, evo, tu smo mi i brojne druge clanice, da pokazemo da moze na lepsi nacin. A lepsi nacin je uvek bolji.
> > Hvala Ti!!! <3
> > I ostalim clanicama, veliki pozdrav svima!
> Drugi put za dva dana ti se oci pune suzama zbog mene
> 😂 Dobro je dok su te suze pozitivne! :D
> Nema na cemu zaista, ja sam ta koja treba tebi da se zahvaljuje. Izvini sto sam javno iznela ovo, inace to ne radim, ali eto, toliko negacije na ovom sajtu pa sam smatrala da smo svi zasluzili malo pozitive. :)
Ni jednom nisu krenule napolje, nadam se da nece biti treceg puta :D :D
Pozitiva je svima potrebna i dobrodosla, na bilo koji nacin :)
Obozavam ovaj sajt.