Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava dobila sam 2 negativne od Adminke

Nisam ulazila na forum dosta dugo..Imam dva mala deteta samo udjem da uslikam stvari pogledam sta ima i to je to..
2016 12 06
Nema adminka pametnija posla nego da daje negativne zato sto je neko promasio temu. Devojka mozda ne zna....haos
2016 12 06
Ceo sajt je postao haos :( Mnogo mi je zao,dosta sam kupovala ovde i prodavala sad je sve teze postaviti predmet,toliko mi baguje sajt da bi trebali poraditi vise na njemu :(
2016 12 06
Ako radis preko telefona,onda baguje, ali preko kompa, tableta, je ok ;)
2016 12 06
I ja sam takođe dobila dve negativne od Adminke zbog pogrešnih tagova, i rekla mi je da neće da ih obriše iako sam priznala svoju grešku i obećala da se više neće ponoviti. Pokušaću za mesec dana da joj opet pišem, možda bude bila dobre volje. Jedino mi nije jasno zbog čega dve negativne????
2016 12 06
Neznam neka bude vise prevaranata na sajtu pa neka se pise po novonama o nasem sajtu mk kao leglu prevare i raznorazne stvari....jer posteni neka dobijaju negativne a prevaranti neka budu postedjeni.Toliko od mene
2016 12 07
E, a pazite *ovu* ideju... Nekad bi mogli možda, ali MOŽDA da pročitate pravila sajta na kome ste? Ne, a? ^_^
2016 12 08
> Murderdolly: > E, a pazite *ovu* ideju... Nekad bi mogli možda, ali MOŽDA da pročitate pravila sajta na kome ste? Ne a? ^_^ :') <3
2016 12 08
> Murderdolly: > E, a pazite *ovu* ideju... Nekad bi mogli možda, ali MOŽDA da pročitate pravila sajta na kome ste? Ne, Kad god sam ulazila na forumu pisale su raznorazne gluposti koje me we ne ticu,prepirke,svadje i tako dalje...ja sam udata zena,majka i ja nemam veemena da zujim po forumu kao neke dokone zene i devojke koje nemaju pametnija posla u zivotu....Bez ljutis,svaka cast izuzecima...Opet to nije razlog da nekome date negativnu bez upozorenja,nisam nekog ostetila niti sam imala saradnju sa nekim a da je neko bio nezadoboljan...
2016 12 08
Hvala adminki koja mi je obrisala negativne,ovo je ipak bila prilika da procitsm pravila sajta :))))
2016 12 08
1 2