Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć oko VIP usluge

Uplatila sam VIP uslugu pošto sam htela malo da doteram profil :) e sad nikako ne mogu da postavim cover sliku, kad uploadujem samo izadje rozo po defaultu... u čemu je fazon?
2016 12 16
verovatno ne odgovara po formatu
2016 12 16
Probala sam one kao fb cover fotke, ali ne uspevam :,'(
2016 12 16
sad sam postavila neku, baš je teško ubosti koja veličina treba... nisam baš zadovoljna, ali šta je tu je :/
2016 12 16
slatka je :D i zimska ;)
2016 12 16
> BabyPink: > slatka je :D i zimska ;) Hvala :*
2016 12 16
Dobra ti je slika :) Mene nervira što ne može kao na fbu da se namesti koji deo slike da bude na sredini (ako me kapirate), nego se sama fiksira, ni ja nisam htela moja ovako da stoji ali šta ću.
2016 12 16
Nadam se da cete mi pomoci posto sam nova i ne znam tacno kako funkcionise ovo VIP clanstvo. Uplatila sam i stigla mi je poruka sa kodom, koji takodje ne znam za sta sluzi.. Promene na profilu nema. Kako je to kod Vas funkcionisalo? Nadam se da cete mi pomoci... Hvala unapred!
2016 12 16
Uđi u opcije "Usluge" sa desne strane na monitoru i tu bi trebale da ti se nalaze uplaćene usluge, piše sve jasno kako se doteruje profil.
2016 12 16
Onda uđi na tvoj profil pa u "Postavke" i tu prati korake. (Ali što sam objasnila svaka mi čast... Spava mi se pa ako neko može devojci bolje da objasni ipak :) )
2016 12 16
Jos samo ovo... Ovi posteri me interesuju.. Gde se nalazi to, kako funkcionise? Pronasla sam ovo sto si mi nap. uplatila sam i spec. artikli..hvala jos jednom. :)
2016 12 16
E za postere ne znam, nisam to ni gledala jer sam htela svoju sliku :)
2016 12 16