Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dal' ste moguce???

Ako me ista nervira, to je kad napisu ''moze zamena ako je vas predmet u mojim omiljenim predmetima''...i sad je neko u toj meri uzaludan da otprati svacije omiljene predmete...Izvinite fesn kraljice, nisam vas prepoznala... SELJACENJE LEVEL PRO, KOMPLEKSI ISPLIVAVAJU NA POVRSINU
2016 11 20
Cemu nerviranje zbog toga? I kakve to veze ima sa kompleksima ? :') :') :')
2016 11 20
Marylin u pravu si...to se bas cesto desava :D ne znam sto jednostavno ne kazu ne zelim to da menjam ili sta god :D
2016 11 20
> njanja77: > Cemu nerviranje zbog toga? I kakve to veze ima sa kompleksima ? :') :') :') a kako bi ti to nazvala ako nisu kompleksi? sad je ona jelte toliko bitna da cu da jo pratim omiljene predmete, da je pitam za znak u horoskopu i krvnu grupu 😄 teski kompleksi...ispunjene osobe cene tudje vreme i odgovaraju civilizovano na poruke, dok kompleksi stavljaju druge na cekanje i izdizu sebe iznad drugih 😄
2016 11 20
> Marylin: > Mene iskreno vise nervira kad me startuje profil na kom pise da ne radi razmenu a pita za razmenu :) plus ako izaberes predmet koji ti se jedini svidja bude sestrin,tetkin,mamin jer ona bi da ga proda a ja moj ne bih,ja bi da dam njoj i da uzmem on nje nesto sto joj stoji 100 godina :) u pravu si...to se bas cesto desava 😄 ne znam sto jednostavno ne kazu ne zelim to da menjam ili sta god 😄
2016 11 20
Ni ja ne razumem kakve veze ima sa kompleksima, ali I meni ovo upada u oci. Drugacije je bilo ranije kada je stari sajt bio pa smo mogli svakome da udjemo I pogledamo celu listu omiljenih, tada je I imalo smisla, danas kad se to vise ne moze bas I nema.
2016 11 20
> MojaJeftinoca: > Ni ja ne razumem kakve veze ima sa kompleksima, ali I meni ovo upada u oci. Drugacije je bilo ranije kada je stari sajt bio pa smo mogli svakome da udjemo I pogledamo celu listu omiljenih, tada je I imalo smisla, danas kad se to vise ne moze bas I nema. vise od godinu dana nisam usla na ovaj sajt...rekoh, mozda se nesto promenilo ali vidim da nije, jos je gore... Svaka cast pojedinim clanicama, ali vecina ovde leci traume i glumi ludilo...koj god forum pogledam, prozivke i pljuvacine, cene vec necu ni da komentarisem jer to je svacije pravo...ali devedeset posto krpa za koje se trazi po 1000 i vise dinara, moze da se kupi na buvljaku za 200 dinara. Ovo ovde je postalo ruglo
2016 11 20
> carapica13: > Meni nije jasno kako se gledaju omiljeni, ranije jsam znala kako, ali sad ima samo dole pri dnu clanu se svidja (msm da je tako) gde se predmeti ne izmenicno smenjuju. To mi je glupo ni meni vala...a iskreno i ne vidim svrhu toga, kad mi posalju poruku odgovorim sa moze ili ne moze...glume neku prezauzetost a vise na sajtu po ceo dan i noc... totalno glupo
2016 11 21
Ne shvataju da gube potencijalne kupce, meni kad neko ne odgovori na poruku (bilo da pitam za razmenu ili dimenzije) ne pada mi na pamet da se opet javim tom nekom iako bih kupila nesto sto mi se bas.svidja. Ne sumnjam da ima clanica koje ne vide poruku ili slicno, ali vecinu mrzi da odgovori, a rado bi da proda nesto.
2016 11 21
> carapica13: > Ne shvataju da gube potencijalne kupce, meni kad neko ne odgovori na poruku (bilo da pitam za razmenu ili dimenzije) ne pada mi na pamet da se opet javim tom nekom iako bih kupila nesto sto mi se bas.svidja. Ne sumnjam da ima clanica koje ne vide poruku ili slicno, ali vecinu mrzi da odgovori, a rado bi da proda nesto. pa da al ko ce ih popamtiti sve, ko odgovorio, ko nije. sinoc sam usla posle godinu i nesto, poslala sam stotinak poruka za neke haljinice a znas li koliko odgovora sam dobila? Mozda dvadesetak pristojnih. Nema se osnovne kulture
2016 11 21
> Minabambinaa: Ma glupost, nekako meni je fora da na sajtu izadjemo jedni drugima u susret, otarasimo se onog sto nam ne treba, kupimo ono sto nam se svidja po manjoj ceni, nekad se i menjamo, ali dosta bezobraznih clanica sto samo gledaju da dodju do para, zamazu oci sa par slika skinutih sa fejsa, instagrama i slicno, dignu cene. Prvoj mi nije zao da dam za nesto sto mi se svidja, ali realno oticicu u butik, probacu, kupicu.
2016 11 21
Znaci- ak0 imam identican predmet u ist0m stanju, b0ji, velicini, a nije m0j u 0miljene stavila- ne vazi razmena :') Vecina se ne menja ni za 0miljene, pr0verila sam vise puta ;)
2016 11 21
> Minabambinaa: > a kako bi ti to nazvala ako nisu kompleksi? sad je ona jelte toliko bitna da cu da jo pratim omiljene predmete, da je pitam za znak u horoskopu i krvnu grupu 😄 teski kompleksi...ispunjene osobe cene tudje vreme i odgovaraju civilizovano na poruke, dok kompleksi stavljaju druge na cekanje i izdizu sebe iznad drugih 😄 To znaci da ne treba neko xl da nudi razmenu nekom ko nosi xs i obrnuto.Takodje se kroz listu zelja vidi velicina obuce,stil oblacenja.Nas stil nije ono sta prodajemo,vec ono sta lajkujemo.Da nam roba odgovara,ne bismo je prodavale.A zelimo da je razmenimo za ono sta smo lajkovale.Ne vidim nista nejasno u tome kad neko ne zeli ponude ni od kuda,vec da neko pogleda sta im je u listi zelja.
2016 11 21
CecinaSnajka velicina se vidi na svakom proizvodu tako da je tu lista zelja apsolutno nebitna. Izmedju ostalog, sve se to razjasni u par poruka...sta ako osoba ima nesto sto bi mi odgovaralo a na primer to nisam videla i lajkoala? Najsmesnije je sto na porukama se tripuje prezauzetost i ne stigne se da se odgovori, al se zato u forumima redovno prepoznaju i gle cuda vise nisu prezauzete vec uvek voljne za raspravu :D :D :D
2016 11 21
> Minabambinaa: > > njanja77: > > Cemu nerviranje zbog toga? I kakve to veze ima sa kompleksima ? :') :') :') > a kako bi ti to nazvala ako nisu kompleksi? sad je ona jelte toliko bitna da cu da jo pratim omiljene predmete, da je pitam za znak u horoskopu i krvnu grupu 😄 teski kompleksi...ispunjene osobe cene tudje vreme i odgovaraju civilizovano na poruke, dok kompleksi stavljaju druge na cekanje i izdizu sebe iznad drugih 😄 Bravooo 👏
2016 11 21
1 2