Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto clanice nece da prodaju?

Pokusavam od jedne clanice vec treci put da kupim stvar, niti trazim popust nit razmene, vec da dam pare i to je uvek stvar od preko 1000 din i kad treba da se dogovorimo, vise ne odgovara na poruke. Pa cemu njeno postojanje na sajtu?🤔
2016 11 11
Uvek ista stvar? Prvo se uredno javi?
2016 11 11
Upravo, pocecu da mislim da me licno poznaje, pa je sramota, ja zaista ne kapiram zar ne zeli da zaradi?
2016 11 11
Jap I ja isto tako sa jednom clanicom za kosulju jednu. Sve ok I odjendom je nema ne odgovara...nekoliko puta joj slala poruke I nje nema I odustala sam prekjuce.
2016 11 11
da nije ista, i ja za kosulju 😂
2016 11 11
Da nije smesno bilo bi tuzno :) Jedino pametno objasnjenje po mom misljenju je to da stvarno ne zeli da je proda i da je stavila kosulju na prodaju mozda da privuce paznju na njen profil,da joj predmet postane popularan i omiljen i da na taj nacin proda mozda svoje stvari koje jesu za prodaju :) ne bi me cudilo da je tako,mnoge clanice se sluze tim "trikom" :)
2016 11 11
Sta sve necu cuti, meni to palo na pamet ne bi😂Puko sajt skroz
2016 11 11
Ali sto bi onda odgovarala do nekog momenta, onda bi udarila ignor odmah :D Ostavila si joj podatke i nakon toga je odustala, ili? :D
2016 11 11
I meni se to desilo kada je trebalo da se nadjem licno sa jednom clanicom i bas sam pomislila da me zna i da zbog toga ne zeli. U pitanju je bila torba....Cudno, zaista....
2016 11 11
Licno preuzimanje je u pitanju. Nista mi jasno nije.
2016 11 11
Joj pa odgovarala bi sve sto treba a ignore ide samo kad se treba dogovoriti oko preuzimanja ili javi da je kobajgi vec prodata :) ili mozda je mrzi da se iscima za licno preuzimanje vec joj lakse da samo posalje sto moze znaciti i da ima ostecenja neka koja bi ti videla pri licnom a ako posalje ti lepo platis vidis ostecenje kad ti stigne i ona ce te ignorisati i milina :)
2016 11 11
Ajd molim te Desire za moju dusu posalji joj podatke za slanje sad odmah ali namerno zaboravi broj telefona da napises bez njega ne moze da ti posalje samo da vidimo da li ce ti odgovoriti brzinom svetlosti :) ako ti odgovori i trazi broj telefona odustani od kosuljice veruj mi :) samo joj posle napisi "ma ustvari ipak bih licno volela" 😂😂😂
2016 11 11
I meni se isto desilo sa jednom clanicom. Dogovarale smo se nedelju dana u vezi nekih farmerki, dala mi mere, cak me i sama ubedjivala kako ce mi biti dobre posto nisam bila sigurna. I na kraju odlucim da ih kupim a ona ispari bez reci. Slala sam joj poruke ali nista ne odgovara a naravno aktivna je na sajtu. Posle vidim da je uklonila te farmerke ili ih je prodala nekom drugom. Jako cudno... Zasto bi se neko dopisivao nedelju dana,slao mere i ubedjivao kako ce odgovarati da bi na kraju nestao bez reci? Uzgred da kazem da smo imale jednu uspesnu saradnju ali posle ovakvog njenog postupka prilicno sam razocarana. Volela bih da je okacim ovde ali ne znam jel smem.
2016 11 11
Verovatno je ista prica u pitanju koju sam navela gore,ili ih je stavila ali ne zeli da ih proda,ili joj je neko poslao odmah podatke za njih i poslala je,jer to je najlakse.
2016 11 11
Ako nije zelela da ih proda zasto je ulazila u konverzaciju uopste,i to nedelju dana.. Cim sam rekla da cu ih kupiti nestala je bez traga i glasa. Bas ruzno. I ako je prodala nekom drugom onda me je zavlacila jer se bas secam da sam je pitala jos nesto u vezi farmerki, odgovorila je i ja sam odmah posle te poruke rekla da ih kupujem, posle toga ostala je aktivna na sajtu ali nista nije odgovorila, sacekala sam 2-3 dana pustila joj poruku sta se desava medjutim opet nisam dobila odgovor. Ne znam kakav je to problem u glavi pa se tako ponasaju.
2016 11 11
1 2