Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako da vam predmet dodje na prvu stranu, tj. medju najpopularnije, par saveta :)

> AleksandraKraus: > > Alex, da, dva prstena :) > > Autoclicker? Koriste ga oni koji klikcu programe za lajkovanje ...ili?! > To je program koji automatski klikće na nešto što je korisnik podesio, verujem da je moguće da se koristi i u svrhe lajkovanja ali nisam potpuno sigurna, čula sam za njega još pre par godina, ali mislim da postoji još uvek :) Vrlo moguce, ali ja ipak mislim da nisu toliko napredovale, njih pokrece nesto mnogo snaznije, stanje uma i nivo svesti.
2016 12 15
> Mesecevab: > Vrlo moguce, ali ja ipak mislim da nisu toliko napredovale, njih pokrece nesto mnogo snaznije, stanje uma i nivo svesti. Sve je moguće :)
2016 12 15
Nisam znala za tu caku a bas sam se pitala na koji nacin se stize na tu stranicu x-) , ali mislim da to nije caka, imam predmet koji ima preko hiljadu pregleda ali nisam ga primetila da je popularan a nema ni jedno svidanje. Tako da nisu sigurno pregledi u pitanju, mozda nesto drugo, ali nije mi jasno sta >:( mozda broj svidanja ?????? idem da proucim pa javljam :P
2016 12 16
> snezadjoff: > Nisam znala za tu caku a bas sam se pitala na koji nacin se stize na tu stranicu x-) , ali mislim da to nije caka, imam predmet koji ima preko hiljadu pregleda ali nisam ga primetila da je popularan a nema ni jedno svidanje. Tako da nisu sigurno pregledi u pitanju, mozda nesto drugo, ali nije mi jasno sta >:( mozda broj svidanja ?????? idem da proucim pa javljam :P Naravno da jesu pregledi u pitanju, sam Admin se slozio, na taj nacin predmet dolazi medju popularne i ne postoji druga opcija. Broj lajkova sa tim nema veze. Zavisi kada je postavljen taj predmet koji vam ima 1000 pregleda. No da se ne ponavljam vise, ko je razumeo, razumeo.
2016 12 16
razumela :D ali mrzi me da tapkam :D jeste moj predmet sa dosta pregleda postavljen prvi, prosao mu rok trajanja
2016 12 16
> snezadjoff: > razumela :D ali mrzi me da tapkam :D jeste moj predmet sa dosta pregleda postavljen prvi, prosao mu rok trajanja Pa da, prestar je. Mora se to natapkati za kratko vreme ,:) Vidim da ste razumeli. Mislim da to mrzi svakog normalnog :')
2016 12 16
:)
2016 12 16
> Mesecevab: > > snezadjoff: > > razumela :D ali mrzi me da tapkam :D jeste moj predmet sa dosta pregleda postavljen prvi, prosao mu rok trajanja > Pa da, prestar je. > Mora se to natapkati za kratko vreme ,:) > Vidim da ste razumeli. > Mislim da to mrzi svakog normalnog :') Sneza prstice koristi za svasta nesto sto je mnoogo lepse od tapkanja pregleda. :") :)
2016 12 16
ha ha ha pa zamisli da moram jos i tapkati :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'(
2016 12 16
> snezadjoff: > ha ha ha pa zamisli da moram jos i tapkati :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( ,:)
2016 12 16
Secam se clanice sa Cedom...Tu je bilo raznih fotografija sa jahti u kupacem...raznih javnih dogadjaja....mislim da vise nije aktivna ovde...mozda je negde drugde aktivnija, shvatila da se ne isplati na krpicama trositi vreme :)
2016 12 29
> sofyja: > Za ovu clanicu sam se ja raspitivala jer je Pančevka i objasnjavali da nije vise u Cedinoj stranci da se udala i dobila dete Bas lepo :)
2017 01 01
pa ona je imala uveliko dete dok je bila na krpicama... ne kapiiram cemu frka oko zene sada, ja je pamtim po dobrim krpicama, originalnim fotkama i , najbitnije, dobrim cenama....
2017 01 01
Naravno, Predraga cesto vidjam, a i pripada poznatoj porodici starosedelaca, tako da ne verujem da postoji Pancevac koji ga ne zna. Da se vratimo na temu.... Vise mi se svidja slika troje mladih, nasmejanih, pristojno obucenih ljudi, (koliko god mozda bilo neprimereno za kp-sajt), od haosa na krevetima i podovima. O nezanimljivim slikama i predmetima sa nerealno visokim cenam, da ne govorim.
2017 01 02
sve se slazem :D
2017 01 02
1 2 ... 4 5 6 7