Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo normalno?

I ranije sam htela da pokrenem temu o ovoj clanici koja je krajnje bezobrazna,ali ovo je sada kap koja je prelila casu! Zena iz Cacka,dakle moja sugradjanka po imenu Snezana,me je pitala u vezi jednih cipkastih helanki,trazila je da se nadjemo negde u gradu,medjutim,imam problem sa sajtom pa neke poruke koje mi stignu se ne prikazuju odredjen period,nekad dan,nekad dva,nekad pet,a vidim posle po datumu da su dosta ranije poslate.Ta osoba mi je u roku od 3 dana poslala preko 10 pretecis poruka,koje su stigle kasnije i ostavile me u soku! Jednostavno nisam zelela da prodam toj bezobraznoj zeni helanke,pa sam okoncala razgovor sa njom.Nakon par dana stize mi isto pitanje u vezi tih helanki i pitanje da se nadjemo,ali sa drugog profila.Svako sa imalo mozga bi provalio da je rec o istoj osobi.Pravila sam se da ne znam ko je da bih videla dokle ce da ide.Ponovo je navaljivala da se vidimo.Kada sam joj rekla da zapravo znam ko je ona ustvari,pretila mi je negativnom ocenom,ponovo.Da li je ovo po vama normalno? Moguce je cak da iza tog profila i ne stoji zenska osoba.Da se neko toliko istresa na meni zbog helanki od 300 dinara mi je krajnje nelogicno.Pritom mi ne moze dati negativnu jer do nikakve saradnje nije doslo.Da li treba ceo slucaj da prijavim adminki? Cak sam se i javila jednoj clanici koja je imala isti problem sa njom oko komunilacije,nema njene podatke,ali mi je rekla da je izbegavam. JOS JEDNOM DA NAGLASIM,NIJE MI NAMERA DA SE REKLAMIRAM,TRAZIM SAMO VASE MISLJENJE,TOLIKO. Profili koji su u pitanju:Sneleruza032 i Pahuljice032
2016 12 10
Naravno da nije normalno.
2016 12 10
slazem se, to nikako nije normalno. naravno, odmah sam pogledala tvoj profil da vidim kakve su to helanke :") fotke su ti dobre, ali izazovne, sto ne bi bio problem da smo svi normalni. ima svakojakih psihopata, a na internetu svako moze da se predstavi drugacije. ja bih prijavila sve, sacuvaj prepisku da imas dokaze.
2016 12 10
Jebiga ... Ti se naguzila za 300 din i slikala... I ko je sad tu kriv
2016 12 10
Vrlo moguce da je neki manijak u pitanju jer tvoj nacin slikanja i moze da privuce takve pacijente. Opet, to je tvoj izbor i pravo da se slikas kako ti zelis ali moras da budes u svesna cinjenice da mozes imati neprijatnih situacija. Najbolje da objavis i koja dva profila je rec da znami da se klonimo komunikacije sa takvom clanicom. Ovako navodjenje stvari bez dokaza kao i konverzacije je neozbiljno. Iskreno nadam se da nije u pitanju opet beka jeftina reklama, kao sto smo imali slucaj sa onom clanicom koja je prodavala kardigan u donjem vesu i posle uhvacena u lazi kako je izmislila nekog navodnog manijaka, a sve clanice sa teme izvredjala. I da se razumemo niko nema nista protiv tebe, nemoj nista na ovom sajtu licno da prihvatas :-)
2016 12 10
> dunka84: > Jebiga ... Ti se naguzila za 300 din i slikala... I ko je sad tu kriv Molim te,nema potrebe za takvim recima.Ja smatram da je ovo zenski sajt i naravno da ce nekoj clanici privuci paznju nesto sto lepo stoji.Da sam htela da se ja eksploatisem,slikala bih i svoju glavu verovatno,razumite moje namere.
2016 12 10
> HelloKittty: > Vrlo moguce da je neki manijak u pitanju jer tvoj nacin slikanja i moze da privuce takve pacijente. Opet, to je tvoj izbor i pravo da se slikas kako ti zelis ali moras da budes u svesna cinjenice da mozes imati neprijatnih situacija. > Najbolje da objavis i koja dva profila je rec da znami da se klonimo komunikacije sa takvom clanicom. Ovako navodjenje stvari bez dokaza kao i konverzacije je neozbiljno. Iskreno nadam se da nije u pitanju opet beka jeftina reklama, kao sto smo imali slucaj sa onom clanicom koja je prodavala kardigan u donjem vesu i posle uhvacena u lazi kako je izmislila nekog navodnog manijaka, a sve clanice sa teme izvredjala. > I da se razumemo niko nema nista protiv tebe, nemoj nista na ovom sajtu licno da prihvatas :-) Na telefonu sam pa ne mogu da kopiram link,ali rec je o Sneleruza032 i Pahuljice032 Naravno draga,razumem o cemu mi pricate,svrha tih fotografija je samo prodaja,jer smatram po meni,a i po ostalim devojkama,da ce pre privuci artikal koji lepo stoji,nego onaj koji je slikan na ofingeru,zaista nemam losu nameru,al svesna sam da moze privuci i taj nepozeljan deo paznje
2016 12 10
> Nikojova: > slazem se, to nikako nije normalno. > naravno, odmah sam pogledala tvoj profil > da vidim kakve su to helanke :") > fotke su ti dobre, ali izazovne, sto ne bi bio problem da smo svi normalni. > ima svakojakih psihopata, a na internetu svako moze da se predstavi drugacije. > ja bih prijavila sve, sacuvaj prepisku da imas dokaze. Hvala draga,razumem
2016 12 10
Tema ti neće imati nikakvog smisla, sem tvog reklamiranja, ako ne ostaviš LINKOVE OSOBE KOJA PRETI!
2016 12 10
> emushka: > Tema ti neće imati nikakvog smisla, sem tvog reklamiranja, ako ne ostaviš LINKOVE OSOBE KOJA PRETI! Ostavila sam imena profila.Linkove cu kopirati kada sednem za racunar.
2016 12 10
Strašno ]:(
2016 12 10
realno i ja da sam na tvom mestu nebi smela da idem na licno preuzimanje ja verujem da si ti ovim slikama samo htela da docaras kako nesto stoji ali ja sam sad bacila pogled na tvoj profil i veruj da ni za jedan predmet ne vidim kako stoji na primer ove cipkaste helanke ja ne vidim ni kako ti stoje ni kakav su model vidim samo tebe vezanu u masnu ali svako ima prava da radi sta hoce tako da samo napred srecno sa prodajom :)
2016 12 10
Sto se mene licno tice, ja volim da vidim kako nekome stoji odredjeni predmet jer moze da stavi do znanja dosta stvari.. Npr da li je duzina lazno opisana,da li je siroko il ne, jednostavno tako vise volim.. Ne znam tebe, al nemam nista protiv tog nacina i predstavljanja predmeta koje prodajemo.. A clanica koja salje pretece poruke je po meni zaista za osudu .. I nisam ljubitelj licnih preuzimanja bas iz tog razlogaa.. Niko od nas ne zna ko je kakav i ko je ustvari.. :(
2016 12 10
> Tikidreamer: > > dunka84: > > Jebiga ... Ti se naguzila za 300 din i slikala... I ko je sad tu kriv > Molim te,nema potrebe za takvim recima.Ja smatram da je ovo zenski sajt i naravno da ce nekoj clanici privuci paznju nesto sto lepo stoji.Da sam htela da se ja eksploatisem,slikala bih i svoju glavu verovatno,razumite moje namere. Ti moras da shvatis da ne postoji nesto sto se zove "zenski sajt". Jer nije ovo klub za koji ulaznicu imaju samo zene, vec je ovo sajt kom imaju pristup SVI, takodje i muskarci koji se nadladjuju fotkama kakve si bas ti okacila, recimo. Nama zenama ne koriste takve slike. Nama je bitno samo da vidimo na ofingeru ili lutki. Provokativne fotke nam nisu od neke koristi, ako me razumes. Dok su muskima sele kao budali samar ;)
2016 12 11
Slike nekih devojaka su provokativne da ne kazem vulgarne,zato do ovoga i dolazi.Najbolje da se jave clanice koje su joj dale pozitivnu ocenu.
2016 12 11
1 2