Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

U cemu je fazon?

Da postavis jedan isti predmet ni manje ni vise 5 puta?..cak i sa razlicitom cenom?...To vidjam na svakom ..ajde 7,8-om profilu.
2016 12 04
Mislim da devojke ne menjaju cene (kako bi po pravilu trebalo da se radi) vec ubacuju ponovo isti predmet po nizoj ceni kako bi potencijalni kupci videli koja je bila originalna cena (kao u prodavnici sto prelepljuju cene, e tako ovde kace vise puta isti predmet po razlicitoj ceni). I ja to vidjam svakodnevnno i mnogo me nervira, da budem iskrena...
2016 12 04
Mislim da to nije po pravilima... Jedan predmet može da ima samo jednu cenu i da se pojavljuje samo jednom
2016 12 04
Mislim da to nije po pravilima... Jedan predmet može da ima samo jednu cenu i da se pojavljuje samo jednom
2016 12 04
I odgovor bi trebao da bude samo jednom, ali ne znam šta to uradim da mi ponekad poruka ode dva puta... :( Pretpostavljam da predugo zadržim ENTER tipku...
2016 12 04
Ima neki bag i meni se desava to isto :") Koliko ja znam to jeste protiv pravila. Ja kad menjam cenu idem na promeni opis predmeta, a ne postavljam isti svaki put kad hocu nesto da promenim.
2016 12 04
Ju! Stvarno? :D Ahahahaha ajme ima nas svakakvih ovde! To je neshto tipa licitacija cena pa koja prodje,prodje! :D
2016 12 05
> JanaMilica: > I odgovor bi trebao da bude samo jednom, ali ne znam šta to uradim da mi ponekad poruka ode dva puta... :( > Pretpostavljam da predugo zadržim ENTER tipku... I meni se chesto deshava! :D Nije,nego zabaguje sajt :D
2016 12 05
> OljaBg13: > Ima neki bag i meni se desava to isto :") Koliko ja znam to jeste protiv pravila. Ja kad menjam cenu idem na promeni opis predmeta, a ne postavljam isti svaki put kad hocu nesto da promenim. BTW Olja ti UVEK SVE po pravilima! Ili tako ili nikako! VELIKA POHVALA za tebe! :D
2016 12 05
> Skellingtonka: > > OljaBg13: > > Ima neki bag i meni se desava to isto :") Koliko ja znam to jeste protiv pravila. Ja kad menjam cenu idem na promeni opis predmeta, a ne postavljam isti svaki put kad hocu nesto da promenim. > BTW Olja ti UVEK SVE po pravilima! Ili tako ili nikako! VELIKA POHVALA za tebe! :D :") <3 :* Trudim se :)
2016 12 05
> OljaBg13: > > Skellingtonka: > > > OljaBg13: > > > Ima neki bag i meni se desava to isto :") Koliko ja znam to jeste protiv pravila. Ja kad menjam cenu idem na promeni opis predmeta, a ne postavljam isti svaki put kad hocu nesto da promenim. > > BTW Olja ti UVEK SVE po pravilima! Ili tako ili nikako! VELIKA POHVALA za tebe! :D > :") <3 :* Trudim se :) <3 <3 <3 :D :-* Mene si UVEK isposhtovala maximalno kao i Velvet Assassin! :D
2016 12 05
Mislim,hajde,zeznes se,zaboravis da si vec postavio taj predmet,ali ova devojka-zena se zaboravila tacno 5 puta!!..To je rekord za sada koji ja videh ovde :)
2016 12 06
Ahahahaha! :D ni 1. ni zadnja sigurno! :D
2016 12 07
> OljaBg13: > Ima neki bag i meni se desava to isto :") Koliko ja znam to jeste protiv pravila. Ja kad menjam cenu idem na promeni opis predmeta, a ne postavljam isti svaki put kad hocu nesto da promenim. Da, tako i ja radim. Istina je da tu promenu onda vide samo oni koji dođu da listaju moju ponudu. A devojka lepo stavi predmet ponovo i taj predmet se pojavi u nedavno postavljeni predmeti na prvoj strani nekih 5 do 10 minuta. Baš je briga što nije po pravilima.... Bar da onda obriše one ranije postavljene predmete sa drugim cenama. Ovako, ko na šta naiđe, to i kupi :)))
2016 12 07
> JanaMilica: > > OljaBg13: > > Ima neki bag i meni se desava to isto :") Koliko ja znam to jeste protiv pravila. Ja kad menjam cenu idem na promeni opis predmeta, a ne postavljam isti svaki put kad hocu nesto da promenim. > Da, tako i ja radim. Istina je da tu promenu onda vide samo oni koji dođu da listaju moju ponudu. A devojka lepo stavi predmet ponovo i taj predmet se pojavi u nedavno postavljeni predmeti na prvoj strani nekih 5 do 10 minuta. Baš je briga što nije po pravilima.... Bar da onda obriše one ranije postavljene predmete sa drugim cenama. Ovako, ko na šta naiđe, to i kupi :))) Slazem se. Ja videela neku haljinu pre neki dan, cena 3000rsd. Rekoh ajde da pogledam profil, kad na prvoj strani ista ta haljina pise prodato, posle tri artikla ista ta haljina za 1750rsd, pa onda opet za 2000rsd, pa za 2500rsd. Niti je obrisan prodati predmet niti su obrisani duplikati...
2016 12 07