Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Sauna-preporuke :)

Trebaju mi preporuke za wellnes centre u Beogradu koji imaju saunu? Do sad sam išla sa dečkom, uglavnom u inostranstvu, a ovde sa njim po hotelima. Naravno ja ne bih davala pare za neke lux doživljaje jer hoću sama da idem (bukvalno sama, da se iskuliram i opustim od svega i svih), tako da mi je bitno samo da nije preskupo i da je čisto sve? To mi je jedna od stavki za 2017 - jednom mesečno idem u saunu :)
2016 12 19
Sauna je skroz ok ako volis taj tip relaksacije, ja licno imam relativno nizak pritisak pa ne praktikujem saunu zbog toga ali priznajem da u ovim zimskim danima cesto prija :) a sto se tice cistoce, najbolje da imas svoj peskir na kome ces sedeti i nista drugo, jedino oprezno ako planiras posle saune ice pool ( sto se inace preporucuje) jer zna da bude prekid filma :) :)..nije preporucljivo za one koji imaju srcanih tegoba i sl. ali ti si mlada za tebe ne vazi :) Meni je jedna od stavki za 2017 godinu da krenem na neki beauty tretman svaka dva meseca :)
2016 12 19
Bila sam već u saunama više puta, znam "kodeks ponašanja" nego kad napišem čistoća mislim tipa na svlačionice, tuševe itd Ako vidim dlaku neku negde ili nešto čudno ili mi nešto zasmrdi presedne mi sve :/ I meni su beauty tretmani na vrhu liste, tačnije već sam krenula, bila sam pre dve nedelje na tretmanu lica i sutra opet, rešila sam tome skroz da se posvetim :") Moj problem je bio što sam uvek htela da idem sa nekim pa tako čekala i za saunu i za tretmane i za rekreaciju, masaže itd pa onda čekam da odem kod dečka ili da on dođe kod mene da mi pravi društvo, jer svaka drugarica ili je mrzi ili joj je bezveze ili nema pare (a realno sve može da se nađe povoljno samo je potrebno imati volju!). Tako da od sledeće godine idem lepo sama da uživam u svemu tome <3
2016 12 19