Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako to ide kod vas?

Kada kupite nešto preko krpica,shvatite da vam ipak ne odgovara pa preprodate opet na sajtu? Ja recimo uvek naglasim da sam kupila ovde i prodajem ili po istoj ceni ili nižoj(ipak sam i ja to obukla bar jednom kao i devojka pre mene)dok vidjam devojke koje preprodaju po mnogo višoj ceni,još i napišu kako je stvar nova:)...
2016 11 06
Pa mislim da je skroz u redu da staviš cenu koju ti želiš, to je sada tvoja stvar a i platila si cenu + dostavu.. Iskreno napišeš sve karakteristike i ako misliš da možeš da je prodaš po većoj ceni zašto da ne.. :)
2016 11 06
Meni se vec par puta desavalo da predmete koje kupe kod mene preprodaju po vecoj cak i duplo vecoj ceni, al to nije ono sto mi smeta jer ako je neko platio nesto to jr njegovo i moze da proda za koliko zeli ali mora da napise iskren opis, znaci ne moze alo sam ja prodala nesto sto je noseno da prodaje kao novo ili tome slicno. Tako da sam uvek skretala paznju clanicama ako vidim "svoj" predmet sa neadekvatnim opisom.
2016 11 06
Da, ili po istoj ceni, ili uglavnom po nižoj. Mada ja uvek poklonim kada mi nešto ne odgovara. To je jako čest slučaj. Inače, nisam zadovoljna baš sa kupovinom na ovom sajtu. Zbog članica koje realno ne opisuju svoje predmete, i gledaju da "uvale" što je pre moguće, ubedjujući kupce da je sve savršeno. A kasnije se opravdavaju da "ishitreno" kupujemo, iako postavimo 101 pitanje vezano za predmet. Tako da mogu reći da mi je odgovaralo možda 2, ili 3 predmeta od svih predmeta kupljenih ovde, po verujte mi, ne baš tako malim cenama. Čast izuzetcima, devojkama koje realno opišu svoj predmet i budu ljubazne, i pravi prodavci kakvi bi i trebalo da budu.
2016 11 06
@hellokitty.. Baš danas vidim taj slučaj,stvar koju je devojka uzela od mene prodaje po višoj ceni i opisuje je kao novu,nošenu jednom..najsmešnije je što se sa mnom cenkala da spustim cenu:) .. @cokapozarevac..ja retko kupujem ovde,ali nekada se iznenadim ko kako vrednuje stvar koju prodaje,da ja nesto kupljeno pre mesec dana cenim manje(ipak je nosena stvar iako joj nista ne fali),nego druge devojke koje za previse para prodaju nesto staro 20 godina..ne smes da se vodis svojom procenom,svi smo drugaciji..od nekoga za fer cenu dobijes super ocuvanu "novu" stvar,a od nekoga za iste pare krpu
2016 11 06
Ja obično stavim istu cenu (ako mi ne odgovara i odmah kačim na sajt, ne ako sam nosila), veću sam stavila samo jednom kad sam bespotrebno platila neku žešću poštarinu.
2016 11 06