Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo normalno?

> lidija18: ja sam sad bacila pogled na tvoj profil i veruj da ni za jedan predmet ne vidim kako stoji na primer ove cipkaste helanke ja ne vidim ni kako ti stoje ni kakav su model vidim samo tebe vezanu u masnu ali svako ima prava da radi sta hoce tako da samo napred srecno sa prodajom :) Lidija je toliko realna i iskrena (i privatno je zaista poštujem i cenim) ali me nekada baš iznanadi sa njenom iskrenom duhovitošću :) I mene sada podseća na mašnu ;)
2016 12 11
> catwomen1234: > Sto se mene licno tice, ja volim da vidim kako nekome stoji odredjeni predmet jer moze da stavi do znanja dosta stvari.. Npr da li je duzina lazno opisana,da li je siroko il ne, jednostavno tako vise volim.. Trebalo bi da shvatite da to što nekome lepo stoji vama možda neće i vice versa. Sve smo mi različite građe i imamo različite dimenzije. Dužina pantalona od 90 cm neće isto izgledati na ženi visine 175 cm kao onoj od 160 cm. PO grudi 45 neće izgledati isto na ženi koja ima male grudi kao onoj koja ima veće, isto je i za bokove. Merodavne su mi dimenzije u opisu predmeta, a ne slike članice koja možda nije iste građe kao ja. Da nekome predmet lepo stoji, verovatno ga i ne bi prodavao.
2016 12 11
> dunka84: > Jebiga ... Ti se naguzila za 300 din i slikala... I ko je sad tu kriv Bas tako. Iskreno,direktno. Da se ne lazemo.
2016 12 11
Ne zameri ali i ja smatram da su ti slike prilicno vulgarne. Mozda nesto da izmenis malo...
2016 12 11
ne osudjujem nikoga ali jedna tvoja recenica mi para usi napisala si da ti nije jasno da se neko toliko istresa na tebi za helanke koje kostaju 300 din pa za tih istih 300 din ti si se sva ziva izlomila uvijajuci se i slikajuci se da bi ih prodala i nije tebe niko napao bar ja to ne vidim samo svako iznosi svoje misljenje ne znam koliko si dugo na sajtu ali sam sigurna da posle ove teme mozes da ocekujes kupca po imenu bankar on obozava ovaj stil slikanja mislim ako te nije vec primetijo i pre ove teme
2016 12 11
Mislim da profokativne fotografije nisu neophodne da bi se videlo kako stvar stoji. Kao sto je jedna devojka vec napisala slikas se napred, pozadi, i to je to. Ali opet, svako ima svoje misljenje, i pravo da predstavi svoj profil onako kako zeli. I niko ne zasluzuje maltretiranje i pretece poruke kako god se slikao.
2016 12 11
sto se mene tice potpuno ocekivano je bilo da ce prica da ode u pravcu : Ijuu vulgarne slike, ajooojjj... i da se niko nece baviti problemom koji devojka ima...
2016 12 11
> divlop: > sto se mene tice potpuno ocekivano je bilo da ce prica da ode u pravcu : Ijuu vulgarne slike, ajooojjj... i da se niko nece baviti problemom koji devojka ima... Slazem se, sad se svi zgrazavaju :s Tiki jesu ti fotografije provokativnije, verovatno zato i imas ovakvu situaciju, pamet u glavu, slikaj se normalno u garderobi bez uvijanja, savijanja i sta ti ja vec znam, pretpostavljam da to radis da bi privukla paznju da neko pogleda oglas, ali isto tako se lako naleti i na manijaka, a to ne zelis ni ti ni bilo ko :)
2016 12 11
> divlop: > sto se mene tice potpuno ocekivano je bilo da ce prica da ode u pravcu : Ijuu vulgarne slike, ajooojjj... i da se niko nece baviti problemom koji devojka ima... Upravo to, dokone se uhvatile za to kakve su joj slike.. Što nema veze ni sa čim, a ponajmanje rešava devojci problem. Krivljenje nekog ko je žrtva, i ko trpi, umesto 'manijaka'. Nisu samo manijaci budale na ovom sajtu. Što se samog problema tiče, uvek proveravaj ocene članova i mirna si. Godinama sam na ovom sajtu i zahvaljujući tome nisam imala problema :) Srećno :)
2016 12 12
> cvetinka995: > Mislim da profokativne fotografije nisu neophodne da bi se videlo kako stvar stoji. Kao sto je jedna devojka vec napisala slikas se napred, pozadi, i to je to. Ali opet, svako ima svoje misljenje, i pravo da predstavi svoj profil onako kako zeli. I niko ne zasluzuje maltretiranje i pretece poruke kako god se slikao. Devojka se i jeste slikala napred,pozadi i sa strane..E sad sto to tako ispadne jer ona izgleda tako kako izgleda to je druga stvar. A iiizgleeda....!!! Ne plasite se nisam manijak :')
2016 12 12
Kako masite poentu i skacete u vatru, jbt ,:( Devojka je rekla da joj se javio neko sa dva profila i da je zahtevao licno preuzimanje, a sa fotkama kakve ima ona i koje nisu bezazlene jer mogu da privuku budaletine i psihopate, mi smo se osvrnuli na to. Odmah napadi, osude, aj malko racio ukljucite zene. Neka ona kaci i gole slike ako zeli, bilo je svakakvih na ovom sajtu, ali neka sa onda i pripremi na neprijatne poruke, jer kao sto rekoh, ovde ima svakakvih, jer je ovo internet. Aj sad nastavite da sikcete, vozdra! :D
2016 12 12
Mene samo zanima kako je vecina clanica utvrdila da je rec o muskarcu-manijaku? Posto ako sam dobro procitala Tikidreamer je navela da je rec o ZENI ali da postoji SUMNJA da mozda i nije. Da li mozda neko pouzdano zna ko stoji iza tog profila? Ili ce se i dalje samo polemisati o izazovnim fotkama clanice Tikidreamer.
2016 12 12
Pa i Tiki sama sumnja da je rec o muskarcu. Cim toliko insistira na nalazenju. Te fotografije su samo uzrok. Ako nekome kazes necu da se nalazim licno ne mora da kupi predmet i cao. I to uzmeniravanje sa dva ista profila odmah adminu da se blokira. Ja joj iz najbolje namere savetujem da promeni fotografije, jer par njih zaista stvarno izgleda vulgarno.
2016 12 12
1 2