Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto nemamo svi ista prava?

Ovako, dosta puta sam videla da clanica na svoj profil izbaci neki predmet a u opisu stavi 'trazim'. I sad, ja sam mislila da to sme da se radi i ja izbacim i meni admin izbrise posle par sati, a nekim clanicama stoji vec par dana ili meseci U cemu je stvar? Zar neke clanice imaju 'privilegiju' ili sta???
2016 12 07
Ma neeee.... svi smo mi jednaki....samo su neki jednakiji od drugih... ;)
2016 12 07
Ja sam juce stavila na profil haljinu koju trazim, nisam znala da to nije dozvoljeno. Sad cu brze da obrisem :')
2016 12 07
Ti takodje nisi znala kao ni ja da ne sme😂
2016 12 07
Isto je slucaj i sa slikama sa neta, neke devojke mogu slobodno da stave, a meni odmah izbrisu sa profila... a stavim jednu sliku sa neta, a ostale ja slikam. Nisu ni malo korektni, cak mislim da sredjuju i pozitivne utiske da bi pomogli nekim clanicama. Bas sam razocarana kako sajt funkcionise :((
2016 12 07
I meni se to desavalo.. Nevezano za ovo takodje me nervira kada postavim temu da trazim nesto i ja sad nadjem sta sam trazila ali temu ne mogu da obrisem i i dalje dobijam ponude.. Je l se nekome to desilo?😞
2016 12 07
Ii da imam jos jedno pitanje, ko su clanice sa 300,400 pozitivnih? Kako li su skupile toliko? Od 2014 sam na krpicama i uspela sam da skupim samo malo pozitivnih iako sam stalno aktivna😞😞😞
2016 12 07
ako radiš razmene,možeš dosta da sakupiš utisaka :")
2016 12 07
Zavisi šta podrazumevate pod aktivnošću? 😊 Da biste imali 300+, morate relativno često i ubacivati nove artikle, pored prodaje/razmene.
2016 12 08
Ubacujem na dva dana odecu.. Radim i razmene obozavam ih😍 ali opet nista.. Stvarno ne znam gde mogu da se reklamiram, koga god da pitam za razmenu ne odgovaraju im moje velicine..
2016 12 08
Nekim clanicama izbrise a nekima da negativne ocene i to 2 ....strasno je ko nam vodi sajt!!! Uzas jedan!!!!
2016 12 08
Šta se opterećujete sa utiscima, ja sam član od daaaavne 2012. pa eto 61 utisak (+ valjda 28 sa starog profila), prosto ne radim razmene, nisam aktivan kupac, članicama se ne sviđaju moje stvari pa ne kupuju i šta sad, i dalje živim...
2016 12 08
> MajaSchatz: > Šta se opterećujete sa utiscima, ja sam član od daaaavne 2012. pa eto 61 utisak (+ valjda 28 sa starog profila), prosto ne radim razmene, nisam aktivan kupac, članicama se ne sviđaju moje stvari pa ne kupuju i šta sad, i dalje živim... Upravo tako, koliko ja imam samo onih koje su kupile i vise se nikada nisu javile, sta treba, nekoga da jurim za utisak? Hahahaha, koga briga.
2016 12 08
Da! Zaboravila sam i na to da sam imala pa bar 10ak saradnji da mi nije ostavljen utisak, a onda ne ostavim ni ja ili obrišem posle nekog vremena ako vidim da ne uzvraćaju.
2016 12 08
Mislim da je devojka vise mislila na to kako toliko stvari da prodaju/razmene :D btw ni meni to nije bas najjasnije aaaaali ok
2016 12 09
1 2