Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

RAZMENA ILI MENJAŽA

Drage moje složićete se da svaka od nas u svom stanu ili ormanu ima gomilu stvari koje nam nisu potrebne.Zbog ovih ili onih razloga ih jednostavno postavimo ovde i prodajemo... Ili menjate za stvar koja Vam treba.. Svaka od nas prelista sajt i pogleda šta joj treba... Jedna stvar mi nije jasna a to je menjanje stvari a pritom letnje stvari na profilu.. Nisam pristalica menjaža ,ali nemam ništa protiv onih koji to rade.. Ali ne kapiram ponudu da menjam stvar sa nekim ko ima letnje stvari na prof, a pritom zimski period. Ne kapiram ni ono tražim balsku haljinu, jaknu od prave kože ali da je do 1000,2000,din... Gde ima tako jeftinih stvari da i mi ponešto kupumo. Pitam se često jel i čitam teme da li da napišem i ja deda Mrazu spisak želja. Ima li deda Mraza među vama???? Ne procenjujem nikoga nego me zanima koja će baba Mrazica meni da ispuni želju ...😉😘😁Da počnemo i ja da pišeeeem..Te hoću haljinu, čizme, pet đžemperića itd itd.. A da ako mogu da naručim i jednu bebuuuu to bi mi u ovom trenutku najviše trebalo.E za to dajem ceo profil i ja počinjem sa menjažom.😎😉😉😉😉😉
2016 12 13
Ovde ima toliko neralnih cena i kupaca/prodavaca, ali toga je uvek bilo i bice. Traze od ptice mleko a na profilu babina kosulja od pre 35god sa sve nazivom "vintage" :-) Mislim samo da je neumesno ovo da narucis bebu i da za nju dajes ceo profil... Prepravi taj deo posta, bespotrebno je uopste pominjati takve stvari. Nadam se da kapiras na sta mislim, nista licno ;-)
2016 12 13
Ja sam sv0jevremen0 uzimala super letnje k0made p0 super cenama u sred zime (u radnjama naravn0) Na sajtu cest0 radim razmenu za 0n0 st0 mi se svidi, iak0 nije sez0na za slicn0, jer ne pratim slep0 trend0ve, pa ispadne zimsk0 u sred leta i 0brnut0. Uprav0 se d0g0varam sa clanic0m za razmenu i 0na zeli s0rceve. P0 tebi, nije vreme za razmenu za letnje k0made zimi, a i ne radis razmenu, dakle- uzivaj :') I pravi bebu, naravn0 ;)
2016 12 13
> HelloKittty: > Ovde ima toliko neralnih cena i kupaca/prodavaca, ali toga je uvek bilo i bice. Traze od ptice mleko a na profilu babina kosulja od pre 35god sa sve nazivom "vintage" :-) > Mislim samo da je neumesno ovo da narucis bebu i da za nju dajes ceo profil... Prepravi taj deo posta, bespotrebno je uopste pominjati takve stvari. Nadam se da kapiras na sta mislim, nista licno ;-) Naruči bebu to je šala na moj račun....Jel je to moja želja..Kapiram te ali to sam iz zezanja napisala.Za košulju tj stare stvari se slažem,upravu si.
2016 12 13
> jacaikaja: > Ja sam sv0jevremen0 uzimala super letnje k0made p0 super cenama u sred zime (u radnjama naravn0) Na sajtu cest0 radim razmenu za 0n0 st0 mi se svidi, iak0 nije sez0na za slicn0, jer ne pratim slep0 trend0ve, pa ispadne zimsk0 u sred leta i 0brnut0. Uprav0 se d0g0varam sa clanic0m za razmenu i 0na zeli s0rceve. P0 tebi, nije vreme za razmenu za letnje k0made zimi, a i ne radis razmenu, dakle- uzivaj :') I pravi bebu, naravn0 ;) Po meni nemam pojma šta bi i sa svojim stvarima ne tuđim.I kao što rekoh draga ne osuđujem.A za bebu daće Bog valjda😉
2016 12 13
Ni ja ne znam sta cu sa sv0jim, pa 0pet radim razmene :') Ev0 3 paketa spak0vana cekaju p0 5 kg da saljem..0cas 0sl0b0dim ,:) Da cekam da pr0dam, nacekala bih se i da spustim na 100, jer vidim pr0file sa jak0 niskim cenama, a neraspr0datih stvari ;) Beba je uvek najpametniji izb0r :")
2016 12 13
.
2016 12 13
Ja isto ne biram prema godišnjem dobu, al preovlada često ono što mi je trenutno potrebno. A letnje majice nosim cele godine. :) To što ima nerealnih ponuda samo znači da mnogi ljudi ne znaju koliko neke stvari zaista vrede, i kako se cene kreću (možda i ne obilaze butike i ne gledaju njihove sajtove sa cenama, razlozi su razni, od neznanja do drskosti). Mene to ne iznenađuje više. S jedne strane su ljudi koji imaju nerealna očekivanja, a s druge oni koji se oduševe kad pronađu nešto ekstra za nerealno male pare. Takvi predmeti odlete brzinom svetlosti i svi tako naletimo nekad :) A što se razmena tiče, ja do sada nisam nudila nikome, al nudili su meni mnogi, i uvek pogledam. Haos šta se traži a šta se nudi! Samo sam jednom našla, u moru profila sa bezličnim stvarima, i bila sam oduševljena. Pritom ne tražim neke svečane stvari niti skupocenosti. Mislim da ima dobrih razmenjivača ovde, al je meni teško da ih uočim, jer je previše ovih drugih koji samo čiste ormare od onoga što ni nama ne treba...
2016 12 13
Najgore mi je kad me pitaju za razmenu i vide da su mi stvari 34,36 a na njihovom profilu samo garderoba vel. 40, 42 . Ono sto mi nije jasno je, zasto na nekim profilima pise nesto tipa ''cena 1000, za razmenu 1500''? Ako je 1000 onda je 1000, zasto se povecava cena u razmeni??? :o
2016 12 13
.
2016 12 13
jacaikaja, slažem se apsolutno o:) o:) o:)
2016 12 14