Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Javna pohvala!

E i nesto lepo da procitam :D Svaka cast! Relativno sam nova, a ovde uglavnom citam o losim iskustvima i vec sam pocela da se jezim :D Ja sam imala sve dobre saradnje do sad,iako ih nije bilo puno i jako cenim dobru komunikaciju i ljubaznost. Pojedine koje mi na poruku odgovaraju nesto sa visine kulturno zaobidjem, jer smatram da to sto nisam ovde dugo ne daje njima za pravo da me tretiraju kao neko nize bice. I eto,da podelim i ja svoje lepo iskustvo-moja prva saradnja ovde. Devojci se dopao moj kaputic,meni njene stikle i odlucismo se za razmenu. Bez ikakvih nadoknada i sl. Mozda je moj kaput bio duplo skuplji, mozda njene stikle 3x skuplje...ko zna,ali obe smo dobile ono sto nam se dopadalo i to je najbitnije :)
2016 11 04
<3 :D
2016 11 04
Valky nisam ni ja dugo ovde ali posle ovoga sto je objavila MojaJeftinoca mislim da cu se zadzati, svaka cast na ljudskosti i poverenju, da je toga vise valjda bi ovaj svet bio malo bolje mesto za zivot :)
2016 11 04
Ovakvi gestovi mi vraćaju veru u vrednost sajta koje mu daju baš članice poput Grejsi :)
2016 11 04
I ja planiram da se zadrzim jer ipak je vise pozitivnih stvari,samo sto se o losima vise prica :D
2016 11 04
Hvala na divnim recima, svima! Ja napisah da volim ovaj sajt. Ne volim ga, rapada se! :@ :') Volim zajednicu, ideje na kojima se zasniva. Clanice. Dobrih devojaka ima sigurno jos i vise nego sto mislimo :) Ko zna koliko nas je ovde ukupno. Moze fino da se procaska, nadje nesto lepo a povoljno, ustupi nesto svoje, opet povoljno, usreci neko... Milina <3
2016 11 04
P.S. zadrzite se! :")
2016 11 04
Valky, imala sam I ja par fenomenalnih razmena, u jednoj od njih dobila kaput a devojka uzela dva karmina od mene. :D Odusevila me. Ima ih jos, da ne nabrajam sada sve... Prepun je sajt divnih ljudi. I ako dodje do nesuglasica mislim da sve moze mirnim putem da se resi, kad su ljudi civilizovani. :) Ja ne mogu da se pozalim, vec sam pisala na nekoj temi da me drugarice stalno pitaju kako se meni uvek padnu neke fenomenalne devojke I saradnje, a njima ne. Ne znam, jednostavno nemam objasnjenje. Mislim da kada su ljudi iskreno dobri, ljubazni, to se nekako oseti kroz komunikaciju I sve je lakse. :D Volela bih svakog dana da vidim po jednu otvorenu ovakvu temu :) Svima puno pozdrava, bas mi je drago da je tema aktivna :)
2016 11 05
Naravno da se oseti :) i nije tesko biti fin :D Zelim vam jos puno takvih saradnji i ostanite takve :)
2016 11 05
Slazem se! :) I mi tebi zelimo dug boravak na sajtu I puno uspesnih saradnji :)
2016 11 05
1 2