Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto clanice nece da prodaju?

Ne mogu da znaju da li vas poznaju ako trazite licno preuzimanje, ali mozda imaju generalno averziju ka tom nacinu primopredaje, to mi nekako najlogicnije zvuci i 1 glas za tu varijaciju :D A posebno sto neke clanice prodaju stvari na vise sajtova, to je i vise mogucnosti da neko brzinski uplati i one zaborave na sve druge dogovore Ali ne razumem ono ppstavljanje bez namere da se proda, kakva je to reklama, kako moze da bude reklama... Kao da moramo da kliknemo na ceo profil alo nam se jedna stvar svidja... A i ako je stvar toliko dobra, koliko njih ce morati da iskulira, kako je ne opterecije... Zatim zapravo sledi losa reklama...
2016 11 11
Super pitanje!!!!!!!!!! Imam slučaj sa jednom članicom koji traje tačno 18 dana. Tada sam joj poslala prvu poruku :) Sve jedno mi je bilo da li hoće na račun, post-net, pouzećem....njeno je bila da kaže kako želi. Izabrala je pouzećem. Ok, ostavim joj podatke za slanje. Pošiljka nije stigla ni posle 18 dana :D :D :D :D :D Ja uopšte ne znam da li članica ima taj predmet ili jednostavno neće da mi proda 8-) Sve jedno je, ali mi je i smešno i baš se lepo zabavljam. Ona mi reče prošle nedelje da joj je paket vraćen jer je šalterska službenica pogrešila adresu. Možda je i istina...ne znam.... Zatim mi kaže da je sve ispravljeno i da će paket konačno stići u ponedeljak ili utorak....Prodjoše oba dana i sreda i četvrtak i neeeeeeeeeema :D :D :D :D :D Kad stigne, stigne....ako stigne :') Kaže slikaće mi adresnicu - kažem, nema potreba, pošalji samo broj pa da vidimo gde je....I ne javi mi se više ;) Mislim, ja oko toga ne pravim nikakvu dramu. Čak ni nick članice neću staviti a kamoli prepisku. Postalo mi je zabavno :D :D :D :D Eto, čisto da znate da ima i takvih članica. Nimalo nije ni drska ni bezobrazna, kulturna je, na svaku poruku odgovara... ali PAKET NE ŠALJE :D
2016 11 11
Hehe, bas ste me nasmejale na ovoj temi, ja se uplasila da necu moci da prodam kad ono izgleda necu moci ni da kupim :) :) ...salu na stranu, zaista je bezveze da nudis nesto i na kraju odustanes bez reci, kakva god da je situacija treba iskreno odgovoriti,.. odustala sam, prodala sam nekom drugom a ne ne javiti se uopste, pa to nikako nije profi a i detinjasto svakako ..Mada, ona prica da neko na taj nacin zeli privuci paznju na profil ima smisla trenutno, ali sta vredi ako odes na profil i ne svidi ti se nista vise, kontraefekat kao sto kaze Grejsi..:)
2016 11 11
al ja sam ljudi moji u prethodnih godinu ipo 3 razlicita predmeta htela da kupim od ove devojke, i uvek pocne da odgovara i iskulira 😂 godinu ipo joj stoje stvari i nista. aj sto nece da mi proda nego vidim da i pakete ne podize, sto je na sajtu uopste? Ovo je dosije x 😂
2016 11 11
Očigledno da je te stvari prodala i da ih nema,a nije ih namerno obrisala,radi reklamiranja profila,to se ovde redovno dešava
2016 11 11
Pre dva dana napisah da nema paketa....a evo pre pola sata je ipak stigao :) Znači, nema pravila.
2016 11 12
> DesireMe: > da nije ista, i ja za kosulju 😂 Mozda. :) BEla kosukja sa kragnom nekom od kao bisera. 400dinara... SVe ok bilo I nema je nemada jeje posle nekoliko upitnika odustala sama.
2016 11 15
1 2