Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

E stvarno ne mogu da verujem

Da li se i vama desilo da očajnički tražite neki predmet i jednostavno vam se ne daje da ga kupite? I da li vam se nekad učinilo da na Krpicama ima svega osim onoga što vama treba? Eto ja danima tražim crvene samodržaće čarape i jedna jedina članica na sajtu ih prodaje, poslala sam joj poruku a ona danima nije ulazila na sajt? :) Onda sam rešila da promenim kriterijume i da tražim bele samodržaće misleći možda su crvene čarape previše ekscentrične za ovaj sajt, međutim ni sa tim nisam imala sreće, doduše ima članica koje prodaju bele sa nekim cenama van pameti. Naiđem na jedne "normalne" uđem na profil da pošaljem članici poruku žena pre par meseci poslednji put ušla na sajt :D Još uvek živim u nadi da će mi ova prva članica uskoro odgovoriiti jer moram da ih kupim do kraja nedelje. A što se tiče ove druge koja nije ulazila mesecima na svoj profil, apelujem da se takvi članovi brišu sa sajta jer ne vidim poentu... Em je sajt prebukiran glupim predmetima em ima predmeta koje i da neko želi da kupi prosto ne može jer njihova vlasnica ne ulazi na sajt. A i da ljude poštedim mog stresa, da se zaljube u nešto, a ne mogu to da kupe pa se razočaraju </3
2016 12 13
Ma da, za one koji ne ulaze na sajt nedeljama, mesecima i ja bih predlozila privremeno suspendovanje a posle mozda i brisanje jer stvarno nas je milion ovde :) a sto se tice trazenja predmeta, ja nisam te 'srece' Majo, ja obrnuto, nadjem gomilu nekih stvari koje bih da kupim a znam da ne mogu ni pola jer sam uvek u nekom deficitu hehe..i obicno ih nadjem bas onda kad najmanje trazim..
2016 12 13
A znam i to, zato odavno ne "razgledam" stvari jer uvek nađem nešto šta mi se sviđa, a ili je preskupo ili nema mog broja ili tako nešto. U omiljene stavljam samo predmete koje u tom trenutku tražim ili koje imam nameru 99% u skorijoj budućnosti da kupim. Ne daj bože da sam nešto tužna ili smorena pa onda bi sve pare potrošila na šoping i ovde i u RL, zato se držim dalje od lepih stvari i butika :)
2016 12 13
Ima ih clanica lustgirl,pogledajte.oglasila se na forumu pre 11cas.pod naslovom razmene.
2016 12 13