Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava dobila sam 2 negativne od Adminke

Bez ikakvog upozorenja dobila sam dve negativne ocene od Adminke,ne znam sta se desava??? Hoce li mi neko objasniti,obrisala sam lose tagove hoce li mi obrosati negativne 2 koje mi je dala??
2016 12 05
pusti joj poruku u inbox i meni je dala jer sam promasila temu za rasprodaju pa sam cekala mesec dana da je skine :D
2016 12 05
Joj meni je mnogo zao :( nisam bila upucena u pravila :( Sve sam ispravila nadam se da ce mi obrisati jer mi yo mnogo znaci zbog dalje prodaje :(
2016 12 05
ja sam imala tipa 10 15 utisaka i jedna negativna od adminke haos :D stavi u opisu odmah iznad teksta da si dobila 2 negativne od adminke zbog tagova, cisto da ljudi znaju da nije u pitanju prevara :)
2016 12 05
Valjda ce procitati moju poruku pored tolikoh prevaranta ona mene ocenila negativno :(
2016 12 05
Onaj ko pazi pogledace veruj mi :D ja uvek trazim da vidim zbog cega neko ima BAR 1 negativnu. Slazem se sa tobom ali izgleda da je uvek lakse da nekom ko je promasio tag ili temu lupis negativnu nego da "trazis" prevarante :D
2016 12 05
Onda zato i funkcionise ovako sajt,dosta prevaranta na sve strane :( Mislim da je upozorenje sasvim ok jer svako ce ispraviti ako nesto nije dobro uradio
2016 12 05
Ne brini ni ja nisam bila upozerena a oba foruma imaju naziv ''rasprodaje'' pritom sam jaako dugo na sajtu i ovo mi je drugi profil pa opet nisam znala :D skinuce ti samo joj se javi
2016 12 05
> MarijaMilenko: > Bez ikakvog upozorenja dobila sam dve negativne ocene od Adminke,ne znam sta se desava??? Hoce li mi neko objasniti,obrisala sam lose tagove hoce li mi obrosati negativne 2 koje mi je dala?? Pa i slike su kontra sve postavljene
2016 12 05
pokusala sam da rotiram slike al nece
2016 12 06
ulazim preko moba,kako uslikam tako odmah postavim slike.Nisu naopacke postavljene :)
2016 12 06
> MarijaMilenko: > ulazim preko moba,kako uslikam tako odmah postavim slike.Nisu naopacke postavljene :) I Ja postavljam slike preko mob Kada vam ucita sliku imate opciju rotirajuce strelice Radi sigurno bar to Nije u kvaru pored svega osatloh sto baguje Probajte ponovo Pozzz😃
2016 12 06
> MarijaMilenko: > pokusala sam da rotiram slike al nece Uglavnom ne dobijaju se negativne ocene zbog prevrnute slike Nisu vam sve naopacke nema to veze Da li ste tagove obrisali pre ili posle dobijanja negativene ocene
2016 12 06
Vidim da imate dosta ocena, cisto sumnjam da nisi znala da su lazni tagovi zabranjeni jer se o tome non stop bruji. :) Verujem da ce brzo videti poruku i da ce skinuti negativne.
2016 12 06
> JelenaDuletic: > > MarijaMilenko: > > pokusala sam da rotiram slike al nece > Uglavnom ne dobijaju se negativne ocene zbog prevrnute slike > Nisu vam sve naopacke nema to veze > Da li ste tagove obrisali pre ili posle dobijanja negativene ocene Posle dobijanja negativne,obrisala sam tagove :( nisam bila upozorena a dobila sam 2 negativne,ipak nije to razlog da mi tek tako da negativne ima puno prevaranta a ja ovde posteno prodajem svoje stvari i ne znam u cemu je problem.Sajt baguje adminka deli negativne,slike nece da se rotiraju bar kod mene....uzas sve je gore i gore ovde
2016 12 06
1 2