Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nova sam! Zelela bih da prodam...

Od skoro imam ovaj profil i nemam ni pozitivnih ni negativnih. Ne znam ni da li uopste neko posecuje, cini mi se da ne, jer ne znam kako ovde da reklamiram stvarcice koje imam, a u odlicnom su stanju. Cene su max snizene. Izbacujem po forumu po nesto, ali i od toga nema nista. :/ Jos jednom, hvala svima koji se odazovu na ovu temu.
2016 12 18
Stvarciced reklamiras u temi Rasprodaje. U toj temi smes da se oglasavas samo jednom dnevno.
2016 12 18
Polako, biće. Vidim, jednu haljinicu si označila kao prodatu, biće utiska, je l' da? U međuvremenu pročitaj pravila sajta, na forumu je spomenuta tvoja tema u pogrešnom podforumu.
2016 12 18
I tamo sam stavljala, ali nista... A tu haljinicu sam prodala, ali ne preko ovog sajta, tako da cu da je izbrisem. Joj ima dosta da se cita, a bas nemam vremena za to zbog dece. Hvala Vam u svakom slucaju.
2016 12 18
Svi bi da pr0dam0, a k0me sta treba- sam ce naci. Za utehu neka bude st0 ni clanice sa nizim cenam ne pr0daju bas cest0, a razmene se najvise rade, cini mi se
2016 12 18
Aha, ok. Ja sam videla neka dev. napisala tamo, pa rekoh ajde i ja.. xD Iskreno nisam sva pravila citala... :S
2016 12 18
Sad bi mogla i da obrišeš temu, jel tako?
2016 12 19
Kako?
2016 12 19