Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

pomoc devojke,sta je ovo

kako je moguce da mi nestane oko 20 oglasa.,virus ili sta.nita minije jasno,samo vidim da predmeti nestaju
2016 11 26
meni su nestali one koje oznacih kao prodate (nisam ih brisala)
2016 11 27
Evo Ja cu da vam kazem Na legend jakni vam pise u tagovima guess I Zara I dalje ce vam nestajati predmeti a ako I dalje nastavite sa laznim tagovima moze I trajno da vas blokira Iz kog razloga stavljate na Legend jaknu tagove Zara I Guess Mislim da niste od juce ovde da to ne znate da je zabranjeno tj krsite pravila sajta Pozzz I svako dobro
2016 11 27
Na cizmama tagovi guess I Nike
2016 11 27
Moji predmeti nisu imali te tagove.
2016 11 27
Vasi predmeti oznaceni sa prodato se sami obrisu ako ih vi ne obrisete jer su prodati i nemaju razlog vise da stoje na sajtu ako su prodati.
2016 11 27
> umbral: > Moji predmeti nisu imali te tagove. Nisam vase gledala nisam ni mislila na vase predmete Mislila Sam na predmete od clanice koja Je otvorila temu A vasi s brisu Jer su prodati ali to bi vi odmah trebali sami da uradite zbog vase preglednosti kao I pretrage od strane drugih calnova Pozzz😉
2016 11 27
Hvala devojke,a posebno Jeleni sto mi na neki nacin skrenula paznju,pa cu pokusati tako.Bez obzira sto sam duze na sajtu.Nisam neko ko ide na ovaj forum,a nemam ni vremena,tako da bas i nisam informisana. Moram malo da propratim Hvala:*
2016 11 27
> MilicaDjukic10: > Hvala devojke,a posebno Jeleni sto mi na neki nacin skrenula paznju,pa cu pokusati tako.Bez obzira sto sam duze na sajtu.Nisam neko ko ide na ovaj forum,a nemam ni vremena,tako da bas i nisam informisana. > Moram malo da propratim > Hvala:* Nema na cemu I drugi put Ispravite tagove I nece biti problema tj admin vam nece brisati predmete Pozz I svako dobro 😉
2016 11 27
tagovi su problem :)
2016 11 28
Meni su dva puta nestala sociva u boji,mozda je zabranjeno, ne znam.
2016 12 01